Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Slampo
    31. Listopad 2018. 12:01

Ma te babe su iznenađujuće neugodne prema trudnicama....neki dan na vađenju krvi  neka komentira, zamisli bilo je 6 trudnica i naravno da su njih prve primili(zasebni brojevi pa) ali su u labosu bili zaista brziii nas 6 su obradili u cca 15 min uz ove ostale pacijente. A sto se tice pripremanja nije prerano, 32,33 tj je za moj ukus sasvim pristojno vrijeme za pripremu baby odjece i svega, nazalost barem ja vise nisam brza i pokretna kao prije pa je to trajala 3, 4 dana pranje,susenje....bla. A sada kada je to spremno u glavi mirnija puno, jos samo sve spremiti u torbu i onda spremna na sve. Sada su vec tjedni kada se svasta moze dogoditi.

AllieH
    31. Listopad 2018. 12:01

pepe, bas je lijepa garnitura, i boja i model. Ali taman sam i ja htjela to napisati za jastuke 😊 Svi koji imaju te jastuke/naslone koji nisu fiksni znam da lude, pogotovo kad djeca dodju, uvijek su i razbacani ili izgube oblik nakon nekog vremena. Mene je odabir kutne uzeo 2 mj zivaca, na kraju smo uzeli sve raspareno, trosjed, fotelju i tabure. Ali da nam fali taj kut, definitivno fali. Iako nam ovo ljepse izgleda, kroz par godina cemo sigurno morati mijenjati za nesto vece i prakticnije. 

Luka ❤

AllieH
    31. Listopad 2018. 12:04

Maggie, ajme bucko je presladak 😍😍😍

Luka ❤

Maggie85
    31. Listopad 2018. 12:06

Netko mi je predložio IKEU za poplune, ali nisam našla, bar ne na netu. Njihove dimenzije su 110x125, nisam našla ništa tipa 115x80. 
    A spužvu smo kupili danas, komad 200x100 cm debljine 3 cm košta 110 kn pa ćemo sad sami izrezati da paše u navlaku. Šta ćeš, sam svoj majstor. 😊
    Muž kaže da bi čekao nove dijelove komode, a meni glupo da sve stoji razbacano po stanu još barem tjedan dana (treba stići iz Njemačke). Jao jao... kao sve imamo, ali nikako da posložimo i bude 100% spremno. Valjda će Bucko imati razumijevanja za smotane roditelje 😍😁.

_lily_0

Maggie, presladak je😍😍😍

Duda

Maggie 😍😍 Bucko je baš savršen! ☺
    Cure, jel koja koristila Gyno-Daktarin vagitorije u trudnoći? Ja dobila zbog iscjetka, sinoć stavila prvi i danas me baš bolucka i pritišće dolje, ne znam ima li veze jedno s drugim..

• zvrkica
    31. Listopad 2018. 12:09

Duda

Maggie 😍😍 Bucko je baš savršen! ☺
    Cure, jel koja koristila Gyno-Daktarin vagitorije u trudnoći? Ja dobila zbog iscjetka, sinoć stavila prvi i danas me baš bolucka i pritišće dolje, ne znam ima li veze jedno s drugim..

Maggie presladak je 

Ja sam dobila grčeve od tih vaginaleta i javila doktorici. Dobila onda Rojazol.
    Mislim da u uputstvima i piše da izazivaju grčeve i ne znam zašto daju trudnicama to

• nali
    31. Listopad 2018. 12:10

Klikerica- hvala😘 bas sam ga jutros procitala 😁😆
    Maggie- predivan je bucko 💛💛

MareiKate
    31. Listopad 2018. 12:11

Maggie, koje slatko ličeko 😍

Maggie85
    31. Listopad 2018. 12:14

Neke cure su pitale... ako hoćete u grupu na fejsu, pofrendajte Mateu Lukarić i javite joj se s nickom odavde pa će vas ona dodati, ali uvjet je da ste aktivne i ovdje, jer ipak su na fejsu i naši osobni podaci pa ne dodajemo baš padobrance.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.