Du,
:'( oci su mi ispale hahahhaa. Ja od slatkog imam samo slatkog kupusa hahahaha (Imamo majstora za ogradu, ne mogu da mi muz ide po zalihe :( :D) Pojescu ogradu hhaha.
Miranda,
hahahha :-****
Islo se po eksere i palacinke usput hahahaha. Ja sam uzasna i debela i odjavljujem se za danas hahahah :-**
Ajme koliko slatkoooggg 😍😍😍 ja se trudim mjenjat slatko za voce al sad ste mi otvorile apetit morat cu doma nesto napravit 😂
Miranda,
imam i ja takve dane, ali ne mogu porediti sa vasim obavezama :/ jer nemam nesto obaveza.
Nadati se samo da ce proci, trudnoca kako ima i fizicke "cari", tako ima i psihicke. Nemoj se zato ljutiti na sebe, jos ti dvijeee bebeee. Ja samo zamisljam da kako je meni, trudnicama sa blizancima je duplo.
Opusti se i ne razmisljaj o tome, pa mozda i dodje samo, a ako ne dodje, ti pises odlicnu disertaciju noseci blizance, cuvajuci dijete i usput tjeseci zene sirom Balkana hahah <3
Ja kao učim za ispite, koji su sutra . Vjenčanje za 5 dana. Imam dojam da mi vrijeme bježi, a ja sam zero produktivna. Onda poživčanim, što od stalne gladi, što od mirovanja, što slabe koncentracije. Onda se ne prepoznajem.
A slijedeći tren se sjetim, pa ti produciraš život. Trudiš se kad možeš i što možeš. I svaki trud da rezultate.
Makar imala osjećaj da dangubim, jer sam prije jurila na tristo strana petsto na sat. Možda je vrijeme da se malo odmorim. Ali to je radoholičaru najteže.
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Vi sve po slatkom a ja po prsutu 😂😍😍 ajme jesam se izgustala 😊😊
Kuzim vas sto se koncentracije tice, ja se uopce ne mogu zamislit da radim sada. Mozak kao da mi je na na manje od pola kapaciteta 😅 em sve zaboravljam em sam sva dezorijentirana. Da sad moram ucit ili pisat neki rad bome bi se namucila, jedva sam onaj popis zavrsila sta mi sve treba za bebu 😂
Mozda su to tegobe drugog tromjesečja, nisam bila takva u prvom. Iako se ne bi mjenjala za simptome prvoga, ovako mi je ipak bolje 😄
Salatice ti si zivi smijeh. 😂😂 islo se za svakog ponesto i sad zasluzeno uzivaj u svojim palacinkama 😍😍😊
Ana,
kad prodje vjencanje, lakse ce se disati. Evo jos 4 danaaa :))) A fax, koliko mozes - mozes, sve ce se to stici i poslije, kao sto i sama kazes produciras bebu :)
Ja nemam nikakve posebne obaveze i nisam radoholicar, ali i meni dosadi ovo lezanje, zato i istrazujem svasta, napisacu diserataciju Mirandi iz "crp u trudnoci", "crp in pregnancy", "cramping in second trimestar", a vrhunac je kad mi je na njemackom izbacilo clanak "crp and clexane" i ja citam, a nemam pojma njemacki hahaha xD
Strudlica, ptica,
smijeh je lijek hahahaha :-***
jutro svima 😘
danas idem u Petrovu vadit krv za krvnu grupu. znam da imaju poseban šalter za trudnice pa ću bit brzo gotova.
ajme toliko fine hrane na fotkama 😍😍 sad mi se jedu palačinke u 7 ujutro 😂
E danas bi ja mogla biti loše volje jer sam tooootalno neispavana, a moj sinčić u 5 i 40:mama meni se više ne spava,otvori oči
Sortiraj odgovore
Najstariji