Dobro jutro!
Ana, sretno!! Jedva cekam vijesti danas! 💙💙
Cure na pregledima, sretno i vama, veselim se izvjestajima 😘
Barbie, slazem se, previse se drami oko puno stvari, kad vidim oko sebe situacije kad djeca krenu jesti krutu hranu pa sto smiju, sto ne, pa im se kupuju namirnice za koje skoro nikad nisam cula itd. Onda krenu u vrtic i tamo svejedno jedu kruha i pastete 😂 Ja sam se samo referirala na to prvo pranje, a kasnije se ne mislim toliko opterecivati. A ne mogu se uvijek ni pravdati time kako je prije bilo pa smo zivi i zdravi, vremena su se promijenila, sve je drukcije, nisu znali ni za autosjedalice, a pogledaj sad kako smo svi preoprezni s tim. 🤷🏽♀️
Joj Maggie, bome svaka cast kako to sama slazes, ne znam kako bih ja, pogotovo takvo nesto veliko. Nama je komoda iz Baby Centra bila uzas komplicirana za sastaviti dok je za Malmicu trebalo 3x manje vremena, mislim da je Ikea u tome 🔝 i da su maksimalno olaksali taj DIY.
Pepe, kakvu kutnu ste odabrali?
Inace, meni danas okruglih 30 🎉🎉🎉
Luka ❤
Jutroo :) svima sretno na pregledima danas. Nali imaš neka oko kojih se dvoumis?
Ima li ovdje jos netko osim mene da nema ime za bebaca? 😐
Nemam pojma. Mi smo odlučili prošli tjedan.
Stiže Zana 😀 stavila sam na fejs, mislim da tu nisam napisala.
Nali, nemamo ni mi.....A već bi trebali ozbiljno prionuti tom poslu. Nama već postalo navika popodne uz kavu o toj temi. U igri su Damjan, Arsen i Nikola.
Jutro...nemam ni ja jos ime..Ali evo muz ima jedno koje meni nije basss nikako silo..ali san ja birala curama i sad nezz kako da njemu to uskratim obecala san a nisam odabirom bass odusevljena..nemam pojma rekla san kad se rodi cu mislit...
url=https://lilypie.com]
Zana 😍 Svidja mi se 😊
A i ja nekako, cijelu trudnocu smo prosli zajedno, bukvalno, vise nego sa drugaricama ili rodicama, cak i mamom i muzem u nekim situacijama i savjetovanjima. Zato sam bas uzbudjena 😍🤗 I super san 😍😍😍
AllieH,
srecan rodjendan 🎉🎉🎉🎉🎁 Sve najljepse, a zna se sta se ceka najljepse 😍
Ja na komisiji i nikoome ne pada na pamet da mi ustane, cak zena drzi stvari na stolici, a ja stojim, mislim ne sjedi mi se jos, imam prednost kod doktora, brzo cu valjda...
Znači nisam jedina koja je sanjala Anu noćas 😉 Baš su mi stalno u mislima i jedva čekam da se jave ❤️
Mateja potpisujem u potpunosti za njegu bebe, tako sam i ja sa sinom, bademovo a poslije (i dan danas) Mustela.
Maggie sama montiraš ormar u ovim tjednima 😲 O ženo, ja jedva čarape obučem 🤣
Truskawka divni ste 😍
Ja sam skupila neku prehladu od sina pa muku mučim s grloboljom i kašljem... Zapravo me taj kašalj izluđuje jer imam osjećaj da ću se poroditi svaki put 🙈 Njega sam ostavila doma i mislim da ga neću više ni slati u vrtić da se normalno oporavi jer je konstantno šmrkav od 9 mjeseca...
Jutroo :) svima sretno na pregledima danas. Nali imaš neka oko kojih se dvoumis?
Ne, nista mi ne pada na pamet. Na pocetku sam htjela Lora ali muz nezna rec r pa cudno zvuci. I od onda sam bez ideje. Curka mi se cini da ce imati jak karakter i nekako mi nista ne stoji uz nju kad si ju zamislim.
Kolacici, zadranka- aaaaaa nisam jedina. Ajd, sad mi je lakse 😀
Zvrkice- nisi napisala tu. Mi bezfejsbukovci znamo bit fakat zakinuti 😣
Aaaa salatice, da je bar okrugao rodjendan! Samo tjedne brojim 😊
zvrkice, super je ime, bas mi se svidja!
Luka ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji