Pepe - ČESTITKE!!! Sada samo dobro odmori.
To i mene čeka u kolovozu. Bila sam euforična, ali sada samo čekam da to dođe i prođe, bez obzira što imamo samo feštu...nisam bila trudna kada smo svadbu počeli planirat i sad mi se to sve nešto manje da -.-
Ja ne spavam danima, danas sam kao zombi. U 12 imam pregled, taj nuhalni nabor, zlo mi je i panika me lovi i imam brije neke da me poslao zato što je vidio nešto a nije mi htio reć, baš me hormoni peru.
Nije važno odakle dolaziš ni kuda ideš ako si sretan dok hodaš.
Meni su hlace pocele smetat prije nego sam saznala za trudnocu,prije izostanka M.
Toliko neugodan osjecaj preko trbuha,nevjerovatno.
Na poslu sam ih ispocetka otkopcavala,pa kad sam saznala da sam trudna pocela nosit tajice i jedne elasticne hlace.
Sad sam iskljucivo u haljinicama,i dalje sve traperice mogu zakopcat,ali je pritisak velik,i nema sanse sjest u njima.
VelikoSretnoDijete nemoj se toliko opterecivat,misli pozitivno,bolje i za tebe i za bebu. Bit ce sve ok,javi nam vijesti 😘😘😘
Miranda, ti si nas lifesaver! Ne preostaje mi nista nego stisnut zube. A bas je poceo ishiadicus duz lijeve noge, od gluteusa do skocnog zgloba 😫
Taman sam na zadnjem tretmanu injekcijama (voltaren i dexamethazon 6 dana) bila par dana prije nego sam zatrudnila. Sreca!
Ja jutros na posao nisam mogla obući ni svoje najležernije hlače, nisam mogla da ih zakopčam, i dugo vremena nisam nigdje izlazila osim u haljinama tako da mi je to jutros bio šok, smršala 3kg a hlače ne mogu da zakopčam. Ali i drago mi je, znači da bebač raste :)))
Meni su hlace pocele smetat prije nego sam saznala za trudnocu,prije izostanka M.
Toliko neugodan osjecaj preko trbuha,nevjerovatno.
Na poslu sam ih ispocetka otkopcavala,pa kad sam saznala da sam trudna pocela nosit tajice i jedne elasticne hlace.
Sad sam iskljucivo u haljinicama,i dalje sve traperice mogu zakopcat,ali je pritisak velik,i nema sanse sjest u njima.
VelikoSretnoDijete nemoj se toliko opterecivat,misli pozitivno,bolje i za tebe i za bebu. Bit ce sve ok,javi nam vijesti 😘😘😘
Imamo srece sta je ljeto i mozemo bit u haljinicama 😁😁 ja jos mogu u stare traperice al me nakon nekog vremena krenu stiskat pa ih izbjegavam
Ja prelose spavam zadnje 2-3 noci a jutros sam se probudila sa glavoboljom samo takvom.. u biti zaspem fino bez problema ali onda se pocnem buditi od pola noci i izmori me to.. kupiila sam i ja jastuk ali meni je previsok jer volim na niskom spavati pa mi ni to ne pomaze
Drage moje, evo šaljemo vam pozdrave s Krka!
Zalijepit ću vam i link za jedan kruh koji sam ispekla jer mi se inače probava pokvari kad odem na put, a ovo je stvarno super pomoglo, praznim crijeva 2x dnevno. Jedem ga za doručak s jajima i za večeru s krem sirom. http://www.journal.hr/blogovi/cudo-od-kruha/
Pozzz i 😘😘😘 svima!
Drage moje pozzzz,
Evo da se javim nakon kontrole.
Malo duzi post, al..moram nekome se izjadat :-)
12+1, mjerenje sve ok, nema potrebe za daljnim kontrolama iako bi ja mozda provjerila sa nifty testom, ipak imam 37god.
Miom mi raste,5cm je, nije blizu bebe, al raste i dns mi rekao rizicna trudnoca ali nije spomenuo mirovanje.
Da li netko ima iskustva s tim?
Imam pocetak gljivica pa sam dobila klotrimazol.
I sad jos nesto stitnjaca, nalaz mi kaze da tsh je 5.80
Tt4 i tt3 ok.
Kontrola iza Gospe, i kaze po njemu curica ❤
Eto puno od mene dns.
Da li trebam panicariti?? 😔
Sortiraj odgovore
Najstariji