Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Blaza26
    10. Srpanj 2018. 08:48

Jutroo!!!
    Arsancres ja sam se nocas mozda 8 puta budila,i svih 8 puta ponovno zaspala na lijevom ili desnom boku,i svaki put bi se probudila na leđima. Non stop se budim,svako malo,pa mi se lijeno ustat piskit,pa od muke zaspem,pa kad se opet probudim pucam😫
    Salatice stvarno me nasmija,tako sam i ja,sta ima veze zajednica,zasto da placam podstanarstvo,bolje te pare sa strane ostavljat. Sad bi se najradije ispleskala,evo nakon 2 godine,di su mi te pare od podstanarstva sto smo "odvajali"? Sad jedva cekam da preselimo,jer u ovoj kuci nemoguce zivjeti 😖😭

Nunii
    10. Srpanj 2018. 08:53

Cesto imam jaku vrtoglavicu,pa mi se iste sekunde toliko uzasno spava da nije normlano i ok. Kazem nizak tlak. Jucer mi isla sestra mjerit,kaze super je. Ono normalno kad sam uzbudena zbog pregleda.
    10 min kasnije mi opet padne mrak na oci.
    Na kraju mi samo napravila ultrazvuk i to je to. Kaze ovo cemo za 2 tjedna. I tako me za dva tjedna cekaju jedno 3 epruvete najmanje. Grozim se vadenja krvi i vec sad sam uzasno napeta.
    I za sada sam dobila 2,3 kg i zadovoljna sam. 😊☺

AllieH
    10. Srpanj 2018. 08:55

Sad ću vjerojatno ispasti glupa, ali riskirat ću  Na što konkretno mislite kad kažete "zajednica"? 

Luka ❤

Ana89
    10. Srpanj 2018. 08:58

Nunii

Cesto imam jaku vrtoglavicu,pa mi se iste sekunde toliko uzasno spava da nije normlano i ok. Kazem nizak tlak. Jucer mi isla sestra mjerit,kaze super je. Ono normalno kad sam uzbudena zbog pregleda.
    10 min kasnije mi opet padne mrak na oci.
    Na kraju mi samo napravila ultrazvuk i to je to. Kaze ovo cemo za 2 tjedna. I tako me za dva tjedna cekaju jedno 3 epruvete najmanje. Grozim se vadenja krvi i vec sad sam uzasno napeta.
    I za sada sam dobila 2,3 kg i zadovoljna sam. 😊☺

Odlično. A niski tlak je sad normalan. Ja hodam okolo sa litrom vode ako odem vani, pogotovo u doktora, tamo uvijek odsjedim komad vremena pa mi se ful zavrti.
    A za vađenje  krvi znam kako ti je . Grozim se igala. I prije sam , pogotovo nakon zadnjeg bolničkog iskustva.
    Kako je beba? Jeste već veliki? 😀

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

• iamhappy
    10. Srpanj 2018. 09:05

barbiemama

jutro svima 😘

danas idem u Petrovu vadit krv za krvnu grupu. znam da imaju poseban šalter za trudnice pa ću bit brzo gotova.

ajme toliko fine hrane na fotkama 😍😍 sad mi se jedu palačinke u 7 ujutro 😂

Danas sam i ja u petrovoj, ajme koja guzva. Strasno. I isto gladna, jos sam dosla nataste mislila da moram..uffff

Blaza26
    10. Srpanj 2018. 09:05

AllieH

Sad ću vjerojatno ispasti glupa, ali riskirat ćuNa što konkretno mislite kad kažete "zajednica"?

Živjet sa svekrom i svekrvom 😝😝😝 ne zvuči strašno  dok se ne udaš.
    Al sto je najgore ja sam sama kriva,muž mi je govorio odmah,al nee,ma jedno vrijeme dok ne ustedino nesto novca..  A sad kukam,sa svojim primanjima ja i on smo mogli ustedit brdo novca,+placat podstanarstvo. A znas kako je,kuca je rupa bez dna...

Salatica9192
    10. Srpanj 2018. 09:10

Ana, Nuni, 
    bas mi je aplikacija javila kako je normalno imati nizak pritisak u ovom periodu trudnoce. Tako da jos jedan normalan simptom :) Iako vjerujem da je stvarno ruzno i neugodno - nisam iskusila nikad, meni ili normalan ili blago povisen.
    Blaza, 
    razumijemo se hahaha. Ja se zezam da cu napisati knjigu "STOP zivotu u zajednici" xD Iako su ok ljudi, jednostavno ne ide. Ti imas sansu za selidbu, tako da bjeziii, ja jos nemam xD
    Allieh, 
    suzivot sa svekrvom, svekrom, zaovom, djeverom haha, ko sta ima :D Ja imam njih dvoje i zaovu (sestra od muza) stariju od mene. Ja to volim zvati i "copor" haha. Nema samostalnosti, a snajka se zadnja pita, muz obicno izmedju dvije vatre xD Ali naravno, nikad se ne bih svadjala, samo kukam o tom haha i u trudnoci sam sad malo drska, odgovorim :( :D
    Mislim da je i Ana u zajednici? 

Ana89
    10. Srpanj 2018. 09:14

blaza.14b

AllieH

Sad ću vjerojatno ispasti glupa, ali riskirat ćuNa što konkretno mislite kad kažete "zajednica"?

Živjet sa svekrom i svekrvom 😝😝😝 ne zvuči strašno dok se ne udaš.
    Al sto je najgore ja sam sama kriva,muž mi je govorio odmah,al nee,ma jedno vrijeme dok ne ustedino nesto novca.. A sad kukam,sa svojim primanjima ja i on smo mogli ustedit brdo novca,+placat podstanarstvo. A znas kako je,kuca je rupa bez dna…

Moja svekrva je zlato, druga mama. Slažemo se. Međutim, odvajamo se kad izgradimo 3 stana u kući. Razlika je u pogledima na život. Puno je tu kompromisa. Još kad beba dođe ona će garant imati milijun savjeta i nagon da "pomogne". Već je čujem - nećeš valjda ovo, ono, ovako, onako. Iako, ponavljam zmaj je u pozitivnom smislu, ali generacijske razlike osjetiš.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

barbiemama
    10. Srpanj 2018. 09:20

iamhappy

Danas sam i ja u petrovoj, ajme koja guzva. Strasno. I isto gladna, jos sam dosla nataste mislila da moram..uffff

haha, možda smo bile u istoj grupi. čekala sam negdje od 8:15 do 9:00. bilo je stvarno puno trudnica. čak bih rekla podjednako kao ostalih pacijenata. čak mi jedne cure bilo žao jer je bila fuuul trudna i nije mogla sjediti. baš se vidjelo da ju sve boli, a ostala je još poslije mene čekati.

Timi95
    10. Srpanj 2018. 09:25

Ciao 😁 imam jedno pitanje mozda netko zna.. poceo mi je rast gornji umnjak i raste mi malo na krivo tako da mi dira po obrazu i to me jako jako boli.. i sad trudna sam oko 7 tjedana, a zubar mi je htio izvaditi taj zub, a ja nisam htjela.. i sad ne znam sta da radim? Dal steti da vadim zub? Ili da pijem neki antibiotik koji smijem?

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.