Barbiee,
daaa, tako kazu :D Ali ja sve gora, sad da li mi psiha radi kako se blizi nedelja kada sam pocela imati probleme 2012, kontam da moze biti to… Jer stvarno sam se super osjecala, a sad sam sva neka nikakva i fizicki i psihicki. Rekla sam vec muzu da ovih par nedelja me istrpi i bude uz mene malo vise, da prodju te nedelje samo (svi se boje onih nedelja u kojoj su nastupili problemi, pa vjer i ja sada). Idemo dan po dan :) Slikajte kad rucate nesto lijepo, to mi je instant podizac raslolozenja hahaha :)) Hrana <3
ma kužim da te strah. tako je uvijek kad nam se nešto loše dogodi. neki dan mi je pozlilo u pošti i sad svaki put kad sam negdje sama osjećam neku mini paniku. ono, ako osjetim umor ili da mi je malo zlo, odmah krenem paničariti da ću se onesvijestiti ili da će mi se opet zacrniti. a prije te epizode nisam tako razmišljala. skužila sam da su naše pozitivne misli stvarno važne. kad negativno mislim, kao da si privučem to čega se bojim i pod stresom se još gore osjećam. tako da pokušavam samo odagnati te negativne misli i pripaziti na disanje kad se osjetim anksiozno.
Hvala barbie ☺️
Moram priznati da sam se potajno nadala curici, ali veselim se i malom harambasi, nekako si barem mislim da ce biti ekipa njih dvoje deckica kad je vec dosta malena razlika 😁
i ja sam se potajno nadala curici jer od malih nogu sanjam o curici, rozoj robici i svemu tome ženskastom. no, otkad mi je doktorica rekla da misli da je dečkić, sve više se privikavam na tu ideju i sad bi mi bilo čudno da ipak ispadne curica. to se priroda pobrine da prihvatimo i volimo dijete bez obzira na naša očekivanja :)
a da, mislim da će kod tebe stariji brat biti hepi kaj će imat kompića za nepodopštine :)
Pticice,
hvala :)))
Barbie,
e bas si to lijepo opisala, tacno je stvarno tako ponekad. Ako o necemu cim otvoris oci razmisljas, vrlo vjerovatno da ces i navuci sebi nesto tako, a pogotovo ti bolovi tako kao ili slabosti, to psiha najvise voli da odradi... Pokusavam misliti pozitivno koliko mogu i trazim hobi neki, da misli okupiram, bas sam i pisala ovdje, ako nadjem sta zanimljivo pisem vam :) Maggie, posalji mi da slazem slagalicu haha :))
Hvala barbie ☺️
Moram priznati da sam se potajno nadala curici, ali veselim se i malom harambasi, nekako si barem mislim da ce biti ekipa njih dvoje deckica kad je vec dosta malena razlika 😁
i ja sam se potajno nadala curici jer od malih nogu sanjam o curici, rozoj robici i svemu tome ženskastom. no, otkad mi je doktorica rekla da misli da je dečkić, sve više se privikavam na tu ideju i sad bi mi bilo čudno da ipak ispadne curica. to se priroda pobrine da prihvatimo i volimo dijete bez obzira na naša očekivanja :)
a da, mislim da će kod tebe stariji brat biti hepi kaj će imat kompića za nepodopštine :)
Da haha 😅 Ma ja sad vec gledam muza i sina i bas onak se vidi ta neka “muska” veza izmedu njih, skroz drugaciji nacin igre ima s tatom i samnom.. pa sam se nekako nadala da cemo ja i mlada dama zajedno pec kolace i igrat se s barbikama dok njih dvoje sarafe autice, ali ipak nista ovaj put 😁 mada bi mi iskreno bilo i malo neobicno odgajat zensko dijete, kroz zivot sam uvijek nekako okruzena deckima, imam mladeg brata, dvojicu malih bratica, sin... Ali zbilja mislim da nije glupost kad se kaze da je spol stvaaaaarno nebitan, samo dok su nam bebe zive i zdrave.. na ostalo se lako naviknemo 😁
Mateja91,
bas je neko pisao skoro kako cijelo vrijeme cura, cura a ono djecak na kraju haha :) Mozda i kod tebe tako nesto bude, samo obrnuto :D Kako smo jos u ranoj fazi otkrivanja pola :D Ali opet nebitno je, neka bude sve oke, stariji djecak dobija vjecnog prijatelja, jos tako malo razlika sto ti kazes :))
p. s. gledala sam klipove kada roditelji saopstavaju djeci kojeg pola je beba hahahha, ima dosta smijesnih scena, curice hoce curice, djecaci djecake pretezno :))
Barbiee,
daaa, tako kazu :D Ali ja sve gora, sad da li mi psiha radi kako se blizi nedelja kada sam pocela imati probleme 2012, kontam da moze biti to… Jer stvarno sam se super osjecala, a sad sam sva neka nikakva i fizicki i psihicki. Rekla sam vec muzu da ovih par nedelja me istrpi i bude uz mene malo vise, da prodju te nedelje samo (svi se boje onih nedelja u kojoj su nastupili problemi, pa vjer i ja sada). Idemo dan po dan :) Slikajte kad rucate nesto lijepo, to mi je instant podizac raslolozenja hahaha :)) Hrana &lt;3
ma kužim da te strah. tako je uvijek kad nam se nešto loše dogodi. neki dan mi je pozlilo u pošti i sad svaki put kad sam negdje sama osjećam neku mini paniku. ono, ako osjetim umor ili da mi je malo zlo, odmah krenem paničariti da ću se onesvijestiti ili da će mi se opet zacrniti. a prije te epizode nisam tako razmišljala. skužila sam da su naše pozitivne misli stvarno važne. kad negativno mislim, kao da si privučem to čega se bojim i pod stresom se još gore osjećam. tako da pokušavam samo odagnati te negativne misli i pripaziti na disanje kad se osjetim anksiozno.
Treba naći mehanizam borbe sa negativnim mislima. Faliti će mi Bulbi definitivno. Ne mogu zamisliti kako joj je. Šaljem joj pozitivne vibracije da preboli, koliko god je moguće. Samo znam da sam bila i ja potresena svim ovim. Zamisli se čovjek.
Evo ja se isto danas osjećam okruglo i težak mi trbuh😅, a zbilja ne jedem puno, sad već mogu i zdravije jesti. Ali neka, sve je ok , to je bitno. Jedva čekam bit velika i taj 12. mj.. 😀
Obavljala sam posao u Umagu- zavod za mirovinsko, uputnica za pregled , ovo, ono. Došla doma i zaspala. Sutra i prekosutra ispit.
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Mateja91,
bas je neko pisao skoro kako cijelo vrijeme cura, cura a ono djecak na kraju haha :) Mozda i kod tebe tako nesto bude, samo obrnuto :D Kako smo jos u ranoj fazi otkrivanja pola :D Ali opet nebitno je, neka bude sve oke, stariji djecak dobija vjecnog prijatelja, jos tako malo razlika sto ti kazes :))
p. s. gledala sam klipove kada roditelji saopstavaju djeci kojeg pola je beba hahahha, ima dosta smijesnih scena, curice hoce curice, djecaci djecake pretezno :))
Haha, ma moj jos uopce ne kuzi kaj mu se sprema, kad ja kazem beba je u trbuhu, samo me zbunjeno gleda 😂 onda dode i na sekundu podraga trbuh, ali vise ono kao da me se rijesi 🙊
Barbiee,
daaa, tako kazu :D Ali ja sve gora, sad da li mi psiha radi kako se blizi nedelja kada sam pocela imati probleme 2012, kontam da moze biti to… Jer stvarno sam se super osjecala, a sad sam sva neka nikakva i fizicki i psihicki. Rekla sam vec muzu da ovih par nedelja me istrpi i bude uz mene malo vise, da prodju te nedelje samo (svi se boje onih nedelja u kojoj su nastupili problemi, pa vjer i ja sada). Idemo dan po dan :) Slikajte kad rucate nesto lijepo, to mi je instant podizac raslolozenja hahaha :)) Hrana &amp;lt;3
Treba naći mehanizam borbe sa negativnim mislima. Faliti će mi Bulbi definitivno. Ne mogu zamisliti kako joj je. Šaljem joj pozitivne vibracije da preboli, koliko god je moguće. Samo znam da sam bila i ja potresena svim ovim. Zamisli se čovjek.
Evo ja se isto danas osjećam okruglo i težak mi trbuh😅, a zbilja ne jedem puno, sad već mogu i zdravije jesti. Ali neka, sve je ok , to je bitno. Jedva čekam bit velika i taj 12. mj.. 😀
Obavljala sam posao u Umagu- zavod za mirovinsko, uputnica za pregled , ovo, ono. Došla doma i zaspala. Sutra i prekosutra ispit.
Samo da te utjesim da nisi jedina studentica na forumu 😂 i ja jos studiram, odnosno vec sam drugi put apsolventska, zadnje ispite sam rijesila sad u veljaci i ostaje mi samo diplomski koji nikako da pocnem pisati.. sad kad vidim kak ti jadna ucis se sjetim sebe u prvoj trudnoci, isto sam trudna spremala hrpu ispita i slusala zadnja predavanja, a samo bi spavalaaaaa... al eto uspjela sam privest to sve kraju, i uz posao i klinca tako da samo hrabro 😁
Cure jeste li i u kojem tjednu imale odbojnost prema hrani? Meni se desava da sam jako gladna ali nista mi se ne jede. I kada nesto pojedem dodje mi muka.
Pijem i siofor pa ne znam da li je to od velike doze ili su trudnicki simptomi? Ipak mislim da to nije slucaj uobicajen.
Dobro došla Mateja, čestitam na bebici. Sad ćeš bit blažena među muškima 😍 pazit će te i maziti. 😁
Ja sam danas isto nikakva. Em ovo sa Bulbi, pa osjećam zatezanja, bojim se užasno, isjcjedak je isto bio. 😢 doduše mali i samo jednom ali dovoljno da me prepadne.
Od simptoma nemam više skoro ništa, osim zatezanje nekad u trbuhu.. Čak mi se i san popravio. 😉
Cure šta studirate? Ana i Mateja..
Sortiraj odgovore
Najstariji