Du di si nam??
Hvala curke, bome da velika je 😍😍 al najbitnije da je sve u redu 😊
Maggie ti se opasno priblizavas, sam ti sve slozi i pripremi pa si mirna 💪 ajme jos malo 😍
Salatice sve sam oprala, speglala i vakumirala u one vrecice, ceka spremno za Niku 😍 a dal sam spremna, kako koji dan 😁😁 ti??
Ivana dobro dosle ti i Nika 😊🤗 bome ce bit Nika, ovo nam je treca u grupi 😍
Hahaha, i mene obuzme čudan osjećaj kad vidim da na stickeru piše još 20 dana. Zato ni ne razmišljam o tome 🙈 Ja sve laganini kao da imam još 2 mjeseca, a praktički sam od sutra službeno u terminu. Uf uf… 😱😱
MareiKate, da, S iz Omiša mi je jako draga frendica, a sprijateljile smo se preko zumbe, ja sam njoj bila instruktor par godina.
Beba je glavicom dolje, a lice je ulovio iz prve, valjda smo imali sreće.
Nego, taman dok vam ovo pišem, zove me frendica kojoj je termin 3 dana prije mene i kaže da je rodila!! Cure koji me trnci prolaze, to nije normalno!! Ovo se stvarno događa!! 😱😱 Ma znate kaj, ja idem složiti tu komodu, baš me briga za manjkave dijelove, ionako se ne vide. 😆
ajmeee 20 dana? aaaa pa i mene bi panika ulovila 💪😊
Pticaselica supeer,Nika je vec velika beba😍
Ivana dobrodoslanam i ti i Nika.
Maggie slazi ti to,nema cekanja,ja samo vidim 20 days to go!Salatice odmah sam se sjetila tebe i Lene kad sam ovo vidjela😍
sad ces nam opet salaticu bacit u trosak 😂
ja sam mislila u ladice ubacit one osvjezivace za ormare da se ne usmrdi, a valjda nece ...
Ima li ovdje jos netko osim mene da nema ime za bebaca? 😐
Imam ja. Za curku smo imali ime a za maloga se jos nismo odlucili. Odnosno ja uopce nemam ideje al sreca mala nesto smislja pa ce ona vjerovatno odluciti
I ja nestrpljivo čekam Anu s vijestima ❤❤
Mi smo isto bili na pregledu, za sad sve isto, sve je ok, sljedeci put opet u petak, sve češće ide to...
A od danas smo i službeno u terminu, punih 37!! 😍😲
Super za sve velike bebe i super preglede 😙
url=https://lilypie.com]
Du di si nam??
Hvala curke, bome da velika je 😍😍 al najbitnije da je sve u redu 😊
Maggie ti se opasno priblizavas, sam ti sve slozi i pripremi pa si mirna 💪 ajme jos malo 😍
Salatice sve sam oprala, speglala i vakumirala u one vrecice, ceka spremno za Niku 😍 a dal sam spremna, kako koji dan 😁😁 ti??
Ivana dobro dosle ti i Nika 😊🤗 bome ce bit Nika, ovo nam je treca u grupi 😍
Da :) Tek kad smo odabrali tj. tata je odabrao ime za svoju curku, smo skuzili koliko zapravo puno Nika ima u zadnje vrijeme 😊 Da je mama birala, bila bi Leona 😋 Ima koja od vas da ima ureaplasmu u trudnoci??
Cestitam na svim pregledima i velikim bebama! I brzim terminima!
Ana javi seee...a dotad, ako tko zna, i salatica da se zabavi, evo mog nalaza krvi i ogtta. Svasta nesto. Jel ovaj ogtt ok?
Pepe,
klap klap hahaha. Kako se tog ne sjetih, moram nešto nabaviti, mislim da bi povuklo kroz 7 dana miris taj. Ali nesto mini staviti, samo da ubija taj miris iverice. Joojjj, da sam je fino ranije kupila i izracila, ne bi bilo problemaa. Cure, kupujte hahah 🤣
Ptica,
ja sam prespremna hahaha. Jedva cekam i hocu sto prije. Imam strah od trudnoce i bojim se vec 8 mjeseci, hocu samo da "zavrsimo" i da se volimo uzivo ja i beba 😍 Zato sam bas aktivna, sinoc sam i vjezbice radila u skolici, lagano, da ne predje 38 nedelju 🤣
Pticice, dobar ti je! Bar bih ja tako rekla.
Joj cure nemojte sve nestat od tu kad rodite. Ja i pticica cemo ostat same😂
Sortiraj odgovore
Najstariji