Mateja dobrodosla!
Ptico drzi se, i meni je danas nikakav dan. Dvaput se skoro srusih vani a stalno mi se crni i jedva disem. Uzas, zaspala sam s malom sat vremena i sad je bolje.
Manuella, pijes magnezij? On bi trebao pomoci probavi.
mene ne steže, ali se osjećam napuhano. onako, kao da sam pojela 3 janjeta. u biti se više osjećam debelo nego trudno :D
mučine su mi prošle, definitivno. jedino imam refleks na riganje kad pomirišem nešto odvratno slučajno. no, ne porigam se. samo mi se onak želudac podigne.
nemam općenito sad neke simptome, to je ovo razdoblje za koje vele da je u trudnoći najlakše podnijeti.
i meni tak..ali ako mi se jako digne zeludac onda mi bude muka poslje .valjda se sve promucka unutra
Maggie,
hahaha, sala je naravno xD Kilometraza dobra izmedju nas haha :) A predlozila muzu da kupimo i mi neke, on kao, bacices pare, nece ti se dati haha (mozda je i u pravu xD), hobi i dalje u potrazi.
I ja sam danas obicni sataras sa sirom., nije mi se dalo nista razmisljati.
A tikvicee hocu da pravim odavno i nikakoo :) A ptica, cek da vidim sta pises ti haha, tjestenina od spinata carbonara, to mora da je odlicno nesto, volim spinat, ali nemam predstavu na sta mislis, proguglacu malo :D
Cure jeste li i u kojem tjednu imale odbojnost prema hrani? Meni se desava da sam jako gladna ali nista mi se ne jede. I kada nesto pojedem dodje mi muka.
Pijem i siofor pa ne znam da li je to od velike doze ili su trudnicki simptomi? Ipak mislim da to nije slucaj uobicajen.
od 7 tj i jos uvijek traje..uglavnom sam na nekim pecivima i slancima..meso mi bas tesko ide..
Maggie,
hahaha, sala je naravno xD Kilometraza dobra izmedju nas haha :) A predlozila muzu da kupimo i mi neke, on kao, bacices pare, nece ti se dati haha (mozda je i u pravu xD), hobi i dalje u potrazi.
I ja sam danas obicni sataras sa sirom., nije mi se dalo nista razmisljati.
A tikvicee hocu da pravim odavno i nikakoo :) A ptica, cek da vidim sta pises ti haha, tjestenina od spinata carbonara, to mora da je odlicno nesto, volim spinat, ali nemam predstavu na sta mislis, proguglacu malo :D
Kupovna tjestenina koja je od spinata (zelena) na ala carbonare način (panceta, jaja i vrhnje) s tim da sam još ubacila i tikvice u to.. Nadam se da sam bolje objasnila 😁
Evo i recept..
Imaš ovdje još svega kako možeš tikvice radit. 😁
https://www.jutarnji.hr/dobrahrana/recepti/tikvice-uvijek-pohate-evo-jos-10-drugih-nacina-koje-morate-isprobati/4528511/
Heparinke moje, je li vas ove injekcije bole i imate li modrice?
Mene danasnja jako jako pece, do sada nijedna nije ovako, u bedro sam ju dala. Inace svaki put dam sebi na isti nacin, nekad ostane modrica nekad ne, ali nijedna nije poslije boljela kao ova danas. Nije nateklo samo jako pece.
Da li cijelo vrijeme drzite kozu nabranu dok istiskujete lijek ili pustite kozu nakon sto ubodete iglu?
Na obe uputnice piše Nadzor na visokorizičnom trudnoćom, Kombinirani test uzv, samo jedna je za ginekologiju a jedna za laboratorij. A onda je to očito to, ako sam odustala ništa.
Lovre
Cure jeste li i u kojem tjednu imale odbojnost prema hrani? Meni se desava da sam jako gladna ali nista mi se ne jede. I kada nesto pojedem dodje mi muka.
Pijem i siofor pa ne znam da li je to od velike doze ili su trudnicki simptomi? Ipak mislim da to nije slucaj uobicajen.
od 7 tj i jos uvijek traje..uglavnom sam na nekim pecivima i slancima..meso mi bas tesko ide..
Ja sam bila na slancima skoro ekskluzivno do 9. tjedna 😂😂
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
A ja sam dobila te dvi uputnice, ali od kombiniranog sam odustala jel to znači da ni tu uputnicu za krv ne trebam tj ne idem vadit krv, to je povezano jel da?? Pitam, da me dr ne 'ispraši' kad dođem bez nalaza… Jer smo se ja i muž nakon pregleda dogovorili da ipak neću ić na kombinirani.luks, ne znam za tu drugu uputnicu, što piše na njoj? Nisam radila kombinirani pa ne znam dobije li se jedna uputnica ili dvije zasebne. Koliko se sjećam, za kombinirani se iz krvi gledaju neka dva proteina pa ako ti nešto u tom smislu piše na uputnici, onda mislim da ne trebaš vaditi krv, obzirom da si odustala od kombiniranog.
Maggie85 nije mi uhvatilo ovo citiraj, ugl tebi sam ovaj odg prije napisala, o uputnicama
Lovre
Sortiraj odgovore
Najstariji