Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Majana
    30. Listopad 2018. 17:25

Ana sretno i drzite se 💪❤️
    Sve smo uz tebe i mislimo pozitivno, jedva cekamo malog Mikaela👶😘

zadranka86
    30. Listopad 2018. 17:29

Ana89

99 posto šanse je da sutra dolazimo na svijet, plodne vode ima još u kednom džepu. Sutra će obaviti sekciju, beba će malo u inkubator da se privikne na ovdašnje uvjete zraka, ako bude trebalo. Moći ću i tako biti sa bebom. I onda u sobici sa mamom dok ne počne fino papati, već sa 2200 ide doma…ako se rodi manji, iako njihove procjene su cca i ne vjerujem im previše( 1900, moš mislit) Bitno da je on dobro. 18 pokretića na zadnjem CTG- u .
    Wish me luck😀

Anaaaa sretnoooo

url=https://lilypie.com]

Kolačići
    30. Listopad 2018. 17:31

Ana, ma sve će to bit super. Znaš, malo sam i ljubomora što ćete se vas dvoje upoznati. Sutra imaš svog savršenog bebača a mi čekamo. Sigurno je savršeni lijepi dečko! 😍

Bruna92
    30. Listopad 2018. 17:35

Ana, sretnoooo!!! Napokon cete se upoznati a on je spreman za ovaj svijet! Prva zimska bebica nam stizeeeeee 😍😘😘

Pticaselicazgst
    30. Listopad 2018. 17:56

Kolacici super za pregled, drago mi je da je sve u redu 🤗 
    Jos malo i prva bebica nam stize da 😍 ne mogu vjerovat, jako sam uzbudena.. postaje stvarno, sad cemo jedna po jedna. 😊

• Malaaiva
    30. Listopad 2018. 17:58

Ana sretno, vidjet češ da će sve to super proći i da ćeš sutra biti sretna i ponosna majka 🤗❤️❤️💙

Rita

luks
    30. Listopad 2018. 18:36

Sad kad čitam ove poruke podrške Ani, razmišljam kako mi se čini da se sve poznajemo tj. ono ko da mi neka prijateljica sutra ide rodit, ja sam čak malo isto nekako baš u iščekivanju.... 😊😊 Ana sreeeetno

Lovre

Mina93
    30. Listopad 2018. 18:40

Luks da istina, i ja imam takodjer taj osjecaj, koliko se vec druzimo bas smo se povezale..
    Komentiram ja muzu kako jedna cura ide na carski sutra  i on odma "krenule su klokanice" 😁🤗😍
    Jedva cekaaaaammm, prvo pojacanje nasoj grupi ❤️

truskawka
    30. Listopad 2018. 18:57

pozdravljaju vas moje bebe, moj luftic pupak i moje strije 😅😁😁

❤N i V💙

• nali
    30. Listopad 2018. 19:04

ana 💙 ne mogu vjerovati da nam dolazi uskoro prva bebica. Zelim vam svu srecu, Mikaelu brzu prilagodbu u velikom svijetu, a tebi sto brzi oporavak. 😘
    truskawka 💛💛💛

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.