Evo bio je moj dr…on je naprosto u soku…kaze da mu je toliko krivo jer smo kroz sve ovo prosli i sad ovo…
Rekao je da je ovo neobjasnjiv slucaj jer nije da je beba odumrla,ona je bila ziva i sve je bilo ok…al naravno nespremna na zivot izvan maternice….kaze da su moji svi krvni nalazi cak ok….jedino objasnjenje otvaranja bi bila upala,al kod mene su brisevi cisti ko suza …
On isto tako sumnja da ce phd nalaz ista reci jer je plod bio vitalan….
Da jedino mozemo kariograme odradit…jer ovo sve ostalo jesmo….morat cu naucit zivjet s tim da nikad necu saznati zasto…
Cure,necu vas puno zamarati…vi uzivajte u svojim bebama i od srca vam zelim da sve bude ok😙😙
Draga Bulbi ne zamaras,zao mi je ali ti jedna divna osoba i prava lavica ,doce i tvoja sreca brzo znam da je tesko ali ne sumnjam da ces ti to preci i od srca ti
zelim da u iducem pokusaju ti pudes pobjednik❤.
💜Karla💜Nicol💙Anton
m.girl6 dobrodosla! Sjecam se s potpomognute, nek nas je sto vise ovdje! ja sam danas bila privatno i puno sam mirnija...objasnio mi je sve vezano za hematom, rekao je da nije ni najbolji, ni najgori polozaj-nalazi se uz lijevi rub GV, oko 2 cm je velik. Beba je 21mm. Srceko kuca i dobro napreduje! Idem opet 11.7.i tad cu bit punih 12 tjedana pa cemo mjeriti nuhalni nabor. Kakav je vas savjet za te pretrage? On je spominjao da se nakon mjerenja treba izvaditi krv u roku 24h pa ne znam ima li jos sta dalje i ima li i to potrebe raditi...i da, rekao je da ne moram strogo mirovati, da mogu skuhat, prosetat i tako...ali sto vise odmarati!
url=https://lilypie.com]
Evo mene s pregleda trudna sam 7+2 srceko kuca ja sretna i zadovoljna puse svima!!!!
DU lijepe vijesti. Hematomcina je bas veliki, je li se sta smanjio od prosli put?
Cudim se sta je meni onda ova moja rekla da strogo mirujem, morati cu je pitati da li i ja mogu sada povremeno u setnje i jos najvaznije da li mozemo planirati ljetovanje i odmor...
Cekam subotu s nestrpljenjem.
Prvo mjerenje je bilo 1,53x2,73 cm. Jucer kod socijalne 2,89x2,20 cm. A danas privatnik kaze da je oko 2 cm, srpastog oblika. Problem je sto ga nije on pratio od pocetka pa da moze usporediti...vidjet cemo kako ce bit za 3 tjedna!
m.girl6dobrodosla! Sjecam se s potpomognute, nek nas je sto vise ovdje! ja sam danas bila privatno i puno sam mirnija…objasnio mi je sve vezano za hematom, rekao je da nije ni najbolji, ni najgori polozaj-nalazi se uz lijevi rub GV, oko 2 cm je velik. Beba je 21mm. Srceko kuca i dobro napreduje! Idem opet 11.7.i tad cu bit punih 12 tjedana pa cemo mjeriti nuhalni nabor. Kakav je vas savjet za te pretrage? On je spominjao da se nakon mjerenja treba izvaditi krv u roku 24h pa ne znam ima li jos sta dalje i ima li i to potrebe raditi…i da, rekao je da ne moram strogo mirovati, da mogu skuhat, prosetat i tako…ali sto vise odmarati!
Mjerenje nuhalnog nabora+vađenje krvi u 12.tt je kombinirani test.
On prikazuje, na temelju statističkih podataka (podaci o majci: godine, pušačica, nalazi krvi i mjera nuhalnog nabora s uzv-a), procjenu rizika za trisomiju 21 (Down sindrom) i trisomije 13/18.
Ako ti je sve niski rizik, onda nema daljnjih pretraga.
Pretraga nije obavezna, to je ako ti želiš, a dr uglavnom sve šalju na to...
Du super vijesti s pregleda. 😁 drago mi je da je sve u redu s bebom. 🤗 nadam se da će hematom otic što prije i da neće stvara previše problema. 😉
Ti u biti onda radiš kombinirani? Ja ti tu ne mogu pomoć, išla sam na nifty. Al mi se čini da su cure u zadnjih par postova pricale o tome pa pogledaj. 😀
Evo mene s pregleda trudna sam 7+2 srceko kuca ja sretna i zadovoljna puse svima!!!!
Suuuper drago mi je da je sve u redu 😘😍
Sortiraj odgovore
Najstariji