Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Klikerica
    31. Listopad 2018. 15:57

Duda

Blaza26

Evo da javim Ana nam je rodila😍
    Stigla je prva bebica,ne znamo jos detalje,vec ce nam se Ana javit. Ovo smo saznale nasim detektivskim njuhom. Cure svaka cast. Sad samo cekamo nju da dode da nam npise kako je😍😍😍😍

Evo ja plačem jakooo 😁😁 Lude emocije..
    Bravo, Ana! Dobro nam došao, Mikael! ❤

Ja isto odrapila ko kišna godina... kad su cure stavile print screen njezinog muža gdje piše POSTAO SAM TATA! jebote,opet plačem... kak ću ja tek nakon svog poroda revat😂❤😍😊😎

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

AllieH
    31. Listopad 2018. 16:01

Dobrosao!!! Isuse, nevjerojatno mi je, ajme Ana je dobila sina!! 💙💙💙💙 Ajme izvan sebe sam, jedva cekam da ga vidimo 🤗🤗🤗🤗🤗

Luka ❤

du1988
    31. Listopad 2018. 16:02

evo me cure, bila sam u spremanju garsonjere koju iznajmljujemo jer nam od sutra stize nova podstanarka...sad sam se istusirala i picim na pregled pa se javim poslije! u 17h sam narucena...ptico, bravo za Niku! vana, cestitam na ulasku u termin! ivana dobro nam dosla i salatice kraljice, hvala na uputama za komodu 😂😂 najbitnije za kraj, čestitam Ana i dobro nam došao, mali Mikael!!!! 🎉🎉🎉🎉🎉💙💙💙💙

url=https://lilypie.com]

Duda
    31. Listopad 2018. 16:04

Evo mm se smije što toliko plačem, baš me preplavilo.. Pita me koliko ću tek plakat kad ja rodim, ja kažem pa naravno, svi troje ćemo zajedno ❤❤
    Salatice, dobre upute za Du, zamislila sam te kako spasavas stvar 😁
    Bravo za sve današnje preglede!
    Ajme, Vana i ja bi potpisala da danas rodim da sam u tvojim tjednima, kako kaže Salatica, 8 mjeseci strepimo i sad samo želimo biti s našim srecicama ☺ Al divno mi je vidjet sve vaše lilypie. Ana nam je započela, sad će samo pristizat novi najslađi članovi u ovu grupu ☺

• zvrkica
    31. Listopad 2018. 16:15

Klikerice ja sam inače plači..... i znam da ću i prije i nakon poroda oplakat 😂😂😂😂

Tjedni su mi jednoznamenkasti i evo obavila i zadnje online narudžbe, još higijena za bolnicu i pranje robice i svega ostaloga i to je to..

busybee
    31. Listopad 2018. 16:23

Sram me sta ovo ne znam, ali koji tjedni su sigurni i ‘u terminu’?

Duda
    31. Listopad 2018. 16:26

Zvrkice, hvala na odgovoru za vagitorije one, pa ne kužim da bi mi to doktorica propisala a da toliko stvara problema. Pričekat cu da vidim kako će bit sutra pa je zvat. S rojazolom nisam imala problema ni ja. A danas me moja curka udara baš skroz nisko i kako je velika već to baš boli..zato više ne znam jel imaju veze te vaginalete ili ne. 

pepe1907
    31. Listopad 2018. 16:30

busybee

Sram me sta ovo ne znam, ali koji tjedni su sigurni i ‘u terminu’?

od 37.tjedna smo već u terminu, ali ja mislim da je sve iznad 30,32tjsigurno...

• pepercorn
    31. Listopad 2018. 16:31

Znam da se cesto ne javljam, ali budem kad prestanem raditi. Ostajem i ja s vama 

• pepercorn
    31. Listopad 2018. 16:32

pepercorn

Znam da se cesto ne javljam, ali budem kad prestanem raditi. Ostajem i ja s vama

Ovo je bilo za busybee

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.