Evo da pokrenem i ja temu za novopečene trudnice :) Nadam se da Ima još neko na forumu? ja sam 5+1 i sa velikim nestrpljenjem čekam naredni pregled :))
Bok Enna010. 😍😍 ima jos jedna, mi smo u 6 tjednu. 😊 prvi pregled kod ginekologa uspjesno obavljen. 😎 kako si ti? Imas kakve simptome??
Nadam se da ce nas se skupit jos 😊
Samo da vas pozdravim!
Ne mogu vjerovat da se vec otvara i tema zimskih beba, to me samo podsjeca da sam ja sve blize kraju!
Svima vam zelim skolske trudnoce 😘
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Hvala proudmomy :) drzim fige da sve prodje u najboljem redu 😊 bebica je uskoro tu 😁
Pozdrav mamice, ja samo isto nova..kalendar kaze 5tj. termin 12.12.. za 10 dana na prvi pregled..ovo nam je prva beba i uspjela je od prve...😄 ja sam uzasno nervozna..simptomi su tu..sise i pišanje u 6 ujutro, umor... ajde pa sam na go pa.mogu spavati po cijele dane....
Pozdrav svimaaa😍 ja od simptoma imam umor i osjetljive grudi. U zadnje vrijeme bas zaspem rano i onda se probudim prije zore i ne mogu spavati nikako 😅 Mucnine nemam nikako cak i smanjen apetit imam. Hvalaa Proudmommy 😘 Pticeselice je li se kod tebe vidjela srcana akcija? I je li vas strah nekak svega ja bi voljela da se malo opustim ali ne idee
Dobrodospla Pepe1907. 😊
I kod nas je upalilo iz prve 😍😍 imamo iste simptome samo bi jos nadodala osjecaj muke kad sam gladna, zeludac mi poludi. 😐
Uzivaj i maksimalno odmaraj na godisnjem. 😁😁
Enna kod nas sr vidjela srcana reakcija i kaze ginekolog da je sve kak treba za ovaj tjedan. 😊
A bilo me strah dok nismo otisli kod doktora jer nisam znala dal je sve ok. Nakon toga sam puno opustenija. 😊 probaj puno setat naravno ako mozes, okruzi se svojim najblizima i bit ce sve u redu 😁 samo pozitivno a strah je sasvim normalan i sigurna sam da ce uskoro proci 🤗
I ja se nadam da cu se opustiti kada vidim srcek zakazan mi je pregled 23.04. Trebam provjeriti sa doktorom hoce li biti ok da putujem avionom kroz 20 dana citala sam svasta a karte smo dosta ranije uzeli pa sad nisam pametna
Javljaju li se vama ikako bolovi ikakvi? mene malo zna kroz jajnike ili osjetim blagi pritisak kao kada trebam dobiti medjutim prodje to sve u minuti
Sortiraj odgovore
Najstariji