Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ptičica
    31. Listopad 2018. 14:48

busybee

Pticice, dobar ti je! Bar bih ja tako rekla.

Joj cure nemojte sve nestat od tu kad rodite. Ja i pticica cemo ostat same😂

Weeeee!! Sutra u Sarajevo, platit ce i cevapi i lepinje!
    Nece one nas napustit 🙂😘

Salatica9192
    31. Listopad 2018. 14:48

Pticice, 
    po meni super nalaz za trudnicu u visokoj trudnoci. Ignorisi ove leukocite, meni su cijelu trudnocu poviseni, kao i limfociti snizeni. Hemoglobin nam je isti, nista alarmantno, opet ocekivano u trudnoci, ali pijes li nesto za zeljezo? I OGTT samo mogu referentne da vidim i po tom je sve u granici normale i ok sii 👌 🤗 Ja tek u petak to radim prvi put 😋

Blaza26
    31. Listopad 2018. 15:05

Evo da javim Ana nam je rodila😍
    Stigla je prva bebica,ne znamo jos detalje,vec ce nam se Ana javit. Ovo smo saznale nasim detektivskim njuhom. Cure svaka cast. Sad samo cekamo nju da dode da nam npise kako je😍😍😍😍

Mina93
    31. Listopad 2018. 15:05

Vana cestitke na odlicnom pregledu i punom tjednu 😍😍

• nali
    31. Listopad 2018. 15:07

Ptica i Vana- super za preglede 💛
    Maggie 🤣😆 odi, slazi komodu
    Ajme, ne mogu vjerovati kako vrijeme brzo prolazi. Jos malo pa cemo sve redom. Kako sada nestrpljivo cekamo Anu, takvo ce nam uzbudenje biti za svaku 😊 

• nali
    31. Listopad 2018. 15:10

Blaza26

Stigla je prva bebica,ne znamo jos detalje,vec ce nam se Ana javit. Ovo smo saznale nasim detektivskim njuhom. Cure svaka cast. Sad samo cekamo nju da dode da nam npise kako je😍😍😍😍

❤️❤️❤️❤️❤️ 

• Neda30
    31. Listopad 2018. 15:14

busybee

Pticice, dobar ti je! Bar bih ja tako rekla.

Joj cure nemojte sve nestat od tu kad rodite. Ja i pticica cemo ostat same😂

Ima nas jos koje smo u slicnim tjednima🤞😁😉
    Super na odlicnim vijestima.🤗
    Ana cekamo da se javis...

https://lb1m.lilypie.com/LkLKp1.png

• Neda30
    31. Listopad 2018. 15:16

nali

Blaza26

❤️❤️❤️❤️❤️

Divnoooo😍😍😍

https://lb1m.lilypie.com/LkLKp1.png

• Kani07
    31. Listopad 2018. 15:16

nali

Blaza26

❤️❤️❤️❤️❤️

nali

Blaza26

❤️❤️❤️❤️❤️

Blaza taman sam mislila napisat za Anu😂😂😂,stigla nam prva beba 😍.
    Cure s pregleda super bas mi je drago da ide sve kako treba i joj mali obrascici😍.Mene neka euforija uhvatila nema gdje me nema 😂😂😂,spremno sve i sad samo da bebica ziva i zdrava dode.

💜Karla💜Nicol💙Anton

zadranka86
    31. Listopad 2018. 15:19

Sto put san usla u kloksu znog Ane...Anaaaa cekamo te ....bravo za tebe i Mikaela....

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.