Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbiemama
    19. Lipanj 2018. 11:25

m.girl6, dobrodošla 😊

Bulbi91
    19. Lipanj 2018. 11:26

Evo bio je moj dr...on je naprosto u soku...kaze da mu je toliko krivo jer smo kroz sve ovo prosli i sad ovo...
    Rekao je da je ovo neobjasnjiv slucaj jer nije da je beba odumrla,ona je bila ziva i sve je bilo ok...al naravno nespremna na zivot izvan maternice....kaze da su moji svi krvni nalazi cak ok....jedino objasnjenje otvaranja bi bila upala,al kod mene su brisevi cisti ko suza ...
    On isto tako sumnja da ce phd nalaz ista reci jer je plod bio vitalan....
    Da jedino mozemo kariograme odradit...jer ovo sve ostalo jesmo....morat cu naucit zivjet s tim da nikad necu saznati zasto...
    Cure,necu vas puno zamarati...vi uzivajte u svojim bebama i od srca vam zelim da sve bude ok😙😙

barbiemama
    19. Lipanj 2018. 11:28

Bulbi, ne zamaraš nas. mi te razumijemo jer i same imamo strahove i znamo kakva je to bol. piši ovdje koliko god ti treba, uvijek smo tu za utjehu.

tko se što se dogodilo, tako mi je krivo. 

Pticaselicazgst
    19. Lipanj 2018. 11:33

Ajme bulbi ovo je  stvarno nevjerovatno. Obavi sve pretrage koje možeš,  možda su doktori nešto previdjeli. Drži se i budi hrabra,  moraš biti jaka kao i do sada 🤗 znam da je užasno teško ne saznat zašto i kako se dogodilo sve ovo.  😢
    Ne zamaraš nas šta ti je,  molim te da nam se javiš i kažeš kako si.  Ovo nas je sve jako pogodilo 🙁
    Šaljem zagrljaje i puse 😘

Pikica89
    19. Lipanj 2018. 11:36

Draga bubi tek sam sad sve procitala kaj je bilo srce me boli, znam da ti je tesko i nemogu niti zamisliti kako ti je jednostavno nepostoje rijeci koje bi te sad utjesile. Uopce nas ne zamaras niti slucajno tu smo da se drzimo zajedno i bas da zajedno prolazimo kroz sve nedace i srece jer tako je nekako lakse...stvarno mi je zao neopisivo 

Blaza26
    19. Lipanj 2018. 11:38

Bulbi draga strasno mi je zao.
    Nemoguce je pronaci rijeci utjehe. Isplaci se koliko treba,nemoj se zatvarat u sebe,potrazi pomoc,lijepo je razgovarat s nekim strucnim tko ti moze pomoc. 
    Nemoj ni odustajat,mlada si,tek godinu starija od mene,pauziraj koliko god treba,pa ako ne ide lijepo je i posvojit. Zelim ti da osjetis srecu,i zaboravis na sve boli koje su ti se do sada dogodile. Zasluzila si to,lavica si i borac. Bulbi u molitvama si mi,strasno mi je zao.
    Molim te drzi se 💕💔🙏😥

Vana11
    19. Lipanj 2018. 11:53

Draga Bulbi, i ja tek sad citam sve ovo i strasno mi je zao. Znam da trenutno ne postoje nikakve rijeci koje bi te mogle utjesiti...drzi se...a tu se uvijek mozes javiti za rijec utjehe, podrske... 🙏❤

url=https://lilypie.com]

Vana11
    19. Lipanj 2018. 11:57

Arsancres

cure sada sam 10+3, trebam na probir u 12.tjednu. Vodim trudnoću privatno i moj gin je taj tjedan na godišnjem tako da ću morati u bolnicu. Socijalni gin mi je dao uputnicu i rekao da odem ili u Petrovu ili Vinogradsku i to je to. Vi koje ste bile, jel se mora naruciti i ako da,mora li se osobno doći? Uzas mi je sto radim od 8 svaki dan, a sef mi ne zna za trudnocu i ne mislim reci jos neko vrijeme 😊 pa mi je bitno da si isplaniram sve nekako da bude izvedivo 😊 ako koja ima svježu info bila bi zahvalna 😇

Ja sam bila na kombiniranom probiru u Petrovoj.
    Ne trebaš se naručivati, dođeš bilo koji dan ujutro, do 9 i prvo ideš na vađenje krvi u laboratorij (s lijeve strane zgrade ideš i iza u dvorištu je jedna manja zgradica, piše na vratima laboratorij) i nakon toga ideš u glavnu zgradu u podrum na uzv, javiš se na šalteru s uputnicom. 
    Trebaju 2 uputnice, 1 za vađenje krvi, 1 za uzv.
    Za rezultate su mi rekli do 2 tjedna, stigli su za 4 dana na mail.

Pikica89
    19. Lipanj 2018. 11:59

Vana11

Arsancres

cure sada sam 10+3, trebam na probir u 12.tjednu. Vodim trudnoću privatno i moj gin je taj tjedan na godišnjem tako da ću morati u bolnicu. Socijalni gin mi je dao uputnicu i rekao da odem ili u Petrovu ili Vinogradsku i to je to. Vi koje ste bile, jel se mora naruciti i ako da,mora li se osobno doći? Uzas mi je sto radim od 8 svaki dan, a sef mi ne zna za trudnocu i ne mislim reci jos neko vrijeme 😊 pa mi je bitno da si isplaniram sve nekako da bude izvedivo 😊 ako koja ima svježu info bila bi zahvalna 😇

Ja sam bila na kombiniranom probiru u Petrovoj.
    Ne trebaš se naručivati, dođeš bilo koji dan ujutro, do 9 i prvo ideš na vađenje krvi u laboratorij (s lijeve strane zgrade ideš i iza u dvorištu je jedna manja zgradica, piše na vratima laboratorij) i nakon toga ideš u glavnu zgradu u podrum na uzv, javiš se na šalteru s uputnicom.
    Trebaju 2 uputnice, 1 za vađenje krvi, 1 za uzv.
    Za rezultate su mi rekli do 2 tjedna, stigli su za 4 dana na mail.

Super na odg jer ja to idem sutra isto obavljati vec sam mislila kak cu se izgubiti. 

Vana11
    19. Lipanj 2018. 12:01

I važno, za to vađenje krvi ne trebaš biti na tašte! :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.