evo kutne, od svih je ispala najbolja, i zbog materijala i udonnosti.Dosta kutnih ima u kombinaciji sa eko kozom ali to ne dolazi u obzir, uzeli bi samo kauč ali kaj kad se ja volim izvalit ispred tva 😁 Boja je mislim tamnije sive od ove i sad ne znam dal bi taj kut ili lijevi 🤦♀️ ici cemo jos u lesninu vidjet dal imaju sta
Svidja mi se kaucic i boja 😁 nas je isto sivi jedino sam ja veci fan oblih rubova, tj da nisu tako striktni jer se nama nebi uklapao u dnevni, takodjer mi malo strsi vani i nalazi se na ulazu u kuhinju, al ne smeta posto ima tako obli rub.. Nas je star vec 5g, a kao novi je, mi smo uzeli u emmezeti, ne znam nisi spominjala di ste ovaj vidili ako se ne varam
Sretno svim curama na pregledima danas! 😘
Ma te babe sta se tako ponasaju prema trudnicama me strasno nerviraju. Ko da se namjerno ne zele pomaknut jer kao mi sada imamo vece privilegije nego su one imale dok su trudne...
Super garnitura, Pepe 😊 A isto za robicu, nije rano. Pa ti mozes roditi za 3 nedelje npr, msm koliko ih radja kad udje u deveti i ono, traziti ko ce ti prati, peglati ili ti porodilja da to radis. Samo ti peri 😊 I ja sam tako se predomisljala, pa bas tako razmislila kako svekrva to sve radi 🤣 A jaa uzivam, evo me kod svojih dosla i jedva cekam da idem kuci da perem ahahahahah. 😍😍😍😍
Ja planiram robicu na 60, bijele tetre i bodice zasrane na 90. Ne znam sto da mislim o tim bebi deterdentima osim da mi se cini da to ne skida fleke, nadam se da grijesim :) vidjela sam da je netko na jesenskim napisao da koristi ariel standardni sa duplim ispiranjem, ja mislim da sam blize tome ako nece mi biti dovoljno bijelo. A i veliki sam fan ariela jer mi je samo on izvlacio fleke sa muzeve robe iz kuhinje 🤦🏼♀️ Imam na perilici (beko) neki program za djecju robicu kao sa posebnim tretiranjem pa mislim da cu na to i na vjetar/susilicu. Mozda su mi promaknuli razgovori o pelenama, ima Vas sto planirate platnene probat, skroz/kombinirat?
Moji D je od 3,4 mj bio olatnenopelenas, sada krecemo sa tetrama od pocetka da.. ima nas jos, Maggie ce se okusat i nasa mama blizanaca "luftic"❤❤
url=https://lilypie.com]
Baš tako, Pepe, cijelo je vrijeme ljudima oko nas rano za ovo ili za ono, al mi smo opet činile i kupovale kako i kad smo htjele, i tako je najbolje, po svom osjećaju ☺
Njima je rano jer ne osjete bebu,bol u ledjima,neispavanost,niti blizu uzbuđenje oko svega toga koliko mi... Tako sa ja cijelo vrijeme govorim,biti ce sve slozeno na vrijeme i bez panike,a onda cete kuziti da sam bila u pravu
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
evo kutne, od svih je ispala najbolja, i zbog materijala i udonnosti.Dosta kutnih ima u kombinaciji sa eko kozom ali to ne dolazi u obzir, uzeli bi samo kauč ali kaj kad se ja volim izvalit ispred tva 😁 Boja je mislim tamnije sive od ove i sad ne znam dal bi taj kut ili lijevi 🤦♀️ ici cemo jos u lesninu vidjet dal imaju sta
Super je kutna! I boja je bas fora😊 Samo pazi sa ovim jastucima koji sluze kao naslonjac imali smo nesto slicno i to nam je bas bilo mucenje😣 sad imamo sivu sa normalnim naslonjacem i super je fleke se ne vide i nema onog tvrdog iza😉
Javite nama koji nismo na fejsu u grupi ako se Ana javi!
Ana nam jos izgleda spava od anestezije...
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Super je kutna! I boja je bas fora😊 Samo pazi sa ovim jastucima koji sluze kao naslonjac imali smo nesto slicno i to nam je bas bilo mucenje😣 sad imamo sivu sa normalnim naslonjacem i super je fleke se ne vide i nema onog tvrdog iza😉
Potpisujem za te jastuke, mi se svoje trenutno želimo riješiti zbog tih jastuka, a i uništena je na mjestima - pas dok je bio mali je grickao 😄
I nikako ne možemo naći kompromis udobnosti i lakog održavanja zbog psa. Ima tko kakav savjet? Ja čak nagovarala muža na kožu, kao to najlakše prebrišem i ne lijepe se dlake na njega, ali muž neće čut - hladno, ljepljivo, klizavo 😄 Ikea ima lijepe ali su im sve niske nekako i nisu baš udobne... Zainatili smo se promijeniti dok beba dođe ali se ne usuđujemo izabrati, jer sigurno ćemo pogriješiti 😄
Cure ja peglam...ja san poprala jzce tri masine danas imam tri..i ostaje mi onda jos navlake od kolica i nosiljke..i ja san gotova..
url=https://lilypie.com]
Nali, ni mi još nemamo ime. Obzirom da ima preko 3 kg, zvat ćemo ga Bucko! Doktor kaže da je sve uredno, da je beba velika i poželio mi je sreću na porodu. 😁 Moje doktorice opet nije bilo pa su me naručili opet drugu srijedu na još jedan pregled, tako da još ništa od TA. Evo da me vidite, imam bucmaste obraze na mamu 😌
Sortiraj odgovore
Najstariji