ana, saljem pozitivne vibre i jako sam uzbudjena zbog vas!! 🤗💙
url=https://lilypie.com]
Ana sretnoooo!! Baš sam uzbudjena i sretna zbog tebe
. A Mikael je već veliki dečko i ti si u visokoj trudnoći, tako da će to biti super :)))
Ana, sretno i sve smo uz tebe, nista se ne bediraj. Sve ce biti ok. Drzimo fige 💙❤
Noa 💙
Anaaaa sretnooo javi nam se obavezno
Ma bit ce sve super vidjet ces 😍😍😍🤗🤗🤗
Ana saljem puno podrske i ohrabrenja. Iako ti ovo zadnje i ne treba, zmajice!! Sutra nam stize veliki Mikael! Nista se ti je brini, mozes biti samo uzbudena zbog upoznavanja 😊 puuuuuuuno poljubaca, i u iscekivanju smo tvog javljanja ❤
Ana i ovdje ti moram poslati zagrljaje i poljupce i poželiti svu sreću za veliki dan!!! Borci ste vas dvoje ❤️
Klikerice, prijavljujem da mi je gel konačno stigao. hvala ti još jednom 😘
Ana, ajmeee, sretno sutra. sve smo uz tebe ❤️ jedva čekamo upoznat Mikaela.
Anice...
Biti ces prva mama na zimskim bebama...pa to je divno! Moci ces nas sve ostale savjetovati kako su protekli prvi dani. Ima nas 50tak ovdje koje smo ti podrška. Vjerujem da se automatski osjećaš mrvicu bolje. Sigurna sam da i Mikael jedva čeka izaći van da više ne gnjavi svoju mamu,i da će tebi odmah biti bolje sa svih trudničkim tegobama. Veselimo vam se...
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
To je naravno samo moj stav 😁
Ja sam isto npr. rekla mužu da ja bebu prati samo u vodi neću, što se može oprati samo u vodi? 😅 Jednom tjedno u nekom provjerenom gelu za kupanje, neće joj ništa biti, ionako ih mažemo kremama, kreme su ok, ali gel za kupanje ne… Ma dajte, ja bum svoju bebu blago nasapunala i oprala bar jednom tjedno 😂
Moj je savjet da nista unaprijed ne odlucujes dok ne upoznas svoju bebu… ne bi bila prva cije je dijete dobilo svrbez osip.i ranice na kozi od sredstva za kupanje. Susjedinoj maloj su se krvave ranice na glavi napravile od normalne pjenice na bazi kamilice… cim su krenuli samo s vodom sve se povuklo. Taj dio nije na nama sta cemo, nego na bebi sta joj odgovara.
Klikerice, u pravu si, ne planiram ništa da baš tako mora biti... Kupila sam obično bademovo ulje, i mustelin gel za kupanje. Velim, ja ću probat povremeno s gelom, ako vidim čudne reakcije naravno da neću ponavljati.
Par bebica u mojoj okolini se od prvog dana bez problema kupa u musteli. Naravno, to je sve individualno. Ako će biti na mene, vjerojatno će joj odgovarati samo neki tamo žnj proizvod koji ću služiti nakon sto godina muke i isprobavanja 😁😅 nadam se da neće
Sortiraj odgovore
Najstariji