Mene danas ubija pritisak u donjem dijelu trbuha popraćen povremenim grčenjem... Sad sam popila još jedan magnezij pa ćemo vidjet. Vjerujem da mi je to izraženije jer sam nervozna i napeta i nikalo se upustiti. Kad hodam osjetim tu napetost koja me usporava, a kada legnem nikako se namjestiti jer mi niti jedan položaj ne odgovara. I onda par sati kao da mi nije ništa i onda opet ta neka napetost u trbuhu ma da mi trbuh nije tvrd, tu i tamo... Katastrofa... Što više tome prodajem pažnju to gore
Mogu poruciti Mustelu da dodje brzo, ali svidja mi se i njen savjet.
Ja sam Mustelu narucila preko neke str na fb, uglavnom 3 bocice od 500 ml platila 140kn a inace je samo 1 u Mullera 127kn
Ana ajme,svu srecu svijeta vam sutra zelim. Bit ce to sve u redu,bas sam uzbudena,jedva cekam da upoznamo Mikaela😍😍😍😍😍
Nove cure dobrodosle.
Strudlica isto i kod mene par dana vec drob cesto tvrd..cak ne osjetim nikakvu kontrakciju sano napetost i tvrd drob bude bass bass...nezz vise sto bi mislila i taj pritisak mi isto..cekam kont.sl.tj.ugl popijem dva mg i uvecer znam normabel ako vidim da mi je bass pritisak jaci...nezzz eto jel to ok il nesto znaci..necu se opterecivat nadam se da ce bit ok...
url=https://lilypie.com]
Strudlica isto i kod mene par dana vec drob cesto tvrd..cak ne osjetim nikakvu kontrakciju sano napetost i tvrd drob bude bass bass…nezz vise sto bi mislila i taj pritisak mi isto..cekam kont.sl.tj.ugl popijem dva mg i uvecer znam normabel ako vidim da mi je bass pritisak jaci…nezzz eto jel to ok il nesto znaci..necu se opterecivat nadam se da ce bit ok…
Ma taj osjećaj pritiska mi je neugodan... Imam osjećaj da mi maleni se postavi nekako horizontalno pa da me to možda pritisne. Pogotovo ako mi je mjehur pun mi bude pritisak. I tako par dana i onda par dana ništa. I ja imam sljedeći tjedan, ali nekako si bacam bubu u uho da odem ranije
Ja sam svom mužu istro rekla da dolazi prva bebica iz naše grupe, i nije ništa komentirao, nego za pola sata kaže, a dobro, i da naša sutra dođe, neće odmah pitat gdje mi je ormar i gdje su moje stvari 😂😂 muči ga što nije složio namještaj... ali mi još stvarno imamo vremena 😅
Hvala svima 😊😊
Miranda hehe za N nisam jos objavila tako da nisi nista propustila. To ostavljam do zadnjeg jer se mozda predomislim iako ju moj muz vec zove tako pa mozda i ostane. Vidjet cemo uglavnom hihi 🤭
Drago mi je da ste vi dobro i da te ledja jos ne ubijaju ko mene. Evo ja se svaki dan, svaku minutu preznojavam od bolova pogotovo dok mi se N napne i stisne mi pluca i ne mogu disati. Zdjelica je u takvoj komi da to ne mogu ni opisati. Naravno ima dobrih ima losijih dana ali pokusavam se drzati sto bolje koliko god uspjevam.
Kaj se tice voznje ja ne vozim jos od prije ivf-a pa eto neki dan sam sjela u auto samo da ga maknem muzu s puta da moze uci s drugim autom i toliko sam se nasmijala samoj sebi da je to strasno. Ja pomaknem sic skroz naprijed ono doslovno trbuh mi je bio na volanu, a noge ne segnu do papucica 🤣🤣🤣 znaci toliko sam se ismijala da to nije normalno 🤣🤣🤣
Ja vam ne mogu opisati koliki mi je trbuh, ali mislim da je svih 11-12 kila u njemu, ali doslovno jer ja kao ja nisam dobila nigdje nit u sisama nit u nogama nit u guzici nit nigdje, a na slici se ne vidi koliki je trbuh jer ga nekim cudom kamera smanjuje stalno 😡 a ja bi bas da se vidi moj veliki trbuh 😁
❤N i V💙
Evo prva runda upravo objesena. Sad to gledam i divim se hh 🙈❤️
Strudlice kao i kod mene uzasss kad je pun mjehur to je jos i gore..sto ja znam ja san ti navikla na te neke pritiske i tvrdi drob...jer znalo mi je tako bit pa o da par dana odlicno...i cak primjetim da mi je iscj.jucer i danas bass izrazito pojacan...inace imam uvjek osjecaj suhoce samo nekad mi bude ova dva dan ko da mi je stalno doli nesto mokro...nekad pomislim da pocnem tako sebi dizat paniku pa racunam nema bolova nema niceg slicnog hvala Bogu i nadam se da nije nista alarmantno...ja cu sacekat do kontrole..ti ako se plasis odi...iako ja mislim da je to sve nadam se pod normalno...ja san od danas pocela i prati robicu nesto mi doslo u glavu da ja to ranije spremim..pa san ja u miru...
url=https://lilypie.com]
Omg, prva beba stize! 😍
Ana sretno ti i samo hrabro, sve ce biti u redu, iscekujemo vijesti i upoznavanje sa malim zmajkom 😍
Sto se tice robice, ja sam prala ugl 40-60, ovisi kako koje... nakon toga sve dobro ispeglala parnom postajom ono na maks paru i to naopacke i mislim da bi trebalo biti ok, ja iskreno sebi kad kupim novu robu isto ne perem na ne znam kojim temperaturama nego samo preperem na 30, tek toliko da mi ne smrdi po novom 😳
Ne znam, nikad nisam bila bakteriofob niti imala niti cula za neka losa iskustva kaj se tice toga tak da se ne opterecujem previse bas 🤷🏼♀️
Isto je i opcenito s tim nekim stvarima tipa drzanje bebe, tko god je izrazio zelju da ga primi dozvolila sam to od prvog dana kad smo dosli doma (naravno rijec je o najblizoj obitelji, znaci nasi roditelji, bake, braca i sl, nisu mi neki prljavi stranci s ceste u dom dolazili).
Tak da se def ni sad necu opterecivat nikakvim specijalnim dezinfekcijama bilo cega ili bilo koga i vjerujem da ce sve biti ok 🤓
Kaj se tice pranja bebe, to cu prvo u bademovom prvih par mjeseci, a onda cu tek lagano ubacit neki preparat jednom tjedno, vj Mustelu, i to zato jer njima nekako najvise vjerujem da imaju najmanje kemikalija od svih ostalih Nivea, Becutana i sl.
I moram jos nadodat da definitivno razumijem Barbie kaj se unistavanja robe tice, par puta sam neke stvari oprala na prevelikoj temperaturi i totalno ih sj....a i od tad stvarno pratim etikete i ne perem nista osim rucnika i gaca na vecoj temp od 40 🙈🙈
To je sve od tema kaj sam popamtila, e da ostao mi u glavi i Truskawkin trbuh koji je sokantno velik 😍😍😍 Svaka cast zeno 💪🏻
Pa nek netko kaze da nismo jaci spol 👸🏼
Sortiraj odgovore
Najstariji