Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pepe1907
    19. Lipanj 2018. 08:46

Bulbi91

Ne znam kolko kuzite..lijevo je ispruzena nogice,desno je skvrceno stopalo…i sad kod guze nesto između viri🙈😍

ma ne mora bit..ne znam dal si vidla ono sliku koju sam ja stavila..bitan je nagib kak stoji to nesto...ja mislim da je cura 😀

_svjesna
    19. Lipanj 2018. 08:47

Draga Bulbi, ovo mi je ogroman sok, tako sam tuzna i ovo me jako potreslo.
    Pa sta se dodjavola desilo? Koje objašnjenje imaju doktori? Jucer sve bilo u redu, wtf?
    Zaista ne mogu da vjerujem sta ti se desava. Je li inzulinska mogla to napraviti? 
    Molim te drzi se, prezali ovo, uzmi si vremena, mi smo ovdje da ti damo podrske koliko god treba ali nemoj da odustajes. Ja sva drhtim.

VelikoSretnoDijete
    19. Lipanj 2018. 08:53

Slazem se sa curama, trazi odgovore. Mlada si zbilja i uzmi si ako treba i koju godinu za oporavak. Strucna psiholoska pomoc nije nikakva sramota, zato i postoje. Zivot te dovede pred situacije kada jednostavno si toliko pogubljen i netko ti mora pomoc da se poravnas i vratis u kolosjek!! Cuvajte se! Saljem pozitivne vibrice ~~~~~

Nije važno odakle dolaziš ni kuda ideš ako si sretan dok hodaš.

pepe1907
    19. Lipanj 2018. 08:55

Bulbi91

Cure hvala Vam. Od pretraga smo mi sve obavili,osim kariograma ili kako se vec zove…trombofiliju sam cjelokupnu radila u dnevnoj bolnici…i jedno sam mthfr heterozigot,konkretne trombofilije nema…brisevi cisti ko suza radila ih prije 2 tj…ne znaju uopce zasto je zapoceto otvaranje tako rano….
    Sad mi je u glavi sredit zivot…i mozda jednom posvojit neko malo cudo…previse je ovo za mene 4.put…27.g…ne znam da cu se tako lako oporavit…u glavi mi je trenutno da potrazim strucnu pomoc…

Nemam riječi utjehe u ovom trenutku, dušu sam isplakala zbog vas .iskreno mi je žao 😭😢😭❤👼

Maggie85
    19. Lipanj 2018. 09:01

Miranda

Dobila sam poriv napraviti kolac danas ali znam da bi sama pojela pola pa bolje ne. Tjesila sam se/mucila gledajuci kolace na pinterestu 😬

I mene je tako nedavno ćopilo pa sam išla napraviti neki biskvit s marelicama. Stavila sam "kao" zdrave sastojke pa reko ako i pojedem pola protvana, nema veze, glavno da je zdravo. Odokativno sam stavila mljevene zobene pahuljice, orahe i bademe, med, prašak za pecivo, 2-3 jaja, cimet, kokosovog ulja (ili maslaca). Možeš samo to ispeći u biskvit, a možeš staviti i neko voće. Ja sam imala jaaako puno lanjskih marelica pa sam ih stavila na dno protvana i gore sam prelila tu smjesu. (Da sam umiješala marelice u smjesu, mislim da se nikad ne bi ispeklo od previše marelica.) Pekla sam oko pola sata, izvadila van, okrenula protvan i ostavila 15-ak minuta da marelice puste svoj sok u biskvit. I voila, pojela pola protvana, još dok je bilo toplo!

Miranda
    19. Lipanj 2018. 09:03

Ako se odlucite na ponovnu trudnocu, definitivno napravite kariogram prije. 
    Daj si vremena koliko god trebas i dobro je potraziti strucnu pomoc, probaj i muza ukljuciti ako zeli. 
    I ja sam u soku. 

AllieH
    19. Lipanj 2018. 09:08

Isuse, u potpunom sam šoku, ne mogu vjerovati. Bulbi, nema riječi kojima ti mogu reći koliko mi je žao radi tebe i radi vas. Želim ti svu snagu svijeta, ostani hrabra kao i do sad. U mislima si mi. <3

Luka ❤

Maggie85
    19. Lipanj 2018. 09:19

Bulbi91

Cure hvala Vam. Od pretraga smo mi sve obavili,osim kariograma ili kako se vec zove…trombofiliju sam cjelokupnu radila u dnevnoj bolnici…i jedno sam mthfr heterozigot,konkretne trombofilije nema…brisevi cisti ko suza radila ih prije 2 tj…ne znaju uopce zasto je zapoceto otvaranje tako rano….
    Sad mi je u glavi sredit zivot…i mozda jednom posvojit neko malo cudo…previse je ovo za mene 4.put…27.g…ne znam da cu se tako lako oporavit…u glavi mi je trenutno da potrazim strucnu pomoc…

Draga Bulbi, sva sam protrnula čitajući što se dogodilo. Jako, jako mi je žao.
    Išla sam odmah u tablicu pogledati odakle si da dođem biti uz tebe. Žao mi je da uz sav napredak medicine nisu našli način da spriječe trudove.
    Ali draga, ti meni unatoč svemu djeluješ snažno, onako kako to samo žene mogu biti, i vjerujem da ćeš se fizički i psihički oporaviti. Mlada si još, iako se tebi možda tako ne čini, ali mnoge žene s 10 i više godina od tebe rađaju svoje prvo dijete. Dobro si napisala da si moraš srediti život, daj si vremena, a u međuvremenu nikad ne znaš, možda se dogodi lijepo iznenađenje.
    Šaljem ti svu pozitivu koju mogu i veeeeliki zagrljaj!!!

Ana89
    19. Lipanj 2018. 09:19

pepe1907

Bulbi91

Nemam riječi utjehe u ovom trenutku, dušu sam isplakala zbog vas .iskreno mi je žao 😭😢😭❤👼

Bulbi, ne znam što bih rekla...osim žao mi je. Baš sam tužna :( Ne znam kako to prebroditi, nemam savjete, imam samo beskrajnu empatiju... Čuvaj mi se i želim ti sreću sa svim planovima, rađanjem, posvajanjem, nije bitno....😍😍😍😍😍😍

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

luks
    19. Lipanj 2018. 09:20

Mina93

Arsancres

cure sada sam 10+3, trebam na probir u 12.tjednu. Vodim trudnoću privatno i moj gin je taj tjedan na godišnjem tako da ću morati u bolnicu. Socijalni gin mi je dao uputnicu i rekao da odem ili u Petrovu ili Vinogradsku i to je to. Vi koje ste bile, jel se mora naruciti i ako da,mora li se osobno doći? Uzas mi je sto radim od 8 svaki dan, a sef mi ne zna za trudnocu i ne mislim reci jos neko vrijeme 😊 pa mi je bitno da si isplaniram sve nekako da bude izvedivo 😊 ako koja ima svježu info bila bi zahvalna 😇

I ja vodim privatno al se probir obavlja u vinogr ili pezrovoj osim ako nisi u klinici nekoj, bila sam prije 2 tjedna u vinogr, narucis se, rekla mi je jedna cura da oni tamo rade kombinirani samo srijedom, tako da smo bile nas 3 ujutro tamo, podjes u dnevnu bolnicu na 3katu rodilista tamo ti napravi uzv i dobijes odma nalaze, jedan papir ostaje tebi jedan dajes za krv vadit u susjednoj zgradi na 2katu i posalju ti nalaze krvi na mail u roku par sati

A ja sam dobila te dvi uputnice, ali od kombiniranog sam odustala  jel to znači da ni tu uputnicu za krv ne trebam tj ne idem vadit krv, to je povezano jel da??  Pitam, da me dr ne 'ispraši' kad dođem bez nalaza... Jer smo se ja i muž nakon pregleda dogovorili da ipak neću ić na kombinirani. 

Lovre

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.