Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbiemama
    19. Lipanj 2018. 13:46

Bulbi, razumijem zašto nas napuštaš. ne bih ni ja mogla ostati među trudnicama na tvom mjestu.

želim ti da se prvo opraviš fizički, a onda poradiš i na psihi. nakon takve traume će ti goditi stručna pomoć i olakšati ti gubitak. nadam se da se čitamo još koji put.

svu sreću ti želim dalje u životu i da ostaneš draga i pozitivna kao što jesi do sada. puno pusa i zagrljaja. dotaknula si me iako se ni ne znamo :)

AllieH
    19. Lipanj 2018. 13:55

Mogu samo potpisati sve što je barbie napisala... Od srca ti želim da odsad samo lijepe trenutke u životu doživljavaš i proživljavaš! 

Luka ❤

Maggie85
    19. Lipanj 2018. 13:55

_lily_0

Evo cure da vam se i ja pridruzim
    Neki me vec znaju sa potpomognute
    Uglavnom ukratko da se predstavim
    Nakon 9 godina pokusavanja
    Tri spontana i eto nakon treceg ivf opet sam ugledala taj plus na testicu🤗🤗
    Inace sam heparinska trudnica pa eto pikam se svaki dan danas sam 8+5 za sad sve tece po planu
    Nadam se da ce ovaj put uistinu uspjeti iako iskreno sto se vise blizi petak strah je neopisivi….
    Moje pitanje je znaci tri tjedna sam imala mucnine svaki dan s povracanjem da bi od jucer se to skroz smanjilo nemoram vam ni govorit kolko sam sad jos vise u panici inace u svim trudnocama mi je srceko stalo u 8 tjednu nadam se da ove mucnine nisu znak neceg loseg nego eto da je to sve normalno… ispricavam se na dugom postu al nisam nikako mogla skratit
    Pozdrav svima i sretno nam svima

Dobrodošla lily!!
    Ima nas još heparinskih trudnica, a ima i dosta onih s potpomognute. Hm, pa i ja čak spadam u tu grupu (nama je uspjela 2. inseminacija).
    Za mučnine nemoj brinuti, danas ih nema, sutra se možda opet vrate.
    Dok nema grčeva i krvarenja, nema potrebe da se živciraš. Ionako ništa ne možeš. Sve bi mi najradije da smo 24/7 prikopčane na UZV, ali ne ide to tako.
    Samo treba pozitivne vibre slati našim malim mrvicama!

Nunii
    19. Lipanj 2018. 13:56

Bulbi,citam i ne vjerujem.
    Ne znam zasto,al u mislila mi je da je doktor kriv. Nista drugo. 😢
    Nemam rijeci o tom slusaju.

Pticaselicazgst
    19. Lipanj 2018. 13:57

Bulbi drži se i želim ti da se što prije oporaviš.  Hvala ti za svu pozitivu i podršku koju si ovdje donijela.  Ostati ćeš mi u mislima uvijek,  želim ti svu sreću.
    Prirasla si brzo srcu i zaslužujes sve najbolje.. 
    Sretno 😍😘❤

barbiemama
    19. Lipanj 2018. 13:57

Lily, dobrodošla.

mučnine su meni dolazile i odlazile, u raznim intervalima, i cice su mi bile više i manje napuhane, više i manje bolne. nekad mi danima nije bilo muka, pa mi je danima bilo muka samo navečer, pa samo nakon voća, itd. 

• Kani07
    19. Lipanj 2018. 13:59

Bulbi91

Cure,
    Hvala puno na podrsci😙😙.Ne zelim vas rastuzivat niti da se bedirate.Ali ako ikad osjetite ono sto sam ja navela trk na hitnu.Sad cu vas stvarno pozdravit.Mozda se jednom i vratim na ovaj forum,ali sada ga napustam…evo zadnji moj izvjestaj o mom slucaju…nasla se jedna draga sestra koja me odvela na wc i tusiranje…nemam nikakvih fizickih bolova,jedino jos krvarim dosta…vise se isprazno osjecam,ko da mi je neko iscupao dio srca…moj dr.je sredio da me premjeste u apartman,tako da sam daleko od rodilja i beba i sama sam sto mi odgovara…daju mi stalno antibiotike…i zeljezo mi je jako palo,pa sam sva slaba…fizicki mislim da cu brzo nadoc,psiha je ono sto ce potrajat…jos jucer mi je dr.govorio sve ce bit ok,to je sad to usli smo u sigurne tjedne…ne postoje sigurni tjedni…uvijek trebamo reagirati ako osjetimo da nesto nije ok….i moj savjet cak i nekad za glupost bolje trcat na hitnu…
    Ne zelim ni pomisljat sto bi bilo da sam doma iskrvarila ….
    Sretno cure,cuvajte svoje bebe i da se ovo nikad vise ni jednoj ne ponovi…volim vas sve 😘😘😘😘

🙏❤❤❤

💜Karla💜Nicol💙Anton

Ana89
    19. Lipanj 2018. 14:01

Dobrodošle sve cure! Želim vam školske trudnoće i samo dobre vijesti na forumu svima nama odsad pa nadalje.
    Bulbi, mislimo na tebe! Drži nam se 😍😍

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

_svjesna
    19. Lipanj 2018. 14:11

Lilly i ja sam heparinska trudnica.
    Ne brini za mucnine, isto sam tako mislila za grudi, boljele su me uzas u petom i sestom tjednu, onda je sve splasnulo, pa su u osmom krenule bujati i biti osjetljive i evo ne prestaju tako da nema tu pravila.

Bulbi sretno, razumijem te i javi nam se ponekad bar kad malo dodjes sebi i ako saznas potencijalni uzrok svemu ovome. Vrlo brzo ces ti u nove pobjede sigurna sam. Puno ti emocija saljem ❤

Miranda
    19. Lipanj 2018. 14:16

Bulbi sretno i cuvaj se, falit ces nam ovdje ❤️ Zelim ti sto brzi oporavak i ne sumnjam da cemo se citati opet jednom 😘😘
    Nove cure dobrodosle 😊
    Htjela sam jos svasta komentirati ali zaboravim sve, vrtim samo Bulbi po glavi. Budem kad se sjetim.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.