Jutro cure.Ja nikako ne spavam jedva 2-3 sata ,nema razloga i sad sam neurozna od tog.Vidim spominjete Normabel,apaurin ali ja to tu nemogu kupit niti i doktor to tu nece propisati bez psihologa🤨.U kucnoj ljekarnoj imam neki lexisilijum,1,5 mg ali ne znam smijem li to .Nista me ne boli ali eto ne spavam i zivcana sam ko ris.
💜Karla💜Nicol💙Anton
Pepe, čestitam :* torta izgleda super!
dogegala sam se do posla i već sam umorna od jutra. i spava mi se užasno.
pozdrav svima, nije me bilo par dana pripreme za svadbu me umorile…ajde prošo je taj dan, jako su me leđa bolila, vruće, haljina me stezala, otečeni prsti i noge…od 14h do ponoći..zaspala jedva…imali smo baby reveal sa balonom i svi su bili oduševljeni…trbuh mi se vidio a i ja sam vidla koliko mi lose stoji ovih 12kg koje sam.dobila od prosle godine ali okej…sad idemo spavat 2 dana u komadu
Cestitkeeee 😁😘😍
Cestitam 🎉🎉
Lora
Zna li itko ovdje smije li ovo trudnica piti?
Malo sam proguglala i pise da se smije korisriti u trudnici...
Lora
Nedavno mi je jedna od vas rekla za jastuk za trudnice i zahvaljujem se 🤗😘😘...znaci, milina jedna, spavam ko beba sa njim! 😁😁 Zbilja preporucam
Lora
Nedavno mi je jedna od vas rekla za jastuk za trudnice i zahvaljujem se 🤗😘😘…znaci, milina jedna, spavam ko beba sa njim! 😁😁 Zbilja preporucam
Zar ne? Ja se okrenem, nestane mi 😂 Lopov moj krade jastuk.😎🤣
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Nedavno mi je jedna od vas rekla za jastuk za trudnice i zahvaljujem se 🤗😘😘…znaci, milina jedna, spavam ko beba sa njim! 😁😁 Zbilja preporucam
Zar ne? Ja se okrenem, nestane mi 😂 Lopov moj krade jastuk.😎🤣
Ma da, toliko sam opuštena, ne pomaknem se po noci! Preko dana smo u boravku 😉😉
Lora
Jutro cure,
ja isla krv vaditi za hematologa kontrolu :) Nema grceva za sad, valjda ce tako ostati.
A i ja ne spavam vec 3 noc, probudim se, ne znam ni sama koliko puta, moracu ganjati jastuk taj :)
A da, juce sam pretrazivala one baby watchere, ali nisam nasla gdje ima uzeti, dosla mi zuta minuta zbog grceva, uspjela sam se i rasplakati. Koristi li neko od vas to?
Jutro cure,
ja isla krv vaditi za hematologa kontrolu :) Nema grceva za sad, valjda ce tako ostati.
A i ja ne spavam vec 3 noc, probudim se, ne znam ni sama koliko puta, moracu ganjati jastuk taj :)
A da, juce sam pretrazivala one baby watchere, ali nisam nasla gdje ima uzeti, dosla mi zuta minuta zbog grceva, uspjela sam se i rasplakati. Koristi li neko od vas to?
Imam ja i jastuk ,i dormeo ali spavanje nula bodova🤨.Meni dosta pomaze magnezij ustvari to mi je u terapiji ,ja bas dobro osjetim bebicu i zadnja dva tri dana mi se zna desit kao mala loptica da se napne stomak u jednu stranu .
💜Karla💜Nicol💙Anton
Sortiraj odgovore
Najstariji