Ja uzela ulje od Mixe, vidim nitko ne spominje..... ta kozmetika mi se čini ok.
Salatice skocio mi je tlak na sliku babinih stvari 🙄 Reci joj bez svade, jos im je gore kad im se obratis mirnim tonom ali dovoljno sarkasticno da se posrame. Ako imaju srama uopce.
Allie cestitke na 30 tjedana 🎉🎉
Ja sutra punim 33, vidim da ticker danas kaze jos 50 dana do termina 😄🙈
Muzu je iz nekog razloga hit sprdat me da cu rodit na svoj rodendan. A rodendan mi je 2 dana prije termina, ne znam kad je on i kome pao na glavu 🤣
Pozdrav curke,
Obzirom da mi je termin pred kraj 2.mj iz grupe sam zimsko/proljetne bebe al bas sad citam i vidim da kod vas krecu vec bebice i da imate fejs grupu pa prvo da pozelim srecu curki koja danas ide na porod i naravno svima ostalima da lijepo i mi svi docekamo nase bebace i da pitam kako i da li mogu uci u grupu na fejsu, tamo mi je sve nekako lakse pratit :)... Citam ja paralelno i ovu i onu grupu 😁🤰
Hahaha nije nije, samo slavim punih 30 tjedana! 😘😘
E cure, ja sam puna sitnih kao madeza novih i svaceg neceg, neki stari madezi kao da su mi se povecali, a vrat i dekolte su mi puni sitnih tockica, izgledaju kao novi madezi, ali nisu, kao da sam zapricana necim. 😂Ima netko nesto slicno? 🤔
Luka ❤
E da salatice, ja bih bez beda babu opomenula i pitala moze li maknuti stvari. Sjedni namjerno.
Luka ❤
Allie već 30 😍😍
Salatice pa nmg vjerovati da se neće ustati netko ili maknuti stvari 😓😓
Mojima se ime baš i ne sviđa, ali što im ja mogu 😂imali smo par imena u igri, ali nekako ju jednostavno samo vidim kao Zanu i to je bilo to.
Trudi kozmetika je hvaljena. Ja sam bila uzela jednom prilikom vlažne maramice, joj što fino mirišu, jedino ne znam koji im je sastav.
Moj muž je ujutro pitao jel stigla prva beba 😁😍
Ajde Ana javi se, na iglama smo 😁😁
Ako nekoga zanimaju bebine kartice za fotkanje, našla sam na instacu za 120 kN sa troškovima dostave.
Ana sreeeetnooo!!!! ❤️❤️❤️
Nali ni mi nemamo ime za bebaca tocno, tata ce odluciti kada ga vidi :)
Sretno svima na pregledima.
Ja prijavljujem groznu vecer i noc. Mali me udarao stalno, zgaravica na vrhuncu, ledja pokocena i lijeva noga mi se koci stalno tako da svaki odlazak na wc zahtjeva 3 postaje da se otkocim. I raspolozenje uz to - ne pitaj me nista, najgore tek dolazi 🤬 Proucavala sam platnene pelene satima, zgaravicu pokusala usutkat kolacima i sad idem u Lidl utjesit se.
Nije važno odakle dolaziš ni kuda ideš ako si sretan dok hodaš.
Hahaha nije nije, samo slavim punih 30 tjedana! 😘😘
E cure, ja sam puna sitnih kao madeza novih i svaceg neceg, neki stari madezi kao da su mi se povecali, a vrat i dekolte su mi puni sitnih tockica, izgledaju kao novi madezi, ali nisu, kao da sam zapricana necim. 😂Ima netko nesto slicno? 🤔
Imam ja.
Kažu da te sitne točkice nestanu nakon poroda.
A ove velike madeže ću ukloniti jer mi smetaju 😒😒
I Salatice pomakni stvari mrtvo hladno i sjedni :D
Nije važno odakle dolaziš ni kuda ideš ako si sretan dok hodaš.
Jutroo, vrijeme je za preglede 🤗🤗 curke sretno i javite novosti. Mi smo u 12 💪
Allie cestitke na 30 😍 lijepi su to tjedni 😊 e te tockice imam i ja, i dobila sam ih po vratu. Nadam se da ce otic nakon poroda 😀
Nama je patronazna rekla da je bolje bademovo ulje, a kasnije da vidimo sto ce bebi pasati. Mustela, weleda se najvise spominju kao kvalitetni proizvodi. Ovo za kamilicu nisam znala, dobra ideja da 💪
Ana sretno i cekamo vjesti 💙
Mene muz svaki dan pita i sta kazu klokanice ili kad me nesto boli ili muci pita a sta su ti rekle klokanice 😂😍
Slazem se da smo se povezale i to mi je bas super ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji