Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    luks
    19. Lipanj 2018. 08:02

Bulbi nadam se da će stvarno sve biti ok...doktori su tu, i sigurna sam da će se pobrinut da sve bude dobro. Jesi se javila svom doktoru, da i on možda zvrcne da više obrate pažnju  ili šta ja znam...🙏🙏🙏🙏🙏

Lovre

luks
    19. Lipanj 2018. 08:05

Ajoj bulbi, sad čitam... Žao mi je stvarno, isplači se dosta  i nekako dalje... Ne znam šta da kažem, drž se.  😘😘

Lovre

Miranda
    19. Lipanj 2018. 08:08

O Boze zasto 😢😢😢

Draga moja zelim i tebi i muzu svu snagu svijeta, uzasno mi je zao ❤️❤️❤️ 
    Znam da je prerano ali samo cu ti reci da trazis odgovore kad budes imala snage i inzistiras na svim pretragama. 

Mina93
    19. Lipanj 2018. 08:11

Bulbi91

Cure moje….dobila sam trudove i jako sam krvarila…na kraju sam porodila svoju mrvicu….bila je tako mala😔😔😔….ne zelim vam siriti negativu…od srca vam zelim svu srecu i da rodite svoje zive i zdrave bebice kad dođe vrijeme za to ….ako osjetite da nesto nije ok uvijek slusajte svoj instinkt i trcite na hitnu….bilo mi je lijepo druziti se s vama….jos jedno svu srecu vama i vasim bebica…cuvajte se i pazite….😘😘😘😘

❤️❤️❤️ Bit cete nam u mislima, bas mi je zao :(

Mina93
    19. Lipanj 2018. 08:15

Arsancres

cure sada sam 10+3, trebam na probir u 12.tjednu. Vodim trudnoću privatno i moj gin je taj tjedan na godišnjem tako da ću morati u bolnicu. Socijalni gin mi je dao uputnicu i rekao da odem ili u Petrovu ili Vinogradsku i to je to. Vi koje ste bile, jel se mora naruciti i ako da,mora li se osobno doći? Uzas mi je sto radim od 8 svaki dan, a sef mi ne zna za trudnocu i ne mislim reci jos neko vrijeme 😊 pa mi je bitno da si isplaniram sve nekako da bude izvedivo 😊 ako koja ima svježu info bila bi zahvalna 😇

I ja vodim privatno al se probir obavlja u vinogr ili pezrovoj osim ako nisi u klinici nekoj, bila sam prije 2 tjedna u vinogr, narucis se, rekla mi je jedna cura da oni tamo rade kombinirani samo srijedom, tako da smo bile nas 3 ujutro tamo, podjes u dnevnu bolnicu na 3katu rodilista tamo ti napravi uzv i dobijes odma nalaze, jedan papir ostaje tebi jedan dajes za krv vadit u susjednoj zgradi na 2katu i posalju ti nalaze krvi na mail u roku par sati 

Salatica9192
    19. Lipanj 2018. 08:17

Bulbi, tako mi je zao :( Nemam rijeci da opisem :( Prvo se dobro odmori i odtuguj, onda kao sto Miranda kaze ucini pretrage, a tako si me podsjetila na mene i sta se meni desilo, molim te odradi na trombofilije pretrage, ako vec nisi. 
    Saljem ti zagrljaje i podrsku <3

Pticaselicazgst
    19. Lipanj 2018. 08:18

Bulbi draga zao mi je..  Čitam ovo i ne vjerujem da se dogodilo,  imam osjećaj da se još nisam probudila iz lošeg sna.  🙁 
    Šaljem ti svoje zagrljaje i sve riječi utjehe.  Znam da ti sada nije lako i da si slomljena ali kako je već netko ovdje napisao ti si lavica i bori se do kraja. 
    Znaš da smo mi tu za tebe iako smo stranci i ne poznajemo se. ❤
    Slažem se s Mirandom da tražiš odgovore i da ti objasne što se dogodilo. 
    Od Srca ti želim svu sreću ovoga svijeta i što brzi oporavak i uskoro novu bebicu.
    Šaljem puno pusa i Zagrljaja tebi i suprugu 🤗😘

m.girl6
    19. Lipanj 2018. 08:18

Pozdrav svima, nakon teme želim dijete i potpomognuta oplodnja, napokon da i ja pišem u temi trudnica. 
    Nadam se da ću ovdje i ostati i da će biti sve u redu. Isla sam na IVF odnosno ICSI, prva trudnoća biokemijska, a druga evo nas u 11 tjednu. Prošli tjedan sam bila na kontroli redovnoj u Petrovoj pa mi je moja prof. Baldani rekla da je glavica preširoka, jedna strana mozga i da se rukice i noge ne razvijaju dobro i poslala me na patologija kod prof. Škrablin da ona potvrdi to stanje, ako potvrdi trebalo se ići na prekid trudnoće. Točno na našu 2. godišnjicu mislila sam da će nam se svijet srušiti od boli. Međutim poslušala sam svoju prijateljicu i odmah se sutra naručila kod dr. Kosa koji me totalno umirio i potvrdio da je sa našom bebom, malim borcem sve u redu. Istu dijagnozu od dr. Kosa potvrdila je prof. Škrablin, tako da sada nestrpljivo čekamo 28.6. pregled kod Kosa i 6.7. pregled kod Škrablin.
    Gdje vi cure vodite trudnoću? Da li ste radile kakve testove? Probir, nifty ili harmony?
    Kako ste sa simptomima? Ja ih nemam nikakve, osim kaj sam napuhnuta od utrogestana 

Noa 💙

Bulbi91
    19. Lipanj 2018. 08:31

Cure hvala Vam.  Od pretraga smo mi sve obavili,osim kariograma ili kako se vec zove...trombofiliju sam cjelokupnu radila u dnevnoj bolnici...i jedno sam mthfr heterozigot,konkretne trombofilije nema...brisevi cisti ko suza radila ih prije 2 tj...ne znaju uopce zasto je zapoceto otvaranje tako rano....
    Sad mi je u glavi sredit zivot...i mozda jednom posvojit neko malo cudo...previse je ovo za mene 4.put...27.g...ne znam da cu se tako lako oporavit...u glavi mi je trenutno da potrazim strucnu pomoc...

Pticaselicazgst
    19. Lipanj 2018. 08:44

Bulbi napravi sve što misliš da je potrebno.  Ovo što si doživjela je preveliki stres za bilo koju osobu i stručna osoba će ti sigurno pomoć sa razgovorom i savjetom. 
    Mislim i molim za tebe. 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.