Ajme Bulbi sad vidim da si poslala da nije dobro..drzi nam se smiri se da se kontrakcije smire. Misli na lijepe stvari. Svi smo uz tebe 😘😘🙏🙏
❤N i V💙
Bulbi,
dobices terapiju sa kojom ce ti pokusati zaustaviti kontrakcije. Nagledala sam se zena sa krvarenjima i forama raznim u bolnici i sve su rodile bebu. Beba je vitalna, sto je najbitnije i ti si u rukama doktora.
Koliko je jako krvarenje? Poput menstrualnog? Jer eto njima to uopste nije obilno kao nama sto je, jer postoje puno gore vrste, ali necu o tom.
Bulbi,samo pozitivno,bude sve ok! Moli se dragom Bogu.Bitno da je bebica vitalna.Šsljemo ti puno pozitive i molitve.
Bulbi, znam da ti je jako teško. no, moraš pronaći snagu u sebi za pozitivne misli i osjećaje. to je jako važno i bebica to osjeti.
javljaj kako si, ali vjerujem da će sve biti u redu 😘 a nakon ružne epizode, snaga usmjerena na odmaranje i pozitivne misli!
Hvala Vam cure,
Krvarenje je takvo obilno da 5 min dok sam cekala taxi mi se sve pocelo slijevat po nogama...morala sam se ic presvlacit...cijeli pod na hitnoj sam zakrvarila...imam bas intenzivne bolove...nista mi nisu dali osim 4 duphastona...dr.koja je bila nije uopce pozitivna...dali su mi smotanu plahtu da stavim među noge...i smjestili me u predrađaonu gdje slusam bebice kako placu tolko da se i meni place...jer na patologiji nema mjesta trenutno...
Sto da vam pisem...vristala bi od muke i tuge....u 4.g 3 puta izgubila bebu i sad 4.put dogurali do ovdje i sad sve ovo ..nezz sto da mislim, jako sam tuzna...volim ovu bebicu i jako se bojim...molim Boga za cudo da bude sve ok...
Bulbi draga, mogu samo potpisati barbie i sve ostale cure. Molim se za tebe i tvoju bebicu i vjerujem da ce sve izaci na dobro. Vjerujem da je tesko, ali misli na nju i pokusaj biti jaka. 🙏❤
Luka ❤
Bulbi bit će sve u redu! Baš me rastužuje kad vidim ovakvo nešto...budi dobro, misli pozitivne, SVE smo uz tebe!!!
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
O Bulbi srce mi je stalo 😔
Draga drzi se, mislim na vas i vjerujem da ce se situacija smiriti ❤️ Mogu samo zamisliti koliko te strah ali vjeruj u sebe i to malo cudo, vec si pokazala da si lavica. Javljaj nam sto se dogada i pisi sve sto ti je u glavi, mozda bude lakse 😘😘
Bulbi, budi hrabra!! Sve mislimo na tebe!!!❤️❤️❤️
Nije važno odakle dolaziš ni kuda ideš ako si sretan dok hodaš.
Cure moje....dobila sam trudove i jako sam krvarila...na kraju sam porodila svoju mrvicu....bila je tako mala😔😔😔....ne zelim vam siriti negativu...od srca vam zelim svu srecu i da rodite svoje zive i zdrave bebice kad dođe vrijeme za to ....ako osjetite da nesto nije ok uvijek slusajte svoj instinkt i trcite na hitnu....bilo mi je lijepo druziti se s vama....jos jedno svu srecu vama i vasim bebica...cuvajte se i pazite....😘😘😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji