Dobrosao!!! Isuse, nevjerojatno mi je, ajme Ana je dobila sina!! 💙💙💙💙 Ajme izvan sebe sam, jedva cekam da ga vidimo 🤗🤗🤗🤗🤗
Luka ❤
evo me cure, bila sam u spremanju garsonjere koju iznajmljujemo jer nam od sutra stize nova podstanarka...sad sam se istusirala i picim na pregled pa se javim poslije! u 17h sam narucena...ptico, bravo za Niku! vana, cestitam na ulasku u termin! ivana dobro nam dosla i salatice kraljice, hvala na uputama za komodu 😂😂 najbitnije za kraj, čestitam Ana i dobro nam došao, mali Mikael!!!! 🎉🎉🎉🎉🎉💙💙💙💙
url=https://lilypie.com]
Evo mm se smije što toliko plačem, baš me preplavilo.. Pita me koliko ću tek plakat kad ja rodim, ja kažem pa naravno, svi troje ćemo zajedno ❤❤
Salatice, dobre upute za Du, zamislila sam te kako spasavas stvar 😁
Bravo za sve današnje preglede!
Ajme, Vana i ja bi potpisala da danas rodim da sam u tvojim tjednima, kako kaže Salatica, 8 mjeseci strepimo i sad samo želimo biti s našim srecicama ☺ Al divno mi je vidjet sve vaše lilypie. Ana nam je započela, sad će samo pristizat novi najslađi članovi u ovu grupu ☺
Klikerice ja sam inače plači..... i znam da ću i prije i nakon poroda oplakat 😂😂😂😂
Tjedni su mi jednoznamenkasti i evo obavila i zadnje online narudžbe, još higijena za bolnicu i pranje robice i svega ostaloga i to je to..
Zvrkice, hvala na odgovoru za vagitorije one, pa ne kužim da bi mi to doktorica propisala a da toliko stvara problema. Pričekat cu da vidim kako će bit sutra pa je zvat. S rojazolom nisam imala problema ni ja. A danas me moja curka udara baš skroz nisko i kako je velika već to baš boli..zato više ne znam jel imaju veze te vaginalete ili ne.
Sram me sta ovo ne znam, ali koji tjedni su sigurni i ‘u terminu’?
od 37.tjedna smo već u terminu, ali ja mislim da je sve iznad 30,32tjsigurno...
Znam da se cesto ne javljam, ali budem kad prestanem raditi. Ostajem i ja s vama
Znam da se cesto ne javljam, ali budem kad prestanem raditi. Ostajem i ja s vama
Ovo je bilo za busybee
Sortiraj odgovore
Najstariji