Jel koju bole kriza? Mene ubijaju vec tjednima, osjetim ih i dok setam kako me probijaju, koma :/
mene mene. počela su me ubijati prošli tjedan. a još od prije me boli vrat. svjesna sam da može biti samo gore kako beba raste.
Jel koju bole kriza? Mene ubijaju vec tjednima, osjetim ih i dok setam kako me probijaju, koma :/
mene mene. počela su me ubijati prošli tjedan. a još od prije me boli vrat. svjesna sam da može biti samo gore kako beba raste.
I ja spadam u tu grupu 😕 ništa ne pomaže
Ajmeee menee rasturajuu uzass jer mi je maternica malo zabacena prema odozada i sve osjecam u leđima 😖 a sad i u zadnje vrijeme mi naticu i gležnjevi hahaha ja cu biti sva napuhnuta ko balon cim vrucine opet krenu 😂😂😂
Cure probajte s laganim vjezbama i istezanjem (ako niste na mirovanju i smijete).
Mene zna u zadnje vrijeme boliti donji dio leda ako dugo hodam ili, jos gore, stojim. Ali prode cim legnem i odmorim.
Cure probajte s laganim vjezbama i istezanjem (ako niste na mirovanju i smijete).
Mene zna u zadnje vrijeme boliti donji dio leda ako dugo hodam ili, jos gore, stojim. Ali prode cim legnem i odmorim.
Ja vjezbam inace, nisam zadnja dva tjedna zbog prehlade i male temp, vjezbala sam i dok su me bolila jer se bar malo onda bolje osjecam.. Meni dok lezim jos gore, trpam jastuke svuda, nema sanse se namjestit.. Tjesim se da ce proc bar na kratko jer nmg ovako jos pola godine..
Mene za sad nista ne boli ali mi je opet loše..ova 2,3 dana sam baš umorna spavam 3x dnevno i neda mi se ništa...meso ne mogu pojest jedino ako nije zakamuflirano u kebab ili hamburger..ostalo pojedem i bude mi muka..okej dns sam jela mlince zelje na salatu i opet sam ostavila piletinu na tanjuru...bojim se da ne jedem dovoljno i kvalitetno za bebicu ali bas se mučim s hranom..a gladna sam
Evo da se i ja javim. Pozdrav svim buducim mamama. Nas je termin 15.12....mali bozicni poklon. Da nije trbuscica i trudnicke nebi ni znala da sam trudna ( osim osjetljivih grudi). Nazalost, vec smo posjetili bolnicu zbog hematoma i odlezali 4 dana plus 2 tjedna mirovanja kod kuce..ali sve se isplatilo kad sam na ultrazvuku vidjela da je sve ok.
Miamia Dobrodosla😊...bitno da je sve ok....
Jooj ,cure sad mi je muz bacio bubu u uho,kak meni ginic vise slika salje na mail,na jednoj se bas vide nozice jedna skvrcena i jedna ispruzena i guza...i stvarno lici ko da nesto između viri🙈😂...on je uvjeren da je to mali pisonja😁...vidjet cemo kad bude vrijeme za to😁
MiamiaDobrodosla😊…bitno da je sve ok….
Jooj ,cure sad mi je muz bacio bubu u uho,kak meni ginic vise slika salje na mail,na jednoj se bas vide nozice jedna skvrcena i jedna ispruzena i guza…i stvarno lici ko da nesto između viri🙈😂…on je uvjeren da je to mali pisonja😁…vidjet cemo kad bude vrijeme za to😁
aj da 8 mi vidimo 😉
Ne znam kolko kuzite..lijevo je ispruzena nogice,desno je skvrceno stopalo...i sad kod guze nesto između viri🙈😍
Sortiraj odgovore
Najstariji