čestitam Ani prije svega i jedva čekam da nam pokaže Mikaela ❤️
meni ipak danas bio zadnji dan na poslu. nenadano je poslodavac spojio petak s četvrtkom. i ostala sam na prvu u šoku. nisam očekivala da mi je ovo zadnji dan na poslu. malo sam se i rasplakala, a jesam glupa. skroz sam emotivna danas ❤️
Zapravo da, ima nas cak dosta s cca 25 tjedana. Ja jedva cekam neku kavu s bebama na proljece u Zg. To ce biti zanimljivo😀
Meni na ovo Salatičino zasuzile oči: SEZONA ZIMSKIH BEBA 2018 JE ZVANIČNO OTVORENA
Inače ne cmoljim, i dvaput sam se (samo) u trudnoći rasplakala, ali mi se čini da ću biti kišna godina kad ja rodim... kad se već sad toliko veselim tuđim bebama.
Prvo frendica danas, pa Ana! Ajme! 😍😍
Meni maloprije bila jedna prijateljica po Dianatal gel, ona u 38+5 i još se voza po gradu i obavlja redom što mora... otvorena 4 cm... ja reko,dobra si...bit ce to ovim tempom za nekoliko dana... kaze ona imas pravo idem ja spremiti torbu😆
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Gledam što piše na stickeru: ...ready for launch 😂😂 Hahaha, kad bi to išlo stvarno brzo kao raketa 😂😂
Zapravo da, ima nas cak dosta s cca 25 tjedana. Ja jedva cekam neku kavu s bebama na proljece u Zg. To ce biti zanimljivo😀
E za ovo ćemo odabrati neki birc gdje ne dozvoljavaju mamama da doje pa ćemo sve odreda izvaditi sise na sunce. Baš sam danas vidjela objavu žene na fejsu gdje ju je konobarica potjerala iz birca/restača u King Crossu jer je dijete plakalo (a plakalo jer je bilo gladno). Žena se nije snašla pa je otišla bez prigovora, a kasnije se ispostavilo da ni zvanje šefa ne bi imalo smisla jer je to ionako njegova direktiva. Uglavnom, sad mu svi pišu negativne komentare po fejsu... ali džabe... takve ljude ni to ništa ne dira.
Barbiemama, dobrodošla u klub mama na rodiljnom dopustu!
Meni maloprije bila jedna prijateljica po Dianatal gel, ona u 38+5 i još se voza po gradu i obavlja redom što mora… otvorena 4 cm… ja reko,dobra si…bit ce to ovim tempom za nekoliko dana… kaze ona imas pravo idem ja spremiti torbu😆
Ja se nadam da cu ja tako moc sve obavljat do zadnjeg trena 😁😁
Btw javi ako jos neko bude zainteresiran tj javi ti se za dianatal 😉🤗
Malo je rec koje emocije danas svi imamo znaci ja na tecaju svako malo ulazim i vidim Ana rodila i suze onakkkk i onda nam jos pustaju bebice i sve a meni ona stalno u mislima
E pa Ana mamiceeee cestitam od srca a Mikaelu zelim sretan dolazak i bezbrizno djetinjstvo 😍❤️❤️❤️😘😘😘
A sad svima ostalima cestitke na pregledima kako sam i rekla danas se dogadaju najljepse vijesti i jako sam sretna radi svih puse svimaa
Sortiraj odgovore
Najstariji