Jutro klokse ☺ Svima sretno na pregledima!
Danas nam je poseban dan jer nam stiže prva beba ❤ Sretno još jednom, Ana! ☺
Mojoj prijateljici je danas termin, nemaju još ime za svoju curku, al se dvoume pa kad je ugledaju će odlučiti ☺
Vidim dosta vas je krenulo s pranjem, sad i mene vuče, al ne dam se još 😁
Salatice, bademovo ulje kupis najbolje u ljekarni, trazis hladno presano 🙂
Ja placam oko 40kn bocicu. Trebalo bi biti i u DM-u pa mozes i tamo potrazit.
I ja vec budna, danas se muz vraca s puta pa sam uzbudena 🤪
A i cekam vijesti od Ane, jaoo 😍
Meni u sub punih 37tt, u utorak imam pregled u TA i kaj se mene tice mogu se odmah porodit tad, taman cu stic s muzem do utorka ovaj vikend napravit generalku kupaone i spremna saaaam 🤣
Jutro cure ,da se i ja prijavim😊.Svasta sam procitala ali upamtila slabo.Za vijesti s pregleda bravo samo nek se nastavi u dobrom tonu,jos malo odbrojavamo
Cure koje imaju pregled sretno😘.
Sto se tice pranja robice i kupanja nisam sklona ekstremima ali boze sto ljudi sto cudi.Prvo pranje na 60,peglanje obavezno jer mrzim izguzvanu robu na djeci i opcenito.Kupanje s kap ulja ili neke blage kupke po izboru ja sam Welledu uzela.
Kod nas aktivno pokoje druzenje i kavica,sluzbeno od sutra sam na porodiljnom ,Elternzeit sam uzela do 1.3.2020.ako bog da sve bude uredu,onda natrag na posao 😉.Petak kontrola,u ponedjeljak termin u bolnici pa da vidimo sta i kako.
Cekamo Anu da se javi,Boze pomozi😊.
💜Karla💜Nicol💙Anton
AllieH,
hahahaha prejako 🤣🤣🤣 Ispravka, cestitke na punih 30 nedelja, to nam je jos sladje sadaa 😍😍😍
Ja sjela na drugo mjesto i dodje druga trudnica i stoji na mom mjestu, i dam joj svoje mjesto, nmg sjediti, a nmg ni stajati 😑 A babine stvari i dalje na stolici, pizdimmmm, hocu da joj kazem, ali posvadjacu se ovdje. Kakva kravaaaa 😶😶😶😶😶 A doktorice nema, kasni se sat vremena sa radom, sva sreca okasni i ja. E Bosno moja da te nema trebalo bi te izmisliti hahahaha 😍
Jutro žene! :)
Dobro je Klikerica rekla, mislimo na sve i trudimo se napravit najbolje za svoje bebe, mislim da ćemo puno toga nesvjesno, po osjetu super napraviti!
Za kamilicu sam i ja čula, vidjela... Pogotovo ako se bebi nešto upali od kremice kupati ju u čaju od kamilice...
Moja sveki je zdravstveni djelatnik i kaže da joj nekad dođe žao muževa kad vidi kolko neke žene paze na bakterije i histeriziraju oko čistoće i bebe, a oni nemaju druge nego pratiti njih. Kaže da ne treba toliko sve dezinficirati, treba paziti naravno, ali sve u granicama nekim, treba beba i imunitet izgraditi.
Ja sam se malo pokrila po glavi kad je to govorila jer poznajem jednu tužnu sudbinu šestomjesečne bebe koja je pokupila nešto od brata iz vrtića, i jako me strah toga, ali truditi ću se ostat realna i neću pretjerivati sa zaštitom bebe.
Klikerice, bez brige, prihvaćam ja savjete ako sam u krivu 😊 baš sam ispred nasapunati naknadno dodala blago jer mi je palo na pamet da će krivo ispasti 😂 jer kako sam napisala, znam da mame od početka peru nekim blagim gelovima, konkretno kod mene mustela... Ja mislim da dolje kad nastane miks kakice i kremica neće škoditi malo poprati nečim osim vode. Ali velim to sam samo ja, možda ću vidjet da neće biti potrebe, možda bebi neće pasati,vidjet ćemo 😁
Jučer sam se slikala za frendicu koja me nije dugo vidjela i skužila sam da imam srce na čelu (hiperpigmentacija) 🤣 i inače imam problema s tim, ali ovoooo 🤣 presmiješno
jutro svima, ja sam noćas super odspavala, 23 do 6, i sad već na poslu. i meni je Ana nonstop u mislima.. i kako Klikerica kaže, meni je čak i smješno nekad kako razmišljam o onome što pročitam, tj o onome što je koja rekla i što koju muči itd... MareiKate baš sam se nasmijala na kasniju reakciju tvog muža, jer ja svome jutros u krevetu spomenem , uf pa u 32.tjednu sam, a on samo onako usput "spremaj ti torbu, šta izmišljaš, vidiš kako ona klokanica već danas" ,
Slažem se i ja sa Matejom i Barbie, ni ja se nisam uopće opterećivala pranjem robe , bebe... bebu sam u vodi sa kap nivea kupke recimo, a sad slušam i vaše savjete, pa sam odlučila uzeti Afrodita bademovo ulje za prve tjedne. Robu inače ručnike, krpe,dojnji veš perem na 90, a tamnu i svjetlu robu na 40, imam i onaj brzi program 17min na njemu perem najviše ljeti kad se tri puta dnevno presvlačimo.bebinu robicu sam tetre i sve bijelo prala na 60, a robicu na 40. za prvo pranje isto mislim podjelit robicu na svjetlo tamno pa na 40 uz dodatno ispiranje, imam čak i neki bioprogram-vidit ću šta je to.
Slampo ja koristim Trudi kozmetiku sa prvim malcem, najviše gel za tuširanje i kremu. i super mi je :)
Lovre
Allie sretan rodendan 🎁🍰🎉🥂🎂💝🥞
Salatice- uzmi joj tu torbu i pukni je po glavi s njom. Ne vjerujem.
Mutava sam.. Hahahaha allie sorry, sad vidim, i ja sam ko salatica zabrijala, a nisam dalje citala sta pisete. Haha 😁🤣
Ja uzela ulje od Mixe, vidim nitko ne spominje..... ta kozmetika mi se čini ok.
Sortiraj odgovore
Najstariji