ima li budnih?obavila prvi odlazak na wc i sad ne mogu zaspati jer razmisljam o kutnoj koju smo jucer isli vidjeti koji kut da uzmemo. U ovom stanu je cudan dnevni boravak taman nam smeta cosak od lođe da mozemo ravno gledati tv..mah...i gladna sam i ne spava mi se više...sretno svima na pregledima
jutro, ima budnih 😘
što se pranja tiče, samo se sjetim da su djeca bila živa i zdrava i prije veš mašina i bjesomučnog ispiranja na 95, 5 puta i slično. moje mišljenje je da ne valja pretjerivati s ničim, pa ni sa sterilnošću. danas hrpa djece, unatoč toj velikoj brizi da je sve ultra sterilno, ima problema sa disanjem, alergijama i slično. po meni eto, jednostavno ne treba raditi filozofiju od jednostavnih stvari 😊
Jutro svimaaaa 😁😁
Bome ima vas danas sa pregledima, cekamo dobre vijesti ❤️
Klikerice od mustele mislis ulje ili uvest bas kupku?
Mene opet malo grlo dere, jucer bili u shoppingu u ljekarni za tablete 😂 ostali doma bez svega, a kako ja ne pijem sad nista onda zaboravim, pa sam uzela i isla pastile nove okus djumbir, bas da probam 😁😊
I vidjela sam onaj inhalator omron, 600kn, al to kupujemo po potrebi, neda mi se bacat sad lovu na to a pitanje je oce li trebat, i mustelu su imali neke proizvode zapakirane 1+1gratis, cekam svoju dostavu iz druge ljekarne, ako se ne jave idem tamo po cold kremu..
Maggie ti sama slazes komodu svaka cast zeno 😁😉 meni to muz nebi dopustio, mene je cak iznenadio kako je brzo slozio nasu malmicu, odma se dr dan uvatio posla ja mislila da ce to stajat sigurno tjedan dana..
Btw ikea ti ima manji poplun, 115xnesto, moram provjerit 😂
Za kamilicu sam isto ja cula za lice da je dobra, okice i to, mom necaku je bilo suho oko i ful mu se skupljao onaj sekret oko oka i to bi se ispiralo kamilicom hladnom i gazicom..
Pepe sto se premisljate na koju stanu okrenut kutnu?
Ima jos budnih. Ja se vec nekoliko noci probudim usred noci i ne mogu zaspati po sat, dva ili tri. Sad sam se u 5 probudila i pokusala zaspati, ali naravno bezuspjesno. Mogu se komotno ici tusirati i spremiti za pregled i put pod noge za Zg. 😐😐
❤N i V💙
Jutro 😀 sretno na pregledima.
Ja blejim već pol sata i nekako me trbuh zateže u nekim položajima, valjda od spavanja.
Salatice i mene su kao malu kupali u kamilici.
Skuha se čaj i usipa u vodu za kupanje.
Ana sretno još jednom, jako sam uzbuđena zbog vas 😍😍
Salatica zgaravica prodje nekoliko dana nakon poroda, ne isti tren nakon poroda jer znam da sam bila sokirana kad me uhvatila u bolnici a ja vec rodila
Ana jos jednom sretno, zavidim na skorom upoznavanju s bebacem. Spoznat ces koja je to ljubav.
Sijecam se dok nisam rodila kako bi mi neke prije pricale kao ne znas ti koja je to ljubav kad imas dijete i ja sam sve to kao zamisljala ali kad rodis onda tek shvatis tu ogromnu kolicinu ljubavi i shvatis da se stvarno to nije moglo opisati nego se mora dozivjeti.
Barbie,
ja ne smijem ukljuciti na 90/95 🤣 Ne znam, nikad nisam 🤣 Imam strah jednostavno da cu unistiti sve, a nemam para da uzimam novo 😶 Mislim da bih stajala kraj masine i gledala u bubanj haha. Ali na 60 bih se mogla popeti, vidim dosta vas pare, sta izmisljam sa 50 🤣 kao izmedju hahaha.
A opet necemo koristiti tetrice da idu na intimne dijelove direkt, kao cure sto nece koristiti jednokratne pelene. Da ih tako koristimo, morali bi na jace, ovako mislim da smo ok.
A za kamilicu odluceno i to znaci. I meni se cini to super, prirodno, bez hemije, da bas osvjezi lice i tijelo bebe 😍 Voda, ulje i kamilica. Kasnije Hipp, ukoliko dobro podnese, ukoliko vidim tackice, onda Mustela. Skrinsotujem ovo sad hhaahaha.
zapela sam pa moze pomoc sto dalje
Kopiras link u potpis na postavkama svog profila
Jutro! 😊
Ana mislimo na vas 😘😘
Sretno vam svima na pregledima, bit ce puno vijesti danas 😊
Za kupanje potpisujem mateju, tocno tako sam i ja s B. Dosta dugo sam samo bademovo ulje i vodu koristila, poslije Mustela.
Djecju robicu perem na 60, nista joj nece biti a bitno mi je da barem to prvo pranje nakon ducana bude posteno. Poslije mi se cini i manje bitno.
Sortiraj odgovore
Najstariji