Jos nam nema Ane...Jaooo cili dan mislim na tu curu..nit je ne poznam nemam pojma kako izgleda..Ali kao da mi je je neko moj....Ana cestitke za malog Mikaela i dobrodosao nam....euforija je pocela...prva bebica nam je stigla...neopisivooooo
url=https://lilypie.com]
evo me s pregleda! curka uredno digne ruku na lice vec 3.put i nema sanse da se slika damica 😂 sve je ok, zatvorena sam, plodne vode ima, teska je oko 1100 g! Mama sretna 😍
evo me s pregleda! curka uredno digne ruku na lice vec 3.put i nema sanse da se slika damica 😂 sve je ok, zatvorena sam, plodne vode ima, teska je oko 1100 g! Mama sretna 😍
Cestitam😍,nece cura kako vi ocete😉,nek je sve uredu.
💜Karla💜Nicol💙Anton
Bravo Du!!
Ps jesi mi vidila ogtt par stranica prije? U normali je, al veci nakon 2h nego nakon 1h. Ima li to veze, ti si ipak najsvjezija s tim info 😀🤷♀️
Du super za pregled 💜
Danas samo lijepe vijesti 😊
Cure koje koristite duphastone, utrogestane, cyclogest ili nesto slicno na bazi progesterona, da li vam koža ima drugaciji miris?
i ja od danas službeno na porodiljnom 👶💪 isla po doznake i koga sretnem...nasu Truskawku 😁 kiflići su bome veliki ..a kaj se tice Ane mislim da ce se tek sutra javit jer kolko mi se cini 24h se bude na intenzivnoj nakon carskog...al dođe mi da njenom mužu šibnem neku porukicu da vidim kak je 😁
Bravo mama,super Dora 😍 raste nam ko gljivica😍
Nali ja koristim Duphaston,i nisam to primjetila.. neki poseban miris? Ne kuzim haha. Nakon tusiranja,kasnije? Sad cu njuskat hahahaha
hvala cure! pepe i barbiemama, uzivajte sad na porodiljnom 😎 ptičice, vidjela sam! Bila sam u guzvi pa nisam stigla odgovoriti, mislim da je to sve ok obzirom da si u granici! Ne znam je li problem sto je nakon 2h veci od ovog nakon sat. Kad ides kod doktora sto se toga tice? Ja eto danas na vaganju samo kilu dobila otkako provodim dijetu...znaci u mjesec dana. Nek je sve zlo u tome 😂
Bravo mama,super Dora😍 raste nam ko gljivica😍
Nali ja koristim Duphaston,i nisam to primjetila.. neki poseban miris? Ne kuzim haha. Nakon tusiranja,kasnije? Sad cu njuskat hahahaha
Ja sam to tek nedavno pocela povezivat nakon injekcija, jer je tad miris postao 3 puta jaci. Onda sam skuzila,jaaao pa to je toooo. Bila sam na duphastonima, pa utricima, pa sad cyclogest i injekcije. Od pocetka sam recimo na jastucnici, vec drugi dan nakon sto stavim cistu, skuzila da mi je nesto cudno, neki miris, nije neugodan ali neobican..propisivala sam izrazenijem njuhu, bilo jeljeto..itd.. I svaki drugi dan mjenjala posteljinu. Ali sad kako puno vece kolicine progesterona unosim, kad se posnjofam, osjetim taj miris, dode par sati nakon tusiranja,pa se stalno tusiram jer mislim da to muzu smrdi a on kaze tek tolko nesto cudno, kao neki lijek mu je miris. Uzas
Bravo za sramezljivu Doru 💕💕💕
Sto se mirisa koze i progesterona tice, evo nisam primijetila 🤷🏽♀️
Luka ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji