Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    du1988
    31. Listopad 2018. 12:14

maggie, bucko je presladak 😍 mareikate, mi imamo koznu garnituru i to crnu!! naslijedili od prethodnih vlasnika kuce i mogu ti samo reci-uzas! Em je crna i svaka praska se vidi, em je ljeti vruce i ljepljivo, a zimi hladno...ma katastrofa. Iducu uzimam kutnu i to mekanu kao oblak! Ima jedna u emmezzeti, ali kosta 10 tauzenki 😂

url=https://lilypie.com]

Mina93
    31. Listopad 2018. 12:15

Maggie imas malog medenjaka 😍😍
    Ja sam krivac za poplun, bila sam uvjerena da je manji, ja sam ga tamo uzela i odma njihovu posteljinu..

du1988
    31. Listopad 2018. 12:17

Maggie85

Netko mi je predložio IKEU za poplune, ali nisam našla, bar ne na netu. Njihove dimenzije su 110x125, nisam našla ništa tipa 115x80.
    A spužvu smo kupili danas, komad 200x100 cm debljine 3 cm košta 110 kn pa ćemo sad sami izrezati da paše u navlaku. Šta ćeš, sam svoj majstor. 😊
    Muž kaže da bi čekao nove dijelove komode, a meni glupo da sve stoji razbacano po stanu još barem tjedan dana (treba stići iz Njemačke). Jao jao… kao sve imamo, ali nikako da posložimo i bude 100% spremno. Valjda će Bucko imati razumijevanja za smotane roditelje 😍😁.

bubamara ima poplun 85x115!

url=https://lilypie.com]

VelikoSretnoDijete
    31. Listopad 2018. 12:18

Predivan je Bucko ❤️
    Takoder potpisujem za kutnu i jastuke, mi imamo umjesto naslona hrpu jastuka 50*50 i koliko je prakticno zbog pranja toliko ih stalno treba mamjestat jer gube oblik 🤬 siva je jako zahvalna boja! Nama je macka izgrebala “kozni dio” - donji. I rekla sam nova kutna koja ide za nekih godinu - dvije kada ovu beba dokrajci ima fixne naslone ili bar veeelike od metar sirine kao odvojive da se moze oprat navlaka i nema koznih djelova :D 

Nije važno odakle dolaziš ni kuda ideš ako si sretan dok hodaš.

• Marti8
    31. Listopad 2018. 12:23

Maggie bucko je presladak😍

VelikoSretnoDijete
    31. Listopad 2018. 12:24

Ja sam u Lidlu uzela komplet poplun i posteljinu i onda shvatila da je stvarno to veliko 🤦🏼‍♀️ Odnosno preveliko za pocetak i to preselila kod mame gdje imamo veliki kinderbet. 
    Uz kinderbet 120*60 koji je manji i prakticniji mi sam dobila od tetke i poplun i ogradicu i 2 seta posteljine za njega i na kraju cu si to sve prebaciti u stan...sve te posteljine su tako razlicitih dimenzija i bas moras paziti da se ne zeznes. Nisam to ni znala do nedavno :D

Nije važno odakle dolaziš ni kuda ideš ako si sretan dok hodaš.

Salatica9192
    31. Listopad 2018. 12:28

Maggie, 
    😍 😍 😍 😍obrazcici maliiii, a sve mi u glavi, prava beba, pa normalno da je prava beba, pred porod si ahahahaha, jos mi sve nestvarno 😊
    A mamma2, 
    🤣 ja cu probati i vidjeti da li odgovara hahahah, mislim da je stvarno sve do bebine koze, bebe, jer neko sto se kune u neki proizvod, drugoj beba isusena, izasuta od tog. Komsinica mi rekla da joj se beba izasula od Pavlovic kreme. Ja je kupila i probacemo (kada bude potrebno, necu je mazkati bezveze stalno). 😋

MareiKate
    31. Listopad 2018. 12:33

Maggie85

Neke cure su pitale… ako hoćete u grupu na fejsu, pofrendajte Mateu Lukarić i javite joj se s nickom odavde pa će vas ona dodati, ali uvjet je da ste aktivne i ovdje, jer ipak su na fejsu i naši osobni podaci pa ne dodajemo baš padobrance.

Maggie, ja se dugo dvoumim da se priključim i na fejsu, a sve sam nekako lijena. Tj vuče me znatiželja a ne volim baš nešto taj fejs u zadnje vrijeme... nego dok sam sad tražila Mateu na fejsu skužila sam tebe po slici i skužila da imamo zajedničku frendicu, baš sam se iznenadila, a još si mi bila poznata nekako kad smo se vidjele, vjerojatno sam vidjela tvoju fotku nekad kod nje na profilu i čak mislim da te spominjala u zumba pričama 😁 nisam ju dugo vidjela, svijet je baš mali (S iz Omiša) 😊

MareiKate
    31. Listopad 2018. 12:35

Maggie, a kako je tvoja bebica okrenuta kad su tako lijepo ulovili lice?  Jel u dobrom položaju za porod ili to još ne mora biti?

Blaza26
    31. Listopad 2018. 12:42

Maggie pa bucko je presladak. Kao med je😍😍😍😍
    Na lilipye ti pise jos 20 dana😍 
    Obuzme me neki osjecaj koji ne znam opisat kad to vidim. 😍😍😍😍😍😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.