Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Salatica9192
    10. Srpanj 2018. 06:56

Barbie, 
    kod nas se isto ne ceka, nema guzve, vjerujem i kod vas onda :)) A tako sam i ja ugledala kod Du i morala sinoc haha. Svrati negdje usput :)
    Strudlica, 
    hahahahhahha, ustaj mama, svanuo je divan dan (i otvaram oci mami) - tvrdi da sam joj to radila hahaha. Podsjeti me na to. Koliko ima godina djecak? Popravice on raspolozenje mami :))) 

Ana89
    10. Srpanj 2018. 07:04

Salatica9192

Barbie,
    kod nas se isto ne ceka, nema guzve, vjerujem i kod vas onda :)) A tako sam i ja ugledala kod Du i morala sinoc haha. Svrati negdje usput :)
    Strudlica,
    hahahahhahha, ustaj mama, svanuo je divan dan (i otvaram oci mami) - tvrdi da sam joj to radila hahaha. Podsjeti me na to. Koliko ima godina djecak? Popravice on raspolozenje mami :)))

To sam ja radila baki kad bi bila kod nje. Buđenje u 5:00. Njoj je alarm zvonio u 05:30. Haha. A popodne se nisam dala spavati. Zvrk mali. 
    Netko mi je rekao, sjeti se kakvo si dijete bila, imati ćeš takvo, haha, još jedan bapski savjet. Ali ako ima imalo istine istrenirati ću sve karakterne kompetencije 😂

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

• Strudlica
    10. Srpanj 2018. 07:21

Salatice zvrkić ima 2 godine i 3 mjeseca ma ne možeš se na njih ljutit,nego me je nesanica i loši snovi cijelu noć pa sam sva nikakva..
    E pozitivna strana je da je kava već popijena,roba se pere, mačka i ptičice nahranjeni i sad druženje sa usisavačem 

• Strudlica
    10. Srpanj 2018. 07:22

Ana pa je bapski savjet,ali totalno istinit hahaha

Arsancres
    10. Srpanj 2018. 07:26

cure jel koja muku muci sa spavanjem? ja se silim zaspati na lijevom boku i obavezno se vrtim i probudim na leđima većinom 😁 Onda stalno razmisljam kako je to stetno i stvaram si jos veci pritisak, a ocito se u snu sama namjestim :| kako da ostanem u tom polozaju? trudnicki jastuk mozda?

AllieH
    10. Srpanj 2018. 07:29

Salatice, redovno umirem na tvoje postove, ti si najveći hit na ovoj temi :* 

Ajme ove vaše palačinke. Ja sam već na +3kg, tješim se da je bar pola u cicama i u tome što mi je stomak narastao. 

Luka ❤

AllieH
    10. Srpanj 2018. 07:30

Arsancres

cure jel koja muku muci sa spavanjem? ja se silim zaspati na lijevom boku i obavezno se vrtim i probudim na leđima većinom 😁 Onda stalno razmisljam kako je to stetno i stvaram si jos veci pritisak, a ocito se u snu sama namjestim :| kako da ostanem u tom polozaju? trudnicki jastuk mozda?

Ja sam isto skužila da otkad sam trudna najčešće završim na leđima. Nikad prije mi to nije bilo ili možda nisam doživljavala, jer nisam o tome ni razmišljala. 

Luka ❤

_svjesna
    10. Srpanj 2018. 07:52

Curke jutro, ma ne brinite za spavanje, ja spavam na lijevom ili desnom boku, ali mislim da bi vam tijelo vec reklo da mu ne godi da spavate na ledjima pogotovo u vecoj trudnoci kada sigurno necete ni moci, sve je to priroda ucinila i sve ce doci na svoje.
    Inače do prije par dana spavala sam super ali evo zadnjih par nece pa nece, non stop piskim i nesto sam razdrazljiva ako odmah ne zaspim.

Salatica9192
    10. Srpanj 2018. 07:54

Hahaha, pretjeram malo nekad xD Ali kad mi padaju glulosti na pamet :D
    Alieh,  
    istooo. Znaci jednu noc sam se budila non stop svaki put na ledjima, a zaspim na boku ahaha. Mislim da je bas to od previse razmisljanja. 
    Ana, 
    znam za tu babsku hahaha :D Imacemo puno posla ako je tako xD Kod mene smo i muz i ja priredjivali svasta roditeljima i u djetinjstvu i u pubertetu :( :D Cesto zajedno - drugovi bili. I onda slag na tortu, sa nepunih 20 kazem im da se udajem za njega - on 21 hahahahaha. Mami secere vodu, tata govori, znas li ti da ti ides u zajednicu i sta je to? Ma sve ja znammmm, briga me za svee :( A sad im se jadam za tu istu zajednicu.
    Cekam da mi se sve vrati i to je to. 
    E a jeste imale neke simptome oko stitne vi? Ubrzanog rada? Meni srce preskace nekad, osjetim i imam jos dosta simptoma po doktoru google :D

Ana89
    10. Srpanj 2018. 08:36

Salatica9192

Hahaha, pretjeram malo nekad xD Ali kad mi padaju glulosti na pamet :D
    Alieh,
    istooo. Znaci jednu noc sam se budila non stop svaki put na ledjima, a zaspim na boku ahaha. Mislim da je bas to od previse razmisljanja.
    Ana,
    znam za tu babsku hahaha :D Imacemo puno posla ako je tako xD Kod mene smo i muz i ja priredjivali svasta roditeljima i u djetinjstvu i u pubertetu :( :D Cesto zajedno - drugovi bili. I onda slag na tortu, sa nepunih 20 kazem im da se udajem za njega - on 21 hahahahaha. Mami secere vodu, tata govori, znas li ti da ti ides u zajednicu i sta je to? Ma sve ja znammmm, briga me za svee :( A sad im se jadam za tu istu zajednicu.
    Cekam da mi se sve vrati i to je to.
    E a jeste imale neke simptome oko stitne vi? Ubrzanog rada? Meni srce preskace nekad, osjetim i imam jos dosta simptoma po doktoru google :D

Dr. Google je majka svih za****.  Ja sam malo prije jela, sjedila, išla na wc...i odjednom mi dođe zlo. Pade tlak. Srce 100 na sat počne lupati. Ništa, nazad na bananu i lezi dok se ne smiri. Već sam zmaj. Ali ne smijem čitati dr. Googla. Jer, sam sam ok,a tlak će mi povremeno padati 😆

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.