Ma u principu ne bi to ni radila jer bez obzira na sve, mi bi zadrzali bebu. Ja cu uskoro 30, muz 29 godina, oboje nepusaci, u obitelji nemamo takvih slucajeva pa mislim da nema neke potrebe za tim...ali vidjet cu jos do tog 11.7. Mozda napravim samo kombinirani ako bas preporucuju tako
url=https://lilypie.com]
Taj kombinirani nije 100% siguran i u slučaju da ti pokaže viši rizik za nešto, može dosta uznemiriti, a na kraju možda totalno bespotrebno.
Najviše ovisi koji je tvoj stav i što bi učila da ti rezultati pokažu da je mogućnost da beba ima Down sindrom...
Može se onda raditi amniocenteza, koja nije bezopasna...ili nifty koji se plaća oko 5000kn pa onda znaš sigurno...
m.girl6dobrodosla! Sjecam se s potpomognute, nek nas je sto vise ovdje! ja sam danas bila privatno i puno sam mirnija…objasnio mi je sve vezano za hematom, rekao je da nije ni najbolji, ni najgori polozaj-nalazi se uz lijevi rub GV, oko 2 cm je velik. Beba je 21mm. Srceko kuca i dobro napreduje! Idem opet 11.7.i tad cu bit punih 12 tjedana pa cemo mjeriti nuhalni nabor. Kakav je vas savjet za te pretrage? On je spominjao da se nakon mjerenja treba izvaditi krv u roku 24h pa ne znam ima li jos sta dalje i ima li i to potrebe raditi…i da, rekao je da ne moram strogo mirovati, da mogu skuhat, prosetat i tako…ali sto vise odmarati!
Ja idem sutra na ta mjerenja dobila sam uputnicu za petrovu isto prvo moram izvaditi krv pa onda idem na uzv
Evo i mene s potpomognute...citam vas al nisam nista pisala a sad me toliko pogodilo ovo s bulbi da ne mogu Doc sebi ...bas mi je za..htjela sam ti samo rec da si mlada i imas vremena da dodes sebi i ako ti bude zelja pokušat ponovo..ja sam starija od tebe 7 god. I sad cekam blizance...ni u ludilu nisam sanjala da Ce mi se to ostvarit..moras bit jaka i stavit sebi u glavu da sve lose sto ti se dogodi je priprema za nesto predivno jer znas kako kažu poslije kise dolazi sunce..u mislima i molitvama si mi 😘😘😘😘😘
Ma u principu ne bi to ni radila jer bez obzira na sve, mi bi zadrzali bebu. Ja cu uskoro 30, muz 29 godina, oboje nepusaci, u obitelji nemamo takvih slucajeva pa mislim da nema neke potrebe za tim…ali vidjet cu jos do tog 11.7. Mozda napravim samo kombinirani ako bas preporucuju tako
ja to nisam radila. doktorica me pitala želim li, ja sam odgovorila da ne. rekla da je pretraga nema nikakvog smisla ako svejedno namjeravamo zadržati bebu. možda griješim, ali nekako osjećam da je sve ok. i mislim da bih se samo istresirala s tim kombiniranim, a i oni sami ti kažu da su nifty i harmony puno pouzdaniji i da je tu oko 30% šanse da ti pokaže lažno negativan ili lažno pozitivan rezultat. po meni je to prevelik faktor greške i išla bih na harmony da me stvarno ta sumnja muči.
Sad ste me samo ucvrstile u odluci...otici cu 11.7.na taj redovan pregled i to je to. necu ni raditi nista. to je za tri tjedna i samo se nadam da ce taj hematom napokon nestati.
Evo mene s pregleda trudna sam 7+2 srceko kuca ja sretna i zadovoljna puse svima!!!!
Cestitam, od srca. Neka lijepih vijesti.
Mene ceka sutra u 18:00 pregled, srce mi odleti u petu kad razmisljam. Stisnut zube i molit se da je sve u redu.
Ne mogu prestati misliti na Bulbi. :(
Ja sam odbila kombinirani, otići ću samo privatno na UZV u tom 12. tjednu, ali odbila sam doktoricu kad mi je ponudila uputnicu za kombinirani. Nakon što sam rekla da smo muž i ja odlučili da ne želimo, rekla je da mi mora to predložiti, ali da i ona smatra da su ti rezultati nedovoljno precizni i da misli da nemam potrebe ići na to.
Inače, hvala Bogu i na lijepim vijestima s pregleda danas, dao Bog da odsad samo takve i čujemo.
Luka ❤
Evo cure da vam se i ja pridruzim
Neki me vec znaju sa potpomognute
Uglavnom ukratko da se predstavim
Nakon 9 godina pokusavanja
Tri spontana i eto nakon treceg ivf opet sam ugledala taj plus na testicu🤗🤗
Inace sam heparinska trudnica pa eto pikam se svaki dan danas sam 8+5 za sad sve tece po planu
Nadam se da ce ovaj put uistinu uspjeti iako iskreno sto se vise blizi petak strah je neopisivi....
Moje pitanje je znaci tri tjedna sam imala mucnine svaki dan s povracanjem da bi od jucer se to skroz smanjilo nemoram vam ni govorit kolko sam sad jos vise u panici inace u svim trudnocama mi je srceko stalo u 8 tjednu nadam se da ove mucnine nisu znak neceg loseg nego eto da je to sve normalno... ispricavam se na dugom postu al nisam nikako mogla skratit
Pozdrav svima i sretno nam svima
Cure,
Hvala puno na podrsci😙😙.Ne zelim vas rastuzivat niti da se bedirate.Ali ako ikad osjetite ono sto sam ja navela trk na hitnu.Sad cu vas stvarno pozdravit.Mozda se jednom i vratim na ovaj forum,ali sada ga napustam...evo zadnji moj izvjestaj o mom slucaju...nasla se jedna draga sestra koja me odvela na wc i tusiranje...nemam nikakvih fizickih bolova,jedino jos krvarim dosta...vise se isprazno osjecam,ko da mi je neko iscupao dio srca...moj dr.je sredio da me premjeste u apartman,tako da sam daleko od rodilja i beba i sama sam sto mi odgovara...daju mi stalno antibiotike...i zeljezo mi je jako palo,pa sam sva slaba...fizicki mislim da cu brzo nadoc,psiha je ono sto ce potrajat...jos jucer mi je dr.govorio sve ce bit ok,to je sad to usli smo u sigurne tjedne...ne postoje sigurni tjedni...uvijek trebamo reagirati ako osjetimo da nesto nije ok....i moj savjet cak i nekad za glupost bolje trcat na hitnu...
Ne zelim ni pomisljat sto bi bilo da sam doma iskrvarila ....
Sretno cure,cuvajte svoje bebe i da se ovo nikad vise ni jednoj ne ponovi...volim vas sve 😘😘😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji