Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Slampo
    30. Listopad 2018. 21:52

Ana, biti ce sve to super....vec je to mali zmaj💪💪💪. 
    A sada jedno pitanje vezano za kozmetiku, vidim da vas vecina zagovara mustelu ili neka ulja; da li je itko od vas razmišljao o Trudi kozmetici- moze se kupiti samo u određenim ljekarnama i navodno je sve na nekoj prirodnoj bazi - med, mlijeko i sl... A sto se tice iz iskustva mogu reci da je svako dijete prica za sebe neka lose reagiraju na mustelu a neka toleriraju i neka zbmlj marke kupke i losione pa...

• Strudlica
    30. Listopad 2018. 21:54

zadranka86

Strudlice kao i kod mene uzasss kad je pun mjehur to je jos i gore..sto ja znam ja san ti navikla na te neke pritiske i tvrdi drob…jer znalo mi je tako bit pa o da par dana odlicno…i cak primjetim da mi je iscj.jucer i danas bass izrazito pojacan…inace imam uvjek osjecaj suhoce samo nekad mi bude ova dva dan ko da mi je stalno doli nesto mokro…nekad pomislim da pocnem tako sebi dizat paniku pa racunam nema bolova nema niceg slicnog hvala Bogu i nadam se da nije nista alarmantno…ja cu sacekat do kontrole..ti ako se plasis odi…iako ja mislim da je to sve nadam se pod normalno…ja san od danas pocela i prati robicu nesto mi doslo u glavu da ja to ranije spremim..pa san ja u miru…

A vjerojatno beba raste,ligamenti se šire itd pa se to sve pospaja. Cerviks mi je na zadnjem bio 3.5 tako da ne vjerujem da se to drastično smanjilo. Je kod tebe bude da ti ne paše ležanje u određenim položajima pa  isto ko pritisak bude?

zadranka86
    30. Listopad 2018. 22:09

Moj je bio 32 s 29tj.znaci...a sad koliki je nemam pojma...pa ako legnem sa tim pritiskom tesko nadem polozaj svaki mi ko da pojacava pritisak i onda mi cak od tog pritiska me tira piskit cesto..nezz jel tako i kod tebe..i onda ti to bude luda kuca..nekad san tako znala s tim pritiskom i tvrdim drobom jedva zaspat sad popijem normabel pa to kaooo malo i popusti...nezz evo vise san i navikla pa se nadam da ce popusti valbdacza koji dan...a voziti se u autu mrzim jer mi se drob odma steze i na naj manju tupu me pice kontrakcije..uzasnooo

url=https://lilypie.com]

zadranka86
    30. Listopad 2018. 22:10

Tupu-rupu na cesti...

• Strudlica
    30. Listopad 2018. 22:19

I meni zna smetat ta vožnja u autu ako je na duže relacije,ali preživim nekako.Meni ti u snu kad zaspem na jednom boku pa me probudi maleni jer mu očito ne paše pa se nekako namjesti da me tjera da se okrenem,ali naravno pod tim pritiskom i čim se okrenem sve ok .
    Jedva čekam da prođu ti svi tjedni jer me ovo lagano izluđuje. A pogotovo je izraženije kad mi je stresniji dan kao danas npr.

BellaLuna
    30. Listopad 2018. 22:41

Ana wooow! Jos malo i imat ces svog bebaca u rukama ❤️ Drzim fige da sve prode savrseno!

Bili na svadbi ovaj vikend i sad se oporavljam 😂 tulum od 3 popodne pa do 4 ujutro kad mi je vec stvarno bilo dosta, jos s promjenom sata 🙈 pa u nedjelju ponovo kod njih rucak, tamburasi, zabava..jos 2 dana odmora mi treba. Sutra popodne mi je pregled, jedva cekam 😊 ne znam di mi je proslo 4 tjedna.

Cestitam curama koj su imale preglede na velikim i zdravim bebacima 💕

Klikerica
    30. Listopad 2018. 22:52

MateiKate - no hard feelings,ja sam se samo uhvatila onoga "sapunat",a 5 puta su nas upozorili da je bebina koža doslovno prozirna opna u prvi tjednima... tanja ne može biti. Ja cu kupiti Mustelu,ali krenuti tek nakon 6 tjedana.
    Barbie - konačno!
    Mina - ja isto mužu da me obavezno probudi ujutro,da moram biti uz Anu i Mikaela makar mislima od 8 sati. Slazem se da smo se baš povezale,i da nam je svima skupa stalo do svih naših beba. Opcenito se brinemo i raspitujemo za svaku mamu i svaku bebu,i sve o čemu se piše. Baš sam happy što smo u kontaktu i što kroz dan razmišljam ino Maggienoj komodi,i Truskwinom luftiću, Ptičicinoj borbi s HZZOm ,Barbienom H&M probiru itd. da ne navodim dalje... super ste cure i bas mi je drago da smo svakodnevno u kontaktu kao da se godinama poznajemo!

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

truskawka
    30. Listopad 2018. 23:08

BellaLuna di je bila svadba? Takav obicaj je i kod nas da se dva dana slavi, nekad i vise 🤣🤣 
    Gdje imas pregled sutra? Ja sam isto sutra na pregledu 😁😁

❤N i V💙

du1988
    30. Listopad 2018. 23:28

truskawka

BellaLunadi je bila svadba? Takav obicaj je i kod nas da se dva dana slavi, nekad i vise 🤣🤣
    Gdje imas pregled sutra? Ja sam isto sutra na pregledu 😁😁

i ptica i ja smo sutra na pregledu, bit ce vijesti 🤗 sad sam se sjetila da se razumijes u krojenje...kupila sam danas zavjese u jysku pa sam dobila onu rubnu traku uz nju za skracivanje...flizelinska traka ili nesto na tu foru. Je li to jako komplicirano ili da odnesem kod krojaca da porubi? 😂

du1988
    30. Listopad 2018. 23:29

i klikerice hocemo i mi bezfejsače vidjet zid koji miranda spominje!!! 😎

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.