Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pticaselicazgst
    19. Lipanj 2018. 09:23

Kako je moguće da doktor jučer nije vidio širinu cerviksa?  To je moglo ukazat na potencijalne probleme..  Ajme još ne mogu vjerovat.vrtim po glavi kako se to sve izdogadalo i nije mi ništa jasno.  
    Bulbi ❤😘

• Kani07
    19. Lipanj 2018. 09:24

Bulbi zao mi je zaista ,ne znam sta da kazem jucer poslije podne si bila kod dr.Drzite se oboje sad je najbitnije da budes dobro potrazi pomoc ako ne mozes sama mi cure smo tu ako imas pitat,rec nesto .Mislim i molim za tebe 😘.

💜Karla💜Nicol💙Anton

Ana89
    19. Lipanj 2018. 09:30

Pticaselicazgst

Kako je moguće da doktor jučer nije vidio širinu cerviksa? To je moglo ukazat na potencijalne probleme.. Ajme još ne mogu vjerovat.vrtim po glavi kako se to sve izdogadalo i nije mi ništa jasno.
    Bulbi ❤😘

E to, doktor je trebao vidjeti. Odmah je mogao prevenirati najgore...valjda... 😪 Baš me šokiralo i uplašilo sve ovo skupa.  Bulbi, pričaj i sa nama..tu smo. Puno ljubavi šaljem 😍😍😍

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Bulbi91
    19. Lipanj 2018. 09:32

Ne razumijem nista niti ja....jos sam jucer rekla dr.da imam cudne grceve ono ko da moras jako na wc(to su bile kontrakcije)....ako to ikad osjetite trcite na hitnu....
    Jos mi je dr.radio vaginalni uzv jucer,al nije me pregledavao...nije me volio cackat da ne dođe do infekcije....javila sam mu se...al nikakav odg nisam dobila....mozda sam.prije 3 dana trebala na hitnu....dr.tvrde da nisam ja kriva,al nemaju objasnjenje zasto....beba je i jutros bila vitalna i sve ok,al kontrakcije su je ocito izbacile...nezz sto drugo mislit.. i dalje sam sama u boksu i vjerojatno cu tako i ostat do sutra jer nema mjesta nigdje...
    Sto se tice psihe ni sama jos nisam svjesna niceg ...lezim tu i blejim u strop,bebice placu i ja skupa s njima...

_svjesna
    19. Lipanj 2018. 09:39

Doktor je svakako trebao odreagovati kada si rekla da imas grceve, meni je moja odmah ukljucila 2 diazepama i 3 Buscopana dnevno. Grcevi su donekle normalni ali kada pocne brljanje sa krvlju odmah je znak za uzbunu. Mozda je jednostavno tijelo imalo taj imunosni odgovor, meni moja dr stalno ponavlja da se boji moje imunosne reakcije te me stavila na mirovanje do 12 tjedna.
    Ali znaci ja sam mislila da kad predjes taj 12 tjedan da se bar malo mozes opustiti ali ocito nista nije kako bi trebalo biti.
    Uh mila moja, nemam rijeci koje bih ti rekla. Isplaci se, placi da izbacis sve, ne drzi nista u sebi i ne zatvaraj se u sebe sada, pusti bliznjima da budu uz tebe.

Miranda
    19. Lipanj 2018. 09:40

Sto ti je rekao za grceve jucer? 
    Moguce je nazalost i da je cerviks jucer bio ok a da si se preko noci otvorila naglo. 
    U kojoj si bolnici? Trazi da te maknu iz boksa gdje dog znaju, pa nisu normalni! 

Pticaselicazgst
    19. Lipanj 2018. 09:45

Bulbi teško je to razaznati,  skoro sve imamo problema sa zatvorom.  Ja pretpostavljam da je to bas jako volimo i stiskalo na sve strane.  
    Trebao je vidjeti na vaginalnom.  I meni je jučer radio vaginalno bas da vidi ušće,  posteljicu i cerviks. Trajalo je svega 2 minute,  bulbi  to mu je samo izgovor bojim se. A onda poslije gore na trbuh za bebu. 
    Ne mogu vjerovat da on nema odgovora.  Doktor je,  nije ovo bas nešto nebitno i nevažno da se barem ne potrudi pokušati ti objasnit.  
    Normalno da nisi ti kriva,  mi na ovakve stvari nažalost ne možemo utjecat.  Ali mislim da je mogao vidit da nije nešto u redu. 
    Sjećam se i ja nakon prve kiretaze stave me poslije zahvata u sobu punu trudnica.  Ja se budim a one me gledaju polusuznih očiju.  Mislila sam da ću posudit. Baš su nemarni i bez imalo srca ti doktori. 
    Trebat će neko vrijeme da se saberes. Nemoj vrsti pritisak na sebe,  daj si vremena.  Isplaci se,  vrišti ako treba,  uzmi jastuk ili vreću i izudaraj ju.  Izbaci sve iz sebe,  bit će ti lakše.  
    Tu smo što god trebaš ❤

Bulbi91
    19. Lipanj 2018. 09:48

Dr.je kom da se to sad sve siri i ocito me nije ozbiljno shvatio....
    U boksu sam posebnom zatvorenom, sama...
    Nemaju mjesta po sobama ,kao ako se oslobodi prebacit ce me ....sto rec..cijeli dan i noc cu morat slusat porodilje i bebe smrt za psihu...nikog nema u blizini...sad mi muz bio donio stvari...lezim bez donjeg rublja u krvavim plahtama sta reci...u vinogradskoj sam...
    Iskreno sad samo trebam bit sama,ne zelim nikog od svojih pored sebe...jedino muz razumije moju bol...
    Svi ostali se samo iscuđuju i dosli bi...a nitko mi ne moze pomoc ...moje bebe vise nema...
    Ovo nisam ni u najgoroj nocnoj mori mogla zamislit...kad bi barem mogla zaspat malo...da ne razmisljam toliko...

Miranda
    19. Lipanj 2018. 09:53

Joj Bulbi najradije bi ja zvala i svadala se da te maknu od tamo. Bas zato da ne slusas to, dovoljno je sto si vec prosla danas.
    Drzi se s muzem a svi ostali moraju imati razumijevanja toliko da vas puste na miru. Zanemari sve sad, bitni ste samo vi. 
    Trazi normabel ili apaurin da te omami i spavaj. 
    Ne mogu ti opisat koliko mi je zao ❤️

AllieH
    19. Lipanj 2018. 09:55

Bulbi moja, aposlutno sam bez riječi, cijelo jutro ne mogu doći sebi, na poslu samo sjedim i refresham ovu klokanicu. Ne mogu ni zamisliti što proživljavaš, riječi utjehe nema. Samo se nemoj zatvarati u sebe, pričaj, ljuti se, plači...

Luka ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.