Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MareiKate
    31. Listopad 2018. 15:25

Tak ste me nasmijale 😄 Salatica sa svecima i ladicama (uputa za Du - otvoriti samo dvije) i detektivski njuh koji je saznao da je Ana rodila bez da se cura javila 😂 svaka čast! 
    Maggie, da, nisam bila sto posto sigurna ali mislila sam da si joj ti bila instruktorica, ali nisam htjela ispalit, možda sam nešto pobrkala! Hvalila te, meni nije bilo blizu za ići kod tebe 😉
    Dobrodošla Ivana!
    Joj ja danas samo ovdje tipkam, ništa ne radim, jedva sam ručak mužu stigla skuhat od tipkanja 😄

Salatica9192
    31. Listopad 2018. 15:26

Jedva cekam da nam se javiii 😍😍😍😍 sa najljepsim osjecajem na svijetu. Mama Anaa ❤️ SEZONA ZIMSKIH BEBA 2018 JE ZVANIČNO OTVORENA 😍 

busybee
    31. Listopad 2018. 15:27

Jeeeeei😍😍😍😍😍 cestitam anaaaa

Ptičica
    31. Listopad 2018. 15:29

Ana Hrabra, cestitam!! Postala si mama!! 😊😊😊😊

• zvrkica
    31. Listopad 2018. 15:33

Mikael dobro došao 🎉🎊🎁🎉🎈🎊🎉🎉🎈🎈

Baš sam uzbuđena, jedva čekam da se javi.
    DA, krenulo je 😁😁😁😁

Mina93
    31. Listopad 2018. 15:36

Prestigle smo jesenske 😁😉
    Tamo se nisu jos sve izredale, a mi vec imamo prvu bebu 😍

Klikerica
    31. Listopad 2018. 15:49

busybee

Pticice, dobar ti je! Bar bih ja tako rekla.

Joj cure nemojte sve nestat od tu kad rodite. Ja i pticica cemo ostat same😂

Ne boj se! Mozda na kraju rodite i prije nekih od nas Ekipa smo do kraja,i pratimo bebe i kada budu rasle

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

Duda
    31. Listopad 2018. 15:54

Blaza26

Evo da javim Ana nam je rodila😍
    Stigla je prva bebica,ne znamo jos detalje,vec ce nam se Ana javit. Ovo smo saznale nasim detektivskim njuhom. Cure svaka cast. Sad samo cekamo nju da dode da nam npise kako je😍😍😍😍

Evo ja plačem jakooo 😁😁 Lude emocije..
    Bravo, Ana! Dobro nam došao, Mikael! ❤

Klikerica
    31. Listopad 2018. 15:55

Ovim CSI klokanicama treba platiti Muštuluk

Klikerica
    31. Listopad 2018. 15:57

Duda

Blaza26

Evo da javim Ana nam je rodila😍
    Stigla je prva bebica,ne znamo jos detalje,vec ce nam se Ana javit. Ovo smo saznale nasim detektivskim njuhom. Cure svaka cast. Sad samo cekamo nju da dode da nam npise kako je😍😍😍😍

Evo ja plačem jakooo 😁😁 Lude emocije..
    Bravo, Ana! Dobro nam došao, Mikael! ❤

Ja isto odrapila ko kišna godina... kad su cure stavile print screen njezinog muža gdje piše POSTAO SAM TATA! jebote,opet plačem... kak ću ja tek nakon svog poroda revat😂❤😍😊😎

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.