imala sam jedno vrijeme, ali prije trudnoće, problema sa spavanjem. shvatila sam da već prije odlaska u krevet samoj sebi kažem da opet sigurno neću spavati i tako je na kraju i bilo. što se više fokusiraš na spavanje, manje spavaš. barem je tako u mom slučaju.
sad spavam ok. probudim se ponekad. ponekad odem na wc pa ne mogu spavati poslije toga sat vremena. no, u biti sve je u granicama normale. i nadoknadim popodne obično. jučer sam npr popodne 2 h spavala.
nisam si još kupila trudnički jastuk. meni pomaže i obični jastuk koji nekako "zagrlim". prevelik mi je ovaj od 180 cm, uzela bih eventualno nešto manje. ovo bi mi samo smetalo po stanu. pogotovo jer nam je stan dosta mali.
Jutro mame...Ja evo ispijam kavicu nakon sto san stavila rucak i marendala...Recite mi ja se trudim smanjit tempo na svoju incijativu od onog dana kad mi se ukazalo malo onog iscj.I nekad uspijem nekad ne mozes jer tu su djecica i ne mogu si priustit svaki dan tako...Vidim da mi pojacana aktivnost smeta pocne me probadat lagano i doli mi bude pritisak...Sad me zanima koliko vi radite koliko se stedite vi cure zenice koje recimo pazite da ne pretjerujete u dnevnoj aktivnosti...I skuzajte na dugooom posto...ugodan dan mamite 😚😚😚😚
url=https://lilypie.com]
Zadranka, ja u biti skužim da me krene nešto pikati kad predugo hodam. onda sjednem bilo gdje ... kafić, klupica u parku i odmorim. nakon toga bude bolje. na poslu uglavnom sjedim i za sada mi to ne smeta. no, fali mi to hodanje. inače stvarno puno hodam i koristim što manje javni prijevoz, a sad me krene probadati. a npr ako obavljam kućanske poslove, ne probada me. dakle, samo od hodanja.
Pepe cestitam vam! ❤️
Pticice ne bi trebala gavez jer utjece na jetru, kod odraslih najcesce u mikrokolicinama ali utjecaj se moze prenijeti i na bebu. Nisam bas od alternative, zvoni mi neka konjska mast, cini mi se da je ona dozvoljena u trudnoci.
Ana za maticnu mlijec nema jos dovoljno istrazivanja u trudnoci... Tek se sad rade studije o poboljsanju plodnosti maticnom mlijeci. Zasad neki kazu da ima benefita i u trudnoci, neki kazu ne u trudnoci jer stimulira rad hipofize.
Zadranka, ja u biti skužim da me krene nešto pikati kad predugo hodam. onda sjednem bilo gdje … kafić, klupica u parku i odmorim. nakon toga bude bolje. na poslu uglavnom sjedim i za sada mi to ne smeta. no, fali mi to hodanje. inače stvarno puno hodam i koristim što manje javni prijevoz, a sad me krene probadati. a npr ako obavljam kućanske poslove, ne probada me. dakle, samo od hodanja.
To je superrr..Tako je meni bilo do prije par dana..Bass san bila sretna kako se dobro osjecam...Sad nekako san ogranicena u kretanju opcenito..Ali zato san si laganini tempo odredila do pregleda za par dana...Pa cu vidit jel doli sve OK...barbiemama uzivaj mi i samo polako😊
url=https://lilypie.com]
To je superrr..Tako je meni bilo do prije par dana..Bass san bila sretna kako se dobro osjecam…Sad nekako san ogranicena u kretanju opcenito..Ali zato san si laganini tempo odredila do pregleda za par dana…Pa cu vidit jel doli sve OK…barbiemama uzivaj mi i samo polako😊
i ja ću na pregled u četvrtak. jedva sam dočekala jer će mi potvrditi spol, a i lakše se osjećam kad mi doktorica potvrdi da je sve ok.
Hej cure...vidim da se borite s tegobama...meni zasad nista nego eventualno kratka zgaravica i slab apetit..i naravno piskim stalno... iscekujem taj prvi pregled i jedva cekam :) :)
Pepe čestitam ❤💙💚💛💜
Da vas pitam...kad ste primjetile da vam je odjeca tijesna i da treba nabaviti nesto ugodnije? Mene evo vec skoro sve tajice stiscu..istina Bog..nisam ja neka mrsavica ali sada mi smeta pritisak hlaca na trbuh..
Jutro curke.
Ja se spremam za drugi pregled u De. Vjerovatno brisevi,citat nalaze od zadnji puta i nadam se da mi nece vadit krv 😇😂
Da vas pitam…kad ste primjetile da vam je odjeca tijesna i da treba nabaviti nesto ugodnije? Mene evo vec skoro sve tajice stiscu..istina Bog..nisam ja neka mrsavica ali sada mi smeta pritisak hlaca na trbuh..
Ja sam već mjesec dana isključivo u haljinama, nijedne hlače mi ne odgovaraju, jer su sve skinny i visoki struk i ne mogu normalno u njima funkcionirati, a još manje sjediti. Sve ih normalno obučem i nekako zakopčam, ali sjesti u njima nema sanše. Pritisak na trbuh užasan. U subotu sam obukla dres na tekmu i morala obući dolje traperice, ali cijelo vrijeme sam raskopčana sjedila. Tajice ne nosim osim po kući.
Luka ❤
Hej cure…vidim da se borite s tegobama…meni zasad nista nego eventualno kratka zgaravica i slab apetit..i naravno piskim stalno… iscekujem taj prvi pregled i jedva cekam :) :)
Pepe čestitam ❤💙💚💛💜
Da vas pitam…kad ste primjetile da vam je odjeca tijesna i da treba nabaviti nesto ugodnije? Mene evo vec skoro sve tajice stiscu..istina Bog..nisam ja neka mrsavica ali sada mi smeta pritisak hlaca na trbuh..
Mene je vec u 8 il 9 tjednu pocelo stazati u hlacama kad bi sjela i bas me sve to zivciralo.. vecinom sam drzala otkopcane hlace ako sam bas morala biti u njima a svaki drugi trenutak kad sam bila doma sam koristila da nosim muzeve kratke hlace, bokse siroke 😂😂 poceo se bio buniti da nema sta nositi zbog mene 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji