Cure jeste li i u kojem tjednu imale odbojnost prema hrani? Meni se desava da sam jako gladna ali nista mi se ne jede. I kada nesto pojedem dodje mi muka.
Pijem i siofor pa ne znam da li je to od velike doze ili su trudnicki simptomi? Ipak mislim da to nije slucaj uobicajen.
Pa iskreno ja bas i nisam osjetila odbojnost prema hrani ni u jednoj fazi, ali ni mucnine, zgaravicu i sl, osim blazenog zatvora i napuhnutosti 🤨... ali nekako mi se cini i da ta odbojnost prema hrani koju opisujes ide u kos sa mucninama koje prvo tromjesjece nosi..
Dobro došla Mateja, čestitam na bebici. Sad ćeš bit blažena među muškima 😍 pazit će te i maziti. 😁
Ja sam danas isto nikakva. Em ovo sa Bulbi, pa osjećam zatezanja, bojim se užasno, isjcjedak je isto bio. 😢 doduše mali i samo jednom ali dovoljno da me prepadne.
Od simptoma nemam više skoro ništa, osim zatezanje nekad u trbuhu.. Čak mi se i san popravio. 😉
Cure šta studirate? Ana i Mateja..
Hvala na dobrodoslici ☺️
Mah, ne pitaj.. ja studiram teologiju, upisala davne 2010. i nikako zgotovit, nadam se da cu do jeseni biti gotova da barem drugo dijete docekam u miru 😁
Iako nisam bas sigurna koliko se i dalje vidim u svojoj struci i koliko ce uopce biti posla za mene kad diplomiram, ali puno sam ulozila truda pa sad vise nekako samo da zavrsim i odradim to poglavlje svog zivota a dalje cemo vidjeti gdje i kako 😁 nikad ne znas, mozda i jos koji faks upisem 🤪
Cure jeste li i u kojem tjednu imale odbojnost prema hrani? Meni se desava da sam jako gladna ali nista mi se ne jede. I kada nesto pojedem dodje mi muka.
Pijem i siofor pa ne znam da li je to od velike doze ili su trudnicki simptomi? Ipak mislim da to nije slucaj uobicajen.
Pa iskreno ja bas i nisam osjetila odbojnost prema hrani ni u jednoj fazi, ali ni mucnine, zgaravicu i sl, osim blazenog zatvora i napuhnutosti 🤨… ali nekako mi se cini i da ta odbojnost prema hrani koju opisujes ide u kos sa mucninama koje prvo tromjesjece nosi..
O da...do evo skoro 90 posto hrane mi je bilo odbojno. Od jave do mrkve, mahuna i piletine.
Da, studiram, donedavno sam i radila. 2. god predškolski odgoj 😀
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Evo i ja muku mučim sa zatvorom 😣,ima li neko neki carobni napitak😉?inače sam imala problema a sad koristim utrogestan i zeljezo sto pridodaje tome jos vise😒😒
Dobro došla Mateja, čestitam na bebici. Sad ćeš bit blažena među muškima 😍 pazit će te i maziti. 😁
Ja sam danas isto nikakva. Em ovo sa Bulbi, pa osjećam zatezanja, bojim se užasno, isjcjedak je isto bio. 😢 doduše mali i samo jednom ali dovoljno da me prepadne.
Od simptoma nemam više skoro ništa, osim zatezanje nekad u trbuhu.. Čak mi se i san popravio. 😉
Je li smedji iscjedak?
Opusti se, i ja sam jako potresena, nije ni cudo da nam se malo odrazi na sve.
Eh Salatice9192, da si u Zagrebu, stvarno bih ti donijela dio puzzle, ali ovako se bojim da se ne zagubi putem. Kako ću onda sedam osmina puzzle jednog dana staviti na zid?
Ja ću danas ručati što i jučer, jaja s povrćem, tako da ništa od moje slike danas.
Ali preksutra ću slikati trbuh, bit ću na 18+0!
Izjednačilo se brojevno stanje, 4:4. (nisam ubrojila barbiemamu jer još čeka potvrdu)
Meni su u nedjelju stigli moji roditelji i sad samo narucujem sta bi papala! Jucer domace pile s tikvicama i mladim krumpirom, prije toga mahune na varivo. A danas juha od rajcice, pohano bijelo meso, pohane domace tikve i mahune na salatu...sva mirisem na cesnjak 😀
url=https://lilypie.com]
Je li smedji iscjedak?
Opusti se, i ja sam jako potresena, nije ni cudo da nam se malo odrazi na sve.
Je smeđi je u sluzi. Doslovno ga je bilo u jednom brisanju... Čak je vukao na sivkasto.
Danas je težak dan svakako🙁
Mateja ti si prva Cura koju znam da studira teologiju. 😁 držim fige da što prije zavrsis i onda imaš brigu manje 😉
Du Blago ti se, uživaš dok možeš 😁😁
Salatice ja sam danas za ručak radila krem juhu od tikve, tikvica i mrkve. Za glavno jelo Tjestenina od spinata carbonara sa tikvicama i salata . Slike nema sve se pojelo😍
I ja se dns osjecam bas bzvz, napuhana, od ove lose vijesti jutros stalno sam zabrinuta, pregled prekosutra, a sad me strah da se nesto ne desi, da nebi umjesto lijepih vijesti cula lose :(
Jedva cekam da se malo zaokruzim ali onako lijepo, ovako samo izgledam kao da sam se malo udebljala i nisam uopce zadovoljna
Sortiraj odgovore
Najstariji