Ja planiram robicu na 60, bijele tetre i bodice zasrane na 90. Ne znam sto da mislim o tim bebi deterdentima osim da mi se cini da to ne skida fleke, nadam se da grijesim :) vidjela sam da je netko na jesenskim napisao da koristi ariel standardni sa duplim ispiranjem, ja mislim da sam blize tome ako nece mi biti dovoljno bijelo. A i veliki sam fan ariela jer mi je samo on izvlacio fleke sa muzeve robe iz kuhinje 🤦🏼♀️ Imam na perilici (beko) neki program za djecju robicu kao sa posebnim tretiranjem pa mislim da cu na to i na vjetar/susilicu. Mozda su mi promaknuli razgovori o pelenama, ima Vas sto planirate platnene probat, skroz/kombinirat?
Nije važno odakle dolaziš ni kuda ideš ako si sretan dok hodaš.
Javite nama koji nismo na fejsu u grupi ako se Ana javi!
Nije važno odakle dolaziš ni kuda ideš ako si sretan dok hodaš.
Ja sam po TP vec napunila 30 tjedana a po ZM jos 2 dana.. Ta moja glupa psihicka granica za kupnju kolica mi je 30tt.. Do sad sam zmirila na sve sto ste o kolicima pisale, kao, ne zelim razmisljat o tome dok ne dode vrijeme. Sad kad je doslo, sam izgubljena haha nisam znala da je tako tesko odabrati kolica 😣😐
Pranje robicekoliko znam na 60 se ubijaju bakterije, tako da je najbolje na toj temp,salaticetetre bijele na 90 stavi,to je popularno iskuhavanje, mozes i iskuhat u loncu sa malo deterdz pa stavit u masinu samo na ispiranje, sarene tetre sam prala na 60..
Mustelaiskusne mame koje proizvode najvise preporucujete?
Nalinemamo ni mi jos ime, ali kako sam rekla jedno da mi se svidja muz naravno rekao nekim ljudima i sad ga vec zovu tako..
Alliecestitke na okruglom tjednu 😍
Kani taman sam te se sjetila jucer da sto te nema cuti, i onda zaboravih tu pitat di si 😁 trudnicki mozak
Luks dada i meni muz kad sam mu rekla to za anu odma komm jel imam spremnu torbu, ja kazem ne, trebam jos u dm i ljekarnu i spavacice nemam itd, a on lud da sta cekam sa tim 😂 da izvolim to pokupovat 😂😂 sou program i jos pita tocno u kojem sam tjednu jer ne uspije sad popratit kako nam dani lete a njemu je glava cijela u poslu.. Ja kazem pa sad ulazim u 35.,nisam daleko od cure te sta ide na carski, tek onda me skoro potjerao u shopping, sva sreca da je bila vec vecer 😂😂
Hahaha ma smješni su oni, sad je njima bitno samo da nas iskrcaju na vrijeme u bolnici, pa će sve onda lako. Kako kaže moj muž, neka tebe tamo pa nek onda oni mene zovu kad procjene🤣🤣
Lovre
Jutro svimaaaa 😁😁
Bome ima vas danas sa pregledima, cekamo dobre vijesti ❤️
Klikerice od mustele mislis ulje ili uvest bas kupku?
Mene opet malo grlo dere, jucer bili u shoppingu u ljekarni za tablete 😂 ostali doma bez svega, a kako ja ne pijem sad nista onda zaboravim, pa sam uzela i isla pastile nove okus djumbir, bas da probam 😁😊
I vidjela sam onaj inhalator omron, 600kn, al to kupujemo po potrebi, neda mi se bacat sad lovu na to a pitanje je oce li trebat, i mustelu su imali neke proizvode zapakirane 1+1gratis, cekam svoju dostavu iz druge ljekarne, ako se ne jave idem tamo po cold kremu..
Maggie ti sama slazes komodu svaka cast zeno 😁😉 meni to muz nebi dopustio, mene je cak iznenadio kako je brzo slozio nasu malmicu, odma se dr dan uvatio posla ja mislila da ce to stajat sigurno tjedan dana..
Btw ikea ti ima manji poplun, 115xnesto, moram provjerit 😂
Za kamilicu sam isto ja cula za lice da je dobra, okice i to, mom necaku je bilo suho oko i ful mu se skupljao onaj sekret oko oka i to bi se ispiralo kamilicom hladnom i gazicom..
Pepe sto se premisljate na koju stanu okrenut kutnu?
a da trenutna kutna ima desni kut kad gledas prema njoj, i malo smeta jer strsi vani, ako bi uzeli lijevi kut kad se lagnes na nju nemas direkt pogled na tv, koji ke i ovak jako daleko...ma joj tak ti je to dok si u najmu pa si ne mozes pomoc...ova kutna je stara 6 g, ali se unistila eko koza da ju moram dekama prekrivat sve me sram..sliknem vam da vidite
zapela sam pa moze pomoc sto dalje
Kopiras link u potpis na postavkama svog profila
Hvala
Ja sam bijelo i tetrice oprala na 90, većina bijelih bodija sam.dobila al su bili loši, više sivi neg bijeli(svekrva nikad nije znala veš prati) ostalo uglavnom na 40, sve ovisi kak je pisalo...nama jos fali kadica i neka kupka za kupanje, citam sve kaj pisete al i dalje ne znam sta bi. Svi mi kazu pa kak sam vec krenula sa pranjem robe da mi je prerano..aha njima je sve rano, i da ih se pita sve bi se kupovalo dan prije termina, ja nisam takva..
Kaj se tice imena ja sam htjela Bruno, Borna ili Mateo...muž odlucio Teo, nisam bas presretna nadam.se da ce se barem predomislit za Mateo
evo kutne, od svih je ispala najbolja, i zbog materijala i udonnosti.Dosta kutnih ima u kombinaciji sa eko kozom ali to ne dolazi u obzir, uzeli bi samo kauč ali kaj kad se ja volim izvalit ispred tva 😁 Boja je mislim tamnije sive od ove i sad ne znam dal bi taj kut ili lijevi 🤦♀️ ici cemo jos u lesninu vidjet dal imaju sta
Ja sam po TP vec napunila 30 tjedana a po ZM jos 2 dana.. Ta moja glupa psihicka granica za kupnju kolica mi je 30tt.. Do sad sam zmirila na sve sto ste o kolicima pisale, kao, ne zelim razmisljat o tome dok ne dode vrijeme. Sad kad je doslo, sam izgubljena haha nisam znala da je tako tesko odabrati kolica 😣😐
Evo ti ovaj blog sto sam pisala,mozda ti pomogne makar j eliminaciji nekih https://www.maminacarolija.hr/oprema/kako-odabrati-djecja-kolica-i-kakva-kolica-kupiti/?utm_source=facebook&utm_medium=post&utm_campaign=post
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Baš tako, Pepe, cijelo je vrijeme ljudima oko nas rano za ovo ili za ono, al mi smo opet činile i kupovale kako i kad smo htjele, i tako je najbolje, po svom osjećaju ☺
Sortiraj odgovore
Najstariji