Bravo za sramezljivu Doru 💕💕💕
Sto se mirisa koze i progesterona tice, evo nisam primijetila 🤷🏽♀️
Luka ❤
i meni je zadnja vrijednost na ogtt bila veća od srednje. no, kako su sve 3 bile niske, nije doktorica ništa komentirala.
zadnja 3 tjedna nisam dobila ni pola kg. a jedem i više nego inače. izgleda da sam usporila s dobivanjem kilaže. što me jako veseli 👌🏻
Allie, čestitam na ulasku u puni 30.tt ❤️
lijepo je čut i da Dora napreduje. danas samo lijepe vijesti!
Du i Dora
Osim sto smo u istom terminu,jos Dora i Kliker imaju istu kilažu u ovom tjednu! Predivno! Doći ćemo vam na more na proljeće da vas upoznamo , kada vam poprave rivu(šta je o o jugo napravilo
) da se prošetamo
jedva čekam!
Nego, lily,anchy,pepe… vaš lilypie mi je bio inspiracija za jedan ukras sto mi je mama napravila za klikerovu sobicu od komada raznog trapera. Zanemarite nered! Mama je morala razvuci preko pola stana da mi moze uslikati finalni proizvod
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
klikerice, bas smo sinoc otisli obic rivu, bome je bilo gadno! Srecom kuci nije bilo stete iako sam mislila da ce nam maslinu izvaliti, al nije se dala 😂 ovo je odlicno, mama ti je zakon! ❤️ allie…zaboravih tvojih velikih 30! 🎉
url=https://lilypie.com]
Klikerice svaka cast baki!!
Joj,uzivila sam se zbog Mikaela 🤗🤗🤗🤗
Who is next? 😏😏 Vanna? Maggie? Ivylee? 😁
Ana cestitam
Zaboravih kome je ono Hgb 115 al ta je za malo zeljeza, mislim Pticica al nisam sigurna. Nije nista alarmantno al beba ce uzimat sebi jos vise pa treba tebi nadomjestiti.
Maggie sastavljam komodu, mogla bi i ti brzo
Ja cu prije Bozica sve pripremiti za mene i maloga.
Bravo za velike bebe i lijepe vijesti s pregleda.
Barbie dobro si izdrzala raditi do danas, sad odmor na najjace do poroda.
Klikerice bravo za baku i kreativne ideje.
Ja vec danima doma mjerim tlak 110/70 a u holteru mi pretezno bio oko 130-140/90 sa jednim skokom od 160 i jednim od 180/110 mmHg. Uglavnom izgleda da ga neslana dijeta drzi pod kontrolom sto u prvoj trudnoci nije bilo tako. Jos se moram nakanit jedan dan skupit 24-satni urin za proteine al nadam se da ce i to biti ok kad je tlak ok uz dijetu. Jesva cekam rodit da se najedem pancete i ostalog suhomesnatog.
Sortiraj odgovore
Najstariji