cure sada sam 10+3, trebam na probir u 12.tjednu. Vodim trudnoću privatno i moj gin je taj tjedan na godišnjem tako da ću morati u bolnicu. Socijalni gin mi je dao uputnicu i rekao da odem ili u Petrovu ili Vinogradsku i to je to. Vi koje ste bile, jel se mora naruciti i ako da,mora li se osobno doći? Uzas mi je sto radim od 8 svaki dan, a sef mi ne zna za trudnocu i ne mislim reci jos neko vrijeme 😊 pa mi je bitno da si isplaniram sve nekako da bude izvedivo 😊 ako koja ima svježu info bila bi zahvalna 😇
Godisnji = Nemam vremena ni procitati komentare na klokanici :(
18 stranica je bilo samo za citanje. Uglavnom,dane provodim jeduci sve zivo i nezivo. Davim se u lubenicama i domacoj hrani. Jucer smo otisli kod jedne zene koja ima oko 13 macaka i sve napustene. Mozda da uzmes od svake dio napravio bi jednu cijelu. I prasica koja se nikom neda ni pomaziti,meni je sjedila u krilu i veselo prela. Svi bili u cudu 😂
Uzivala sam cim su me macke okruzile.
Sto se tice imena, sestra mi je trebala biti Mia ili Katja i na kraju je Nika. Imam bracu blizance i svima sam razglasila da ce biti Jakov i Simun i tako su i ostali Jaki i Mimi po njihovom. Jedan brat je Filip tako da je morao biti Jakov i Simun mi je bio top uz njega. U srcu Podravine imena iz Dalmacije 😂
Imam imena za curku,ali me iznenadio decko tako da jos razmisljamo. Nemamo neko koje je 100% sigurno i ni ne razmisljamo trenutno.
Kupila sam na sajmu dvije knjige o odgoju i slicno. Cak je procitao pola stranice 😂
Da se pohvalim,smazala sam oko desetak rebarca hihi Danas sam nakon vecere smazala pola lubenice,dinju i maline 😂 I kupila sam nove tabletice folne. One evita ili ? Ne moze to ime u moju glavu .
Ne znam kolko kuzite..lijevo je ispruzena nogice,desno je skvrceno stopalo…i sad kod guze nesto između viri🙈😍
Hihihi preslatko. 💛💛💛
Hm. Djeluje kao dečko 😃
💟 it's a girl 💟
Jao,cure kod mene panika...upravo otisls na wc jer sam se osjecala previse mokro i opet oni grcevi i imam kaj vidjet pun ulozak svjetlo crvene krvi+koji ugrusak😐...ni sama nezz dal da trcim na hitnu😐...nije da lijeva iz mene,ali po malo ide,kad se obrisem...a jucer pop na pregledu sve ok...vise ne znam sto da mislim😔
Idem na hitnu,krvi doslovno do koljena😔😔😔😔😔....
Samo molim Boga da je bebica dobro....
Bulbi,
javljaj situaciju, nadam se da ce biti sve dobro. Visoka si nedelja da tako lako bude nesto bebici. Ali mislim da bi te trebali zadrzati na promatranju par dana, mislim da bi i ti bila mirnija, ako slucajno i ima neki uzrok da ga otkriju. Ali bice sve oke, sigurna sam u to. <3
Idem na hitnu,krvi doslovno do koljena😔😔😔😔😔….
Samo molim Boga da je bebica dobro….
O Bulbi drzi se 🙏
💜Karla💜Nicol💙Anton
Cure nije ni malo dobro...ostajem...lijeva se krv...imam kontrakcije i otvorena sam za 1 prst...beba je jos vitalna...al kazu dr.da nije dobro,prijeteci pobacaj...
Oni grcevi sto ih imam zadnja 2 dana zapravo su kontrakcije...umirem iz nutra...
Ne znam kolko kuzite..lijevo je ispruzena nogice,desno je skvrceno stopalo…i sad kod guze nesto između viri🙈😍
Draga to moze biti jos repek ak se nije do kraja povukel, moze biti i pupcana vrpca..njima su ti spolni organi sad po par mm i nekako cisto sumnjam da bi ovo mogla biti jajceka. No nikad ne znas. Znam da moje slike svi koji su vidjeli, a ja jos imam svaki puta 3D i svi mi govore jooj vidi im se piso mali..ja reko ljudi njima je piso u prirodnoj velicini oko 2mm to se ne moze vidjeti na slici. Kod mojih je to pupcana vrpca sto oni svi vide.
Nego jesi li isla na hitnu? Sta je s tim krvarenjem? jel sve u redu?
❤N i V💙
Sortiraj odgovore
Najstariji