Veliki pozdrav novi curama/mamama...meni je dr.pitala dal cu radit testove za d.sindrom..ja rekla ne i nije mi nista vise rekla..mada sam mislila da ona prica o ovima koji se placaju tipa nifty a da cu ioak raditi neke al okej nisam nista...slijedeci mi je pregled sa oko 16 tj jel se tad rade neke posebne pretrage? plus moram ici na Vuk Vrhovac raditi GUK profil pa me buni ne znam dal se ide ujutro ili kak pise kod njih oko 12h
Jako mi je zao Bulbi iako nisam upratila kompletnu situaciju ali ovo sto jesam me jako rastuzilo zelim ti svu srecu i da se pokusas samo na sebe fokusirati u narednom periodu u svakom mogucem smislu.. meni je doktor jednom prilikom rekao kada sam mu se zalila za ziganja u jajnicima i po stomaku da je to sve normalno i ako bih osjetila da se bol siri prema anusu jako da odjednom stavim dva utrogestana da opuste to sve valjda.. ali nema pravila cini mi se citajuci sve ovo jer je tesko procijeniti nekad ova ziganja npr danas ja osjetim zicne me u prema anusu ali nemam nikakve bolove u stomaku i slicno. U svakom slucaju tesko je opustiti se samo treba pozitivno misliti
Bulbi, drzi se <3 Stvarno cijeli dan razmisljam o tebi, jos kako sam i sama prezivjela ta silna krvarenja i spontani... Sto neko rece, ako saznas uzrok slucajno, javi nam se. I da, ja sam isla psihologu par puta poslije 2 spontanog i pomoglo mi je i dogovorile se da u trudnoci sljedecoj dolazim, ali evo jos se nekako drzim. Uglavnom, tu smo, ako nekad osjetis potrebu da pises (nekad je lakse ovako sa vama, nego sa poznatim). :-*
Nove cure dobrodosle i neka je sa srecom :)))
Ja sam danas nikakva, ne znam za vas, ali ja jos znam imati mucnine, evo upravo sada i osjecam neki pritisak u donjem dijelu stomaka, kao punocu neku i ponekad blago stezanje.... Sad da li previse osluskujem tijelo svoje i danas jos ova situacija :( Uglavnom, doktor je rekao da se javljam samo u slucaju krvarenja, a tog nemam, nadam se da su to ona normalna rastezanja i pritisci.
mene ne steže, ali se osjećam napuhano. onako, kao da sam pojela 3 janjeta. u biti se više osjećam debelo nego trudno :D
mučine su mi prošle, definitivno. jedino imam refleks na riganje kad pomirišem nešto odvratno slučajno. no, ne porigam se. samo mi se onak želudac podigne.
nemam općenito sad neke simptome, to je ovo razdoblje za koje vele da je u trudnoći najlakše podnijeti.
Barbiee,
daaa, tako kazu :D Ali ja sve gora, sad da li mi psiha radi kako se blizi nedelja kada sam pocela imati probleme 2012, kontam da moze biti to... Jer stvarno sam se super osjecala, a sad sam sva neka nikakva i fizicki i psihicki. Rekla sam vec muzu da ovih par nedelja me istrpi i bude uz mene malo vise, da prodju te nedelje samo (svi se boje onih nedelja u kojoj su nastupili problemi, pa vjer i ja sada). Idemo dan po dan :) Slikajte kad rucate nesto lijepo, to mi je instant podizac raslolozenja hahaha :)) Hrana <3
Bok cure, citam vas od pocetka trudnoce ali nikako da se pridruzim.. Danas me nekako ova situacija s Bulbi natjerala da se ipak oglasim, cudno mi samo presutit na ovako nesto. Jako mi je zao i bas me potreslo, Bulbi zelim srecu u buducnosti i snagu da izdrzi sve ovo jer vjerujem da nije lako... Ako je meni natjeralo suze ne mogu ni zamislit njene osjecaje ❤️
Sto se tice mene, ovo mi je druga trudnoca, imam vec sina od 2 godine. 17 sam tjedana trudna, termin oko 24.11., a doktor kaze da stize opet decko 😅 Nekih posebnih tegoba nemam, za sad sve ok prolazi i nadam se da ce tako i ostati, dugo je ljeto pred nama 🙊
Mateja, dobrodošla. drago mi je da si nam se pridružila. čestitke na još jednom dečkiću :)
Vidim da pricate o kombiniranom, ja u prvoj trudnoci nisam radila, al sad je doktor kod mjerenja nuhalnog mjerio zadebljanje od skoro 3, pa je preporucio kombinirani. Radila sam u Petrovoj kod dr. Veceka ultrazvuk koji je mjerio 1.5, i nalaz je nakon nekih dva tjedna dosao dobar, tj. s malim rizikom.. doduse i dr. u Petrovoj je preporucio napraviti jos malo detaljnije pretrage ploda oko 20. tjedna obzirom na debljinu nuhalnog kod prvog mjerenja.. 4.7. sam opet na pregledu kod svog doktora pa cu vidjet kaj on preporuca od tih pretraga, mozda detaljniji anomaly scan da odradim privatno ili u bolnici s boljim ultrazvukom. Jel se jos koja od vas susrela sa zadebljanim nuhalnim naborom kod bebe?
Barbiee,
daaa, tako kazu :D Ali ja sve gora, sad da li mi psiha radi kako se blizi nedelja kada sam pocela imati probleme 2012, kontam da moze biti to… Jer stvarno sam se super osjecala, a sad sam sva neka nikakva i fizicki i psihicki. Rekla sam vec muzu da ovih par nedelja me istrpi i bude uz mene malo vise, da prodju te nedelje samo (svi se boje onih nedelja u kojoj su nastupili problemi, pa vjer i ja sada). Idemo dan po dan :) Slikajte kad rucate nesto lijepo, to mi je instant podizac raslolozenja hahaha :)) Hrana <3
Salatice, drzi se. Sad bi vas najrade svih redom izgrlila.
Bulbi, hvala ti na svakoj lijepoj rijeci podrske i nade. Odboluj, ali probaj biti jaka. Ljubim te.
Mateja, dobrodošla. drago mi je da si nam se pridružila. čestitke na još jednom dečkiću :)
Hvala barbie ☺️
Moram priznati da sam se potajno nadala curici, ali veselim se i malom harambasi, nekako si barem mislim da ce biti ekipa njih dvoje deckica kad je vec dosta malena razlika 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji