Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Miranda
    31. Listopad 2018. 13:25

Pticaselicazgst

Curke evo i nas s pregleda 😊😊 sve je super, zatvorena sam i nema potrebe da ostajem u zg. Kontrola za 2 tjedna, danas smo odradili i prvi ctg. 😍 malena nam ima 2450 g, doktor zadovoljan, protoci i mjere su kak treba. Eto bas sam happy ❤
    Maggie a tvoj bucko je presladak 😍😍 bas je slatkis pravi 😊 neka je i kod tebe sve u redu 😊
    Di su nam ostale curke?

Pticaselicazgst

Curke evo i nas s pregleda 😊😊 sve je super, zatvorena sam i nema potrebe da ostajem u zg. Kontrola za 2 tjedna, danas smo odradili i prvi ctg. 😍 malena nam ima 2450 g, doktor zadovoljan, protoci i mjere su kak treba. Eto bas sam happy ❤
    Maggie a tvoj bucko je presladak 😍😍 bas je slatkis pravi 😊 neka je i kod tebe sve u redu 😊
    Di su nam ostale curke?

Cekamo ostale vijesti 😏

Maggie85
    31. Listopad 2018. 13:28

Hahaha, i mene obuzme čudan osjećaj kad vidim da na stickeru piše još 20 dana. Zato ni ne razmišljam o tome 🙈 Ja sve laganini kao da imam još 2 mjeseca, a praktički sam od sutra službeno u terminu. Uf uf... 😱😱
    MareiKate, da, S iz Omiša mi je jako draga frendica, a sprijateljile smo se preko zumbe, ja sam njoj bila instruktor par godina.
    Beba je glavicom dolje, a lice je ulovio iz prve, valjda smo imali sreće.
    Nego, taman dok vam ovo pišem, zove me frendica kojoj je termin 3 dana prije mene i kaže da je rodila!! Cure koji me trnci prolaze, to nije normalno!! Ovo se stvarno događa!! 😱😱 Ma znate kaj, ja idem složiti tu komodu, baš me briga za manjkave dijelove, ionako se ne vide. 😆

Mina93
    31. Listopad 2018. 13:29

Ivana dosbrodosla 😁🤗
    Pticaselica ajme divne vijesti, ajmo di su ostale? 😁😍

mmama2
    31. Listopad 2018. 13:30

Maggie85

Hahaha, i mene obuzme čudan osjećaj kad vidim da na stickeru piše još 20 dana. Zato ni ne razmišljam o tome 🙈 Ja sve laganini kao da imam još 2 mjeseca, a praktički sam od sutra službeno u terminu. Uf uf… 😱😱
    MareiKate, da, S iz Omiša mi je jako draga frendica, a sprijateljile smo se preko zumbe, ja sam njoj bila instruktor par godina.
    Nego, taman dok vam ovo pišem, zove me frendica kojoj je termin 3 dana prije mene i kaže da je rodila!! Cure koji me trnci prolaze, to nije normalno!! Ovo se stvarno događa!! 😱😱 Ma znate kaj, ja idem složiti tu komodu, baš me briga za manjkave dijelove, ionako se ne vide. 😆

😂😂

url=https://lilypie.com]

Mina93
    31. Listopad 2018. 13:31

Maggie85

Hahaha, i mene obuzme čudan osjećaj kad vidim da na stickeru piše još 20 dana. Zato ni ne razmišljam o tome 🙈 Ja sve laganini kao da imam još 2 mjeseca, a praktički sam od sutra službeno u terminu. Uf uf… 😱😱

Slozi ti komodu, nek bude sve spremno, mali moze doci svaki cas 😁🤗

AllieH
    31. Listopad 2018. 13:37

Aaaa bravo za nasu Niku, prava curka vec!! 💕💕💕 
    Maggie, slazem se, kakvo cekanje, slazi ti to 😂

Luka ❤

Blaza26
    31. Listopad 2018. 13:49

Pticaselica supeer,Nika je vec velika beba😍
    Ivana dobrodoslanam i ti i Nika.
    Maggie slazi ti to,nema cekanja,ja samo vidim 20 days to go! 
    Salatice odmah sam se sjetila tebe i Lene kad sam ovo vidjela😍

busybee
    31. Listopad 2018. 13:58

Ja sam je isto dodala. Nadam se prav :) I.V.B su mi inicijali :)

Salatica9192
    31. Listopad 2018. 14:06

Ptica, 
    😍 velika cura Nika 🤗😊😍 Super pregled, za dvije nedelje cemo vec biti skoro u terminu, opusteno gotovooo 😍 Jesi ti spremna? Tj peres li i peglas?
    Maggie, 
    slazem se, slazi komodu haha, to je to. Sluzbeno sasvim normalno da se odes poroditi, opet ponavljam, ja navijam da se tad poradjam 🤣 Sve mi u glavi, ja sam za 2-3 nedelje mamaa 😍 (kad ono 42 docekam ahahahaha, moracu opet prati 🤣)
    Blaza,
    😍 eto ja koja imam uslove za sve printove, cak i sama znam sito stampu, nemam zelje za tim 🤣 valjda sam se zasitila tog svega. Uopste me nervira print neki hahahah (osim kad ga radim za pare 🤣🤣🤣🤣). Ali zato mi zanimljivo ono sve sto se sije haha. Hvala sto si nas se sjetilaaa 🤗
    Joj, peglam znaci i samo skačem do tel koji je na punjacu da vidim ima li vijestii.
    I kad smo kod peglanja, ma ovo ubi sve. Mislim da je dovoljno, vrelina, para ova i pranje na 60. Miris blag, kao da ga i nema fakticki. Sve mi ok za sada, osim sto danas nisam smjela ukljuciti masinu, ono svetac je neki, ono da se ne ponavljam i ne kvarim ovaj divan dan, pun pozitive, hahaha, pisala sam vec s kim zivim... al bar peglati mogu hahahaha 😂

Salatica9192
    31. Listopad 2018. 14:09

I da, smeta li miris komode, miris novog (drveta, iverice ove)? Ja se tripam da ce odjeca povuci taj miris u zatvorenim ladicama :/ sad sam otvorila da se i zrace, 2 po 2 (Du, nemoj sve 4 odjednom, pasce komoda, provjereno hahaha, jedva je zaustavi 🤣). 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.