svjesna, nije zumanjcana. to sam i ja pomislila, ali je bas velika bila! Onda mi je pokazala odvojeno zumanjcanu, a za ovo je rekla da ne zeli nagadjati sto je, ali da mora rekla bi ovo sto sam gore napisala…pa mislim stvarno…a u Zd je kaos s tim ginicima, svi su otisli u privatnike, od ovih 6 preko socijalnog je moja bila naj i sad je otisla i ona, a ovo je na zamjeni gospodja iz mirovine-ona ostaje do 9.mjeseca kad bi ordinaciju trebao netko preuzeti…ma kaos
Ja sam u zd kod vlatkovica oduvijek tako da mi i on sad vodi trudnocu, ionako stalno putujem dole pa mi je usput i obavit pregled
Hvala cure moje😍…
Jooj ,draga moja svjesnakad sam pitala rekao je pa znate koliko smo se puta vec radi toga gledali i sve ok i nasmijao se😁…i rekao ako sam zabrinuta da ga slobodno davim kad god treba🙈😂…pucaju zilice,u trudnoci je dolje sve full prokrvljeno…rekao je da bi on da nastavimo s utrogestanom i dalje…i ja sam nekako sigurnija uz njih😁…sad je kontrola za 4tj…
..pa i onaj drugi dr na hitnoj mi je sam kom da je njegova zena krvarila cijelu trudnocu u sve bilo ok…
To smo mi posebne valjda🙈….bitno da nisu jaka krvarenja i da se bebe dobro razvijaju❤🙏….
Bulbi jel znas spol🙈
Ne jos,nasa bebe je sramezljiva ne siri bas nogice😁....ma to mi je manje vazno...bitno da je zivo i zdravo😍❤🙏
Mina93, ja cu sutra do Matasa, njemu stvarno vjerujem sto posto i znam da ce mi konkretnije reci kako stvari stoje...ovo danas me izludilo, hrpa poluinformacija. A kako stvari stoje, i ja cu kao 97 posto zadarskih trudnica morati voditi privatno. surova realnost!
url=https://lilypie.com]
du1988 Ako te tjesi ni u Zg nije bolja situacija,moj soc.gin cak nema ni uzv sto reci....
Du stvarno mijenjaj tu dr. Ne znam kako ocekuje povjerenje pacijenata kad ni sama sebi ne vjeruje.
Seiva nisam koristila cyclogest. Ne znaju o manjku progesterona ako nema nalaza (jedino ako se javi neko probojno krvarenje ili krvavi iscjedak mogu pretpostaviti da je zbog pada progesterona ali opet bez nalaza nista). Ako pitas zbog te terapije progesteronom, danas ga sve cesce daju za svaki slucaj jer je progesteron prirodni hormon trudnoce i cuva stabilnost i razvoj ploda pa od viska glava ne boli.
Kod nas se uzv u trudnoci ionako rade dosta cesto. Nije dokazana direktna stetnost iako se ultrazvukom zagrijava tkivo (razne studije kazu da se najvise zagrijavaju razlicita tkiva) nekad i iznad granice koja se smatra sigurnom. Pitanje je cost-benefita, ako ne postoji indikacija bolje sto manje a naravno da ce se koristiti kad je veca korist od eventualnih rizika.
Cure, ja u zadnje vrijeme imam jako jako tvrd stomak, ne raste naravno jos je jako rano ali cijeli stomak pa ukljucujuci i svo moje divno salce je tvrdo i napuhnuto na dodir.
Sjecam se kad sam si davala heparin prije 20 dana da sam bez problema uhvatila salce a sad je vec tvrdo i ne da se tako lako pod prste, ne znam kako da objasnim.
Miranda hvala na odgovoru.
Morat cu kod privatnog jeŕ socijalni ima uzv iz 72 godine i nije rijecit a ja imam 100 pitanja.
👩🦱 '79 - nizak AMH
👨🦱' 86 - ok
1. 2018.- trudnoca prirodno - spontani u 9 tjednu
2. Početak 2020. - klomifen, inseminacija - nije se primilo
3. Lipanj 2020 - bemfola, cetrotide - 2 folikula, prazna, prekinut IVF
...
Mina93, ja cu sutra do Matasa, njemu stvarno vjerujem sto posto i znam da ce mi konkretnije reci kako stvari stoje…ovo danas me izludilo, hrpa poluinformacija. A kako stvari stoje, i ja cu kao 97 posto zadarskih trudnica morati voditi privatno. surova realnost!
U zd su bar normalnije cijene za privatno vodit za razliku od zg O.o
Moj soc ginić je....kažu njegovi kolege dobar, ali ja kod njega uzimam samo uputnice, lijekove ako treba i napravim papa test i to je to. Ultrazvuk mu je ok, ali onaj bolnički od 2 milijuna kuna bolje vidi sve😀😀. On se momentalno osjeća malo izostavljenim, ali barem se idem se vagati i mjerit tlak kod njega.
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Cure, ja sam se sutra narucila privatno kod doktora koji me pripremao za IVF i radio laparo i to…ima 4D uzv i hocu da se malo neke stvari razjasne. Moja ginicka ima jako los uzv i vec mi je rekla da mjerenje nuhalnog nabora obavim privatno. Ja danas vidim kao krug uz bebu i pitam sta je to, da nije bilo prosli put…kaze ona-ma to je izgleda drugi plod, ali ako i jey nista od njega. Ali kao nije sigurna ni da je plod 🙄 pa ju pitam za polozaj hematoma, ona meni da to nije bitno, da je hematom hematom…pa ne bi se bas slozila da je isto je li iznad ili ispod bebe ili jos dalje…da ne duljim, nisam zadovoljna s tim svim. E sad konkretno..dan za danom na vaginalni uzv ne moze nastetiti bebi? Nisam uopce o tome razmisljala kad sam se narucivala!
Da ti budes mirnija obavi si uzv kod doktora koji te priprema za ivf daleko od toga da oni imaju bolje aparate nego ovi nasi ginekolozi po domu zdravlja. Kod mog ginekologa ista stvar uzv iz prvog s. rata😏😏😏😂😂meni je isto vaginalno rađen uzv sve do 14 tjedna evo sad prosli put mi je prvi puta radio preko trbuha. Mene je sada poslao u srijedu da idem u petrovu obaviti uzv mjerenja za bebu jer je njegov uzv takav kakav je 🙄 i na vađenje krvi zbog triple testa pa se veselim tom uzv u petrovoj oni sigurno imaju bolji pa ce see sve jos lijepse vidjeti😍
Sortiraj odgovore
Najstariji