Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bruna92
    19. Lipanj 2018. 17:49

Ja sam isto od nekog 6., 7. tjedna bila na slancima i obicnim mlijecnim bublicama... Sve ostalo mi je bilo jako odbojno.. a onda malo po malo to nekako samo od sebe krene, tijelo pocne traziti odredene namirnice

luks
    19. Lipanj 2018. 17:49

Pticaselicazgst

Luks ti ono ideš kod Sparca? Jel mozda imaš info da li on ima 4d ultrazvuk?

Nisam ti ja u šparca, pa ne znam. Inače ne vodim trudnoću privatno. Ali mi je prijateljica neki dan išla u dr. Mimica, poliklinika ona odma kraj bolnice, nešto sa G se zove, ne mogu se ovaj tren sitit. 

Lovre

Blaza26
    19. Lipanj 2018. 17:50

Svjesna ja sam non stop gladna,ali nikako nemam nesto odredeno da bih jela,kad pojedem muka mi bude,a ne mogu povracat,grozim se toga. Mozda bi nekada bilo lakse da povratim,al radije cu se sklupcat dok muka ne prode nego povracat 🙊🙊🙊
    Danas mi je stvarno tezak dan,samo o Bulbi razmisljam,toliko ti se uvuce pod kozu,ne mozes ni zamislit koliku bol ona sada osjeca,niti joj pomoc,niti je utjesit. Draga Bulbi dat ce i tebi Bog srecu uskoro,bit ces nam vjerujem svima u molitvama 💕

Blaza26
    19. Lipanj 2018. 17:52

E da i nove curke dobro nam dosle🙋 nisam popamtila imena,mozak mi je lijen😰 zdravu i skolsku trudnocu vam zelim 😘😘😘😘

luks
    19. Lipanj 2018. 17:59

baš je neki užasno težak dan, ovo s bulbi mi je toliko danas u mislima i nonstop nešto kalkuliram... I razmišljam, pa stvarno smo inače 'ugroženiji' drugačiji spol kroz život nekako kad gledaš, i onda ne može bar i ta trudnoća proć kako treba  tužno baš. Ja znam da sam strepila cijelu 1. Trudnoću, i evo sad strepim, ne mogu si pomoć, i najradije bi prespavala do 1.mj. Uf!
    I sad samo da vas pitam za savjet, i onda više neću o kombiniranom...
     Znači, zadnji pregled bio mi je 7.6. i bila sam 9+5, dr dala uputnice za kombinirani i napomenila da se naručim 28.6. kad ću bit 12+5 (tad se mjeri), i naručila me kod sebe na kontrolu 12.7. Ja sam odlučila ne ići na kombinirani, i sad razmišljam, pošto neću ići, da se naručim privatno na uzv 28.6.  i taj dr pogleda sve malo detaljnije, i onda opet u svoje normalno na kontrolu. Je li to glupa ideja? Sorry na podugačkom postu 

Lovre

du1988
    19. Lipanj 2018. 18:18

luks i ja sam se opet vracala na Bulbine postove jucer nakon kontrole i ne znam sto bi rekla...mislim da smo sve potresene s tim...tezak dan. Sto se tice kombiniranog, meni je socijalna ginicka rekla da odem privatno mjeriti nuhalni, a onda da s nalazom dodjem k njoj 9.7. Obzirom da sam danas odlucila da necu ni raditi kombinirani, nazvat cu ju i pomaknuti kontrolu. 11.7.idem svakako privatno jer ima bolji uzv pa nek eventualno izmjeri nuhalni, mislim da me to ne obvezuje da r

url=https://lilypie.com]

du1988
    19. Lipanj 2018. 18:19

otisao mi post...da me ne obvezuje da radim daljnje krvne pretrage.. a ovo sto si napisala mi se cini dobar plan! 👍

url=https://lilypie.com]

_svjesna
    19. Lipanj 2018. 18:24

Drago mi je da nisam jedina u ovim tjednima kojoj se jedu samo "gluposti".
    Bojim se jer znam da bih trebala jesti kvalitetno zbog bebice i trudim se ali ta vrsta hrane nece niz moje nepce.
    Gode mi samo peciva i mlijecni proizvodi, meso ni pod razno pogotovo piletina, na kojoj sam ranije zivjela. 
    Jedva cekam taj pregled u subotu, osijediti cu 🙈

_lily_0
    19. Lipanj 2018. 18:27

_svjesna

Heparinke moje, je li vas ove injekcije bole i imate li modrice?
    Mene danasnja jako jako pece, do sada nijedna nije ovako, u bedro sam ju dala. Inace svaki put dam sebi na isti nacin, nekad ostane modrica nekad ne, ali nijedna nije poslije boljela kao ova danas. Nije nateklo samo jako pece.
    Da li cijelo vrijeme drzite kozu nabranu dok istiskujete lijek ili pustite kozu nakon sto ubodete iglu?

Mene osobno neke bole neke ne kako kad 
    Nekad jace nekad manje
    Masnice budu nekad male a nekad stvarno ogromne 
    Sad sam presla malo na ruke jer mi noge izgledaju katastrofa... probavala sam i sa nabranom kozom i bez i iskreno nisam primjetila neku razliku sad me u ruku muz pika i za sad nema masnica ali vidjet cemo tak mi i na nozi zna bit po 4 inekcije nista i onda 5 nadoknadi za sve 4 🙈🙈🙈

luks
    19. Lipanj 2018. 18:32

du1988

otisao mi post…da me ne obvezuje da radim daljnje krvne pretrage.. a ovo sto si napisala mi se cini dobar plan! 👍

Ma moja ima skroz ok uzv, ali pošto joj se poklopio i go i sve, tek me naručila 5 tjedana od prošlog pregleda. Nikad ni nisam išla privatno, nisam imala potrebe. Ali sad sam kontala, da imam uzv u tom jako bitno 12.tjednu (a sve ti na isto dođe, ako nešto po zlu krene, bio tjedan koji god) ... Tako ću ja, idući tjedan na pregled i da sam mirna, ma i dugo mi čekat još do 12.7. 😋

Lovre

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.