Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kolačići
    31. Listopad 2018. 12:44

Maggie85

Neke cure su pitale… ako hoćete u grupu na fejsu, pofrendajte Mateu Lukarić i javite joj se s nickom odavde pa će vas ona dodati, ali uvjet je da ste aktivne i ovdje, jer ipak su na fejsu i naši osobni podaci pa ne dodajemo baš padobrance.

Ja sam pitala, hvala na info! Idem tražiti....

pepe1907
    31. Listopad 2018. 12:47

ovakva nam je stara, ali tamniji štof. Taj materijal je komaaa, jastuci isto ispucali...sve ostalo kvalitetnije je preko 10t tak da ak izdrzi ko ova 7godina bude dobro

Bruna92
    31. Listopad 2018. 13:15

Maggie, Bucko je presladak 😁
    Pticaselica, da cujemo, pregled je prosaoooo 😁
    Moja curka je danas bas aktivna, radi neke velike okrete jer mi se trbuh bas deformira i na trenutke mi cak bude i neugodno dok se okrece... Nadam se samo da se nije okrenula na zadak jer je vec bila namjestena glavicom dolje. Iduci cetvrtak nam je kontrola, jedva cekam 😍
    Ja imam ovakvu kutnu i super mi je. Razvlaci se u lezaj a drugi dio se podize za imam mjesta za skladistenje. Na sjedeci dio stavim plahtice u breskvica boji (na pranju su) da mi se prlja i super 😊

pepe1907
    31. Listopad 2018. 13:17

Bruna92

Maggie, Bucko je presladak 😁
    Pticaselica, da cujemo, pregled je prosaoooo 😁
    Moja curka je danas bas aktivna, radi neke velike okrete jer mi se trbuh bas deformira i na trenutke mi cak bude i neugodno dok se okrece… Nadam se samo da se nije okrenula na zadak jer je vec bila namjestena glavicom dolje. Iduci cetvrtak nam je kontrola, jedva cekam 😍
    Ja imam ovakvu kutnu i super mi je. Razvlaci se u lezaj a drugi dio se podize za imam mjesta za skladistenje. Na sjedeci dio stavim plahtice u breskvica boji (na pranju su) da mi se prlja i super 😊

nazalost, koza i macke...nikak...i mi smo tu gledali i bas djeluje cvrsto

Ivana_G
    31. Listopad 2018. 13:17

Bok curke,

Eto mene "padobranca"...
    Mi sutra punimo 24 tjedana, citam vas cesto, aktivnija sam bila na zimsko/proljetnim ali kako radim jos uvijek, nemoguce mi je bilo popratit kak se spada. Vidim da kod vas vec krecu bebice, nama je termin 21.02. Za sad. Moram usporiti tempo pa od sada radim svaki drugi dan i mislim da cu se tek sad moci posvetiti malo citanju, komentiranju i druzenju. Ljepse je sve prolaziti uz druge curke... ovo nam je druga trudnoća (prva neuspjela u 12.tjednu) pa sam zato i nekako strahovala biti aktivnija ili vam se pridruziti ranije. Prosli uto bile na pregledu sve je super, curica Nika raste kako treba jedino ja moram usporiti da ne bi prijevremeno se pocela otvarati radi ureaplasme..  eto :) nadam se da cete i nas padobrance ukljuciti u rasprave i da cemo se lijepo druziti 🤰👶💃

pepe1907
    31. Listopad 2018. 13:18

Maggie85

Nali, ni mi još nemamo ime. Obzirom da ima preko 3 kg, zvat ćemo ga Bucko! Doktor kaže da je sve uredno, da je beba velika i poželio mi je sreću na porodu. 😁 Moje doktorice opet nije bilo pa su me naručili opet drugu srijedu na još jedan pregled, tako da još ništa od TA. Evo da me vidite, imam bucmaste obraze na mamu 😌

vec ima 3 kile? ameee pa kad vec? 😊

Pticaselicazgst
    31. Listopad 2018. 13:22

Curke evo i nas s pregleda 😊😊 sve je super, zatvorena sam i nema potrebe da ostajem u zg. Kontrola za 2 tjedna, danas smo odradili i prvi ctg. 😍 malena nam ima 2450 g, doktor zadovoljan, protoci i mjere su kak treba. Eto bas sam happy ❤
    Maggie a tvoj bucko je presladak 😍😍 bas je slatkis pravi 😊 neka je i kod tebe sve u redu 😊
    Di su nam ostale curke?

Miranda
    31. Listopad 2018. 13:24

Maggie presladak bucko 😍 3 kg je vec spremna beba!
    Nema vijesti o Ani ni na fejsu?
    Ivana dobrodosla! Jos jedna Nika u grupi ☺️😍
    Mi imamo crnu koznu garnituru. U globalu smo zadovoljni, jedino se prasina stvarno vidi pa ju treba prebrisavati cesto. Super se drzi, nema zasad udubljenja ni nabora a imamo ju 4 godine skoro. I jos mi je plus s djecom sto s koze samo prebrisem sve sto se zaprlja, uvijek me strah kako bi s tkanine ista skinula. Za novu kucu (kad nikne napokon 🙄) definitivno trazimo kutnu, sad imamo trosjed. 

Mina93
    31. Listopad 2018. 13:24

pepe1907

ovakva nam je stara, ali tamniji štof. Taj materijal je komaaa, jastuci isto ispucali…sve ostalo kvalitetnije je preko 10t tak da ak izdrzi ko ova 7godina bude dobro

Nama je na ovu foru isto i odlicna je, ista kombinacija boja i materijala, samo cu stavit neku navlaku preko sjedeceg dijela sad kad beban dodje da se ne isprlja odma sve

Bruna92
    31. Listopad 2018. 13:25

Pticaselicazgst

Curke evo i nas s pregleda 😊😊 sve je super, zatvorena sam i nema potrebe da ostajem u zg. Kontrola za 2 tjedna, danas smo odradili i prvi ctg. 😍 malena nam ima 2450 g, doktor zadovoljan, protoci i mjere su kak treba. Eto bas sam happy ❤
    Maggie a tvoj bucko je presladak 😍😍 bas je slatkis pravi 😊 neka je i kod tebe sve u redu 😊
    Di su nam ostale curke?

Jaoooo velika curkaaa 😍 Bravo Nikaaaa 😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.