Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    AllieH
    30. Listopad 2018. 19:04

luks

Sad kad čitam ove poruke podrške Ani, razmišljam kako mi se čini da se sve poznajemo tj. ono ko da mi neka prijateljica sutra ide rodit, ja sam čak malo isto nekako baš u iščekivanju…. 😊😊 Ana sreeeetno

Daaaa, bas ovo! Ja mislim da necu spavati od uzbudjenja nocas, kao da tek sad sve postaje stvarno 😍😍😍😍

Luka ❤

AllieH
    30. Listopad 2018. 19:05

truskawka, divni ste!! A luftic je 🔝😊

Luka ❤

du1988
    30. Listopad 2018. 19:06

truskawkaaaaa 😍😍 veliki bebaci, a sve manje mjesta! Svaka ti cast zeno pa se jos i s renovacijom nosis 👌

url=https://lilypie.com]

luks
    30. Listopad 2018. 19:21

Mina93

Luks da istina, i ja imam takodjer taj osjecaj, koliko se vec druzimo bas smo se povezale..
    Komentiram ja muzu kako jedna cura ide na carski sutra i on odma "krenule su klokanice" 😁🤗😍
    Jedva cekaaaaammm, prvo pojacanje nasoj grupi ❤️

hahhaa tako je i moj samo prokomentirao "aha, krenile ste" 🤣🤣

Lovre

Miranda
    30. Listopad 2018. 20:29

Ana zao mi je sto je preeklampsija. Sretno sutra, ocekuje te poplava emocija 😍😍❤️ Ne mogu vjerovat da krecu zimske bebe ☺️☺️
    Klikerice predivan zid 😊😍
    Truskawka divni sve 😍😍 procitala sam i post od prije 20ak stranica samo nikako da odgovorim. Nas troje smo standardno, kako koji dan. Generalno se necu zalit, fizicki je sve teze ali cak me leda jos ne muce, najvise zdjelica kod sjedanja i ustajanja. Jos nemam toliko problema s disanjem ali jedem pticje porcije jer zeludac nema vise mjesta od njih dvoje. Lupaju skoro stalno, rijetko kad je mir. Ali neka 😍 Stvarno su veliki V. i N. 😍 (Btw N. je? Propustila sam i to 🙈) Moji su prije 10ak dana bili 1800 i 1900, opet sam na pregledu u utorak pa cu vidjet novo stanje. Cerviks drzi, nesto malo se skratio ali zatvorena sam skroz. Jel ti spominju opcije za porod?
    Bravo cure za sve dobre preglede 😘
    Dobrodosle nove cure!
    Vozim i dalje, zasad jos uspijevam srecom. Prihvacam da nisam vise spretna kao prije, maloprije sam se popela na stolicu da zamijenim zarulju, skoro sam izvrnula glezanj kad sam silazila, gazim kao da nemam ekstra kila i pomaknuto teziste 🤦‍♀️

Duda
    30. Listopad 2018. 20:56

Ajme, Ana, stiže tvoj Mikael! 😍 Znam da si i zabrinuta, ali isto tako znamo svi i koliko si hrabra. Bit će sve dobro! Ja sam isto preuzbuđena što prva bebica stiže i sretna zbog tebe što ćeš svoje sunce već sutra vidjeti. Očekujemo tvoje poruke i šaljemo puno pozitivnih vibrica ❤❤

Mamica2
    30. Listopad 2018. 20:57

Ana sretno sutra, bit ce to sve ok, vec je momak velika beba. 
    Termin mi  je 06.02. i decko je iako cu oko 20.01.na carski radi prvog poroda a i zadak je za sada.
    Ja sam kupila Mustelin gel za kupanje bebice, s njim sam i curku kupala od starta.

Salatica9192
    30. Listopad 2018. 21:00

Ana, 
    😍😍😍 i ovdje srecno 🤗🤗 Jedva cekam vijesti, uzbudjena sam stvarno, mislim da smo sve uzbudjene. Prva bebaa 🤗❤️👶
    Truskawka,
    bas ste porasliii 🤗 Tacno nemas mjesta za hranu, bukvalno 🤣 I bas je slatko citati tvoju i Mirandinu prepisku, mame blizanacaa 🤗
    Opet ja sa pranjem xD Da li koristite maramice za skupljanje boje? Ja kont da ce sve obojiti, nikad novo ne stavljam odmah u masinu, vec prvo rucno i nista ja vise ne znam sta bih sa cim haha. Pozelite mi srecuu xD I dalje perem sve isto, 50 stepeni, 65 min plus dodatno ispiranje 35 min. I nakon tog peglanje sa parom. E to ako ne unisti bakterije te neke, nezz stvarno xD A ja se bojim stavljati na vece temperature, ipak da upropastim stvari, cim cu kupiti druge, jer ce ici u 3 puta sve sto imam 🤣 Mozda samo dekice 4 put. 

Mia1707
    30. Listopad 2018. 21:04

Mamica2

Anasretno sutra, bit ce to sve ok, vec je momak velika beba.
    Termin mi je 06.02. i decko je iako cu oko 20.01.na carski radi prvog poroda a i zadak je za sada.
    Ja sam kupila Mustelin gel za kupanje bebice, s njim sam i curku kupala od starta.

I nama je termin 6.2... Ali je curica mamina 💕💕💕

Salatica9192
    30. Listopad 2018. 21:07

Evo danasnjeg ulova. Obicna kadica i podloga za prematanje. Bilo je tu jos sitnica, kukala sam na fb kako se izvuku pare... i uzmem Hipp gel za tusiranje, nije bilo Mustele i farmaceutkinja mi kaze da prvo probam ovako nesto, pa ako ne odgovara bebi prelazim na osjetljivije neke (s tim da prva kupanja budu sa cistom vodom i kamilicom eventualno). Ja vise nisam pametna. Sta mislite o tome? 
    Mogu poruciti Mustelu da dodje brzo, ali svidja mi se i njen savjet. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.