Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbiemama
    19. Lipanj 2018. 09:55

draga Bulbi, čitam i rasplakala sam se od tuge. mogu samo zamisliti kako se sada osjećaš. stvarno sam vjerovala da će sve biti u redu, neizmjerno mi je žao. i žao mi je što se takve stvari događaju ljudima koji to nikako nisu zaslužili. još si jučer bila na pregledu i doktor je samo tako procijenio da je sve u redu. joj joj. mislim da je dobra ideja da potražiš psihološku pomoć jer je teško ne pasti u depresiju nakon svega. drži se draga <3

Ana89
    19. Lipanj 2018. 10:10

barbiemama

draga Bulbi, čitam i rasplakala sam se od tuge. mogu samo zamisliti kako se sada osjećaš. stvarno sam vjerovala da će sve biti u redu, neizmjerno mi je žao. i žao mi je što se takve stvari događaju ljudima koji to nikako nisu zaslužili. još si jučer bila na pregledu i doktor je samo tako procijenio da je sve u redu. joj joj. mislim da je dobra ideja da potražiš psihološku pomoć jer je teško ne pasti u depresiju nakon svega. drži se draga &lt;3

Sad smo i posebno osjetljive, a i da nismo iz čiste empatije čovjek zaplače. Evo i ja...suza suzu slijedi, već 10- ak minuta. Ne mogu ni ja zamisliti horor...tih emocija....zato ja kažem da postaneš majka onaj tren kad saznaš za bebu, htio ne htio zavoliš je...a kad se ovako nešto desi to je više od slomljenog srca :( Bulbi inzistiraj na sobiii. Ne možeš cijeli dan slušati plač bebica...😪😞😞

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Maggie85
    19. Lipanj 2018. 10:24

Arsancres

cure sada sam 10+3, trebam na probir u 12.tjednu. Vodim trudnoću privatno i moj gin je taj tjedan na godišnjem tako da ću morati u bolnicu. Socijalni gin mi je dao uputnicu i rekao da odem ili u Petrovu ili Vinogradsku i to je to. Vi koje ste bile, jel se mora naruciti i ako da,mora li se osobno doći? Uzas mi je sto radim od 8 svaki dan, a sef mi ne zna za trudnocu i ne mislim reci jos neko vrijeme 😊 pa mi je bitno da si isplaniram sve nekako da bude izvedivo 😊 ako koja ima svježu info bila bi zahvalna 😇

Arsancres, ako ideš na kombinirani, on ti obuhvaća vađenje krvi i UZV. Naručiti se moraš svugdje, ali mislim da ne moraš doći osobno. Štoviše, možeš se naručiti e-mailom na predbiljezbe.uzv.gin@kbc-zagreb.hr (Petrova) i na narucivanje.vinogradska@kbcsm.hr (Vinogradska). Pošalješ skeniranu uputnicu i prethodni nalaz i moliš termin za 2 tjedna. Odmah da te upozorim da ti je Petrova često već dosta unaprijed prenatrpana. Možeš i na Sv. Duhu: narudzbe@kbsd.hr. Samo naglasi da trebaš termin na ginekologiji. Ako ti sve bude već zauzeto, možeš obaviti i privatno, kod nekog drugog doktora. Mislim da je oko 350 kn.

Maggie85
    19. Lipanj 2018. 10:29

luks

A ja sam dobila te dvi uputnice, ali od kombiniranog sam odustala jel to znači da ni tu uputnicu za krv ne trebam tj ne idem vadit krv, to je povezano jel da?? Pitam, da me dr ne 'ispraši' kad dođem bez nalaza… Jer smo se ja i muž nakon pregleda dogovorili da ipak neću ić na kombinirani.

luks, ne znam za tu drugu uputnicu, što piše na njoj? Nisam radila kombinirani pa ne znam dobije li se jedna uputnica ili dvije zasebne. Koliko se sjećam, za kombinirani se iz krvi gledaju neka dva proteina pa ako ti nešto u tom smislu piše na uputnici, onda mislim da ne trebaš vaditi krv, obzirom da si odustala od kombiniranog.

Pticaselicazgst
    19. Lipanj 2018. 10:33

Luks ti ono ideš kod Sparca?  Jel  mozda imaš info da li on ima 4d ultrazvuk? 

Mina93
    19. Lipanj 2018. 10:40

luks

Mina93

Arsancres

cure sada sam 10+3, trebam na probir u 12.tjednu. Vodim trudnoću privatno i moj gin je taj tjedan na godišnjem tako da ću morati u bolnicu. Socijalni gin mi je dao uputnicu i rekao da odem ili u Petrovu ili Vinogradsku i to je to. Vi koje ste bile, jel se mora naruciti i ako da,mora li se osobno doći? Uzas mi je sto radim od 8 svaki dan, a sef mi ne zna za trudnocu i ne mislim reci jos neko vrijeme 😊 pa mi je bitno da si isplaniram sve nekako da bude izvedivo 😊 ako koja ima svježu info bila bi zahvalna 😇

I ja vodim privatno al se probir obavlja u vinogr ili pezrovoj osim ako nisi u klinici nekoj, bila sam prije 2 tjedna u vinogr, narucis se, rekla mi je jedna cura da oni tamo rade kombinirani samo srijedom, tako da smo bile nas 3 ujutro tamo, podjes u dnevnu bolnicu na 3katu rodilista tamo ti napravi uzv i dobijes odma nalaze, jedan papir ostaje tebi jedan dajes za krv vadit u susjednoj zgradi na 2katu i posalju ti nalaze krvi na mail u roku par sati

A ja sam dobila te dvi uputnice, ali od kombiniranog sam odustala jel to znači da ni tu uputnicu za krv ne trebam tj ne idem vadit krv, to je povezano jel da?? Pitam, da me dr ne 'ispraši' kad dođem bez nalaza… Jer smo se ja i muž nakon pregleda dogovorili da ipak neću ić na kombinirani.

To su 2 uputnice za 1 pregled tako da ako neces na uzv ne ides ni tamo vadit krv 

du1988
    19. Lipanj 2018. 10:41

Bulbi draga, nemam rijeci...u mislima si mi i molitvama 💔💕

Ana89
    19. Lipanj 2018. 10:47

Maggie85

Arsancres

Arsancres, ako ideš na kombinirani, on ti obuhvaća vađenje krvi i UZV. Naručiti se moraš svugdje, ali mislim da ne moraš doći osobno. Štoviše, možeš se naručiti e-mailom na predbiljezbe.uzv.gin@kbc-zagreb.hr (Petrova) i na narucivanje.vinogradska@kbcsm.hr (Vinogradska). Pošalješ skeniranu uputnicu i prethodni nalaz i moliš termin za 2 tjedna. Odmah da te upozorim da ti je Petrova često već dosta unaprijed prenatrpana. Možeš i na Sv. Duhu: narudzbe@kbsd.hr. Samo naglasi da trebaš termin na ginekologiji. Ako ti sve bude već zauzeto, možeš obaviti i privatno, kod nekog drugog doktora. Mislim da je oko 350 kn.

Kombinirani su dvije uputnice. Krv i uzv. Ja ga nisam platila ništa i sve su mi obavili na dan zadnjeg pregleda, krv sam dobila slijedeći dan. 

url=https://daisypath.com]

m.girl6
    19. Lipanj 2018. 10:58

Bulbi, od srca mi je žao.. drži se, isplači i odtuguj koliko god je potrebno. 

Noa 💙

Pticaselicazgst
    19. Lipanj 2018. 11:05

m.girl6

Bulbi, od srca mi je žao.. drži se, isplači i odtuguj koliko god je potrebno.

Dobro nam došla.  😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.