Truskawka u Dalmaciji! Krenula akcija vec u cetvrtak, pa okupljanje u petak pa subota vjencanje i pir pa nedjelja rucak i zabavica 🙈 ludilo u svakom slucaju, ali obozavam vjencanja ❤️
i klikerice hocemo i mi bezfejsače vidjet zid koji miranda spominje!!! 😎
A tu sam ga objavila i na insta storiu, onaj iz čekaonice s bebačima raznim😍
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
BellaLunadi je bila svadba? Takav obicaj je i kod nas da se dva dana slavi, nekad i vise 🤣🤣
Gdje imas pregled sutra? Ja sam isto sutra na pregledu 😁😁
i ptica i ja smo sutra na pregledu, bit ce vijesti 🤗 sad sam se sjetila da se razumijes u krojenje…kupila sam danas zavjese u jysku pa sam dobila onu rubnu traku uz nju za skracivanje…flizelinska traka ili nesto na tu foru. Je li to jako komplicirano ili da odnesem kod krojaca da porubi? 😂
Superrr bit ce vijesti sutra hihi 😁😁
Ak je to ono na sta mislim onda ne bi trebalo biti komplicirano, ali mislim da je bolje odnjeti krojacici bit ce mozsa lijepse za vidjeti. Ne znam koliko moras kratiti, ako malo onda s tom trakom skrati, ako dosta onda bolje kod krojacice.
❤N i V💙
ma to je ona fora sto se peglom prodje...zavjesa me izasla 60 kn pa mi se ne daje skoro jos toliko ako nije neka frka...pokusat cu 😂 klikerice, ja vec pomislila na zid u sobi pa da si stavila naljepnice, a sjecam se da si pisala da moras ponovo narucivati...ovo sam vidjela, more bebica 😍
url=https://lilypie.com]
Znaci poslije 6 nedelja uvodimo pomalo gel za tusiranje, a do tada voda ili voda sa kamilicom - u smislu ne uronim bebu u kamilicu, vec je sa natopljenim gazicama prebrisem svu? Jesam dosadna, ali da sad jednom skontam sta cu definitivno hahaha.
Ja nekad zaboravim da nemaju svi fb, bas se dobra zeza potjera nekada, brze komentarisemo nego ovdje 🤣
Inace spavala sam i toliku zgaravicu sam dobila, granicno da povracam od nje i ustanem traziti sodu (Rennie nemam vise) i pomogne. A tacno me zanima da li ovo prolazi poslije trudnoce.... 🤢
Cure, čim se Ana javi i ja se dočepam kompa, ide apdejtana tablica s prvom bebom 😍😍
Ormar napreduje, ali polako jer ga slažem sama, muž radi cijele dane i noći, i onda ga moram čekati da mi teške dijelove pomogne pomaknuti. Još su uz to neke daskice došle malo oštećene, doduše na mjestima koja nisu vidljiva, ali sam svejedno prijavila, i sad čekam odgovor hoće li mi slati nove ili ne, a iskreno, ne znam ni da li mi se čeka još tjedan dana... Da nisam reklamirala, moglo bi sutra biti gotovo, a ovako moram čekati odgovor. Još kaže muž da ćemo im možda kao dokaz morati prvo poslati te oštećene dijelove pa ih nisam danas sastavljala... jedva sam se oduprla želji.
Sutra pregled u pola 10, pretpostavljam zadnji prije TA. Can't wait!!
Auto i dalje vozim, ne osjećam se ništa manje sigurna u svoje sposobnosti, a ni trbuh mi ne smeta.
Robu sam prala većinom na 60, samo sam odvojila šareno i bijelo. Na 40 je išlo svega par komada, tipa flisasta jaknica koja ionako neće direktno do kože. Tetre i krpice sam na 95. Sve bez omeksivača, duplo ispiranje i sušilica.
Išla sam po navlaku za poplun i ogradicu za krevet što sam naručila od ujaka da mi sašije i čovjek se nevjerojatno zeznuo. Izmjerio je poplun i ogradicu i na te dimenzije, a onda su navlake, zbog poruba, ispale premale, i to dosta, za 5 cm prekratke. Honest mistake! Ne mogu vjerovati da nije uzeo u obzir porub i odrezao malo više. Kaže muž da sam ga možda ja zeznula jer sam mu crtala na A4 kako može od ukupne količine materijala najviše iskoristiti, a tamo su bile dimenzije popluna i ogradice. Svejedno bih pomislila da će prvo provjeriti jer imao je sve kod sebe. No dobro, smislili smo backup plan. Kupit ćemo manji poplun (vidla sam da Magic baby ima 120x80) i spužvu koju ćemo staviti u navlaku za ogradicu. To je jednostavnije nego da on dodaje na sve po 5 cm.
Salatice, meni je ovak savjetovala patronazna s prvim djetetom i tak sam radila:
Znaci dok pupak nije otpao (2 tjedna u nasem slucaju) sam ga prala na sljedeci nacin: u posudicu bih stavila toplu vodu i kap-dvije ulja (bademovo, kokosovo...- ja koristila bademovo) i onda bih unutra namocila krpicu s kojom sam ga prebrisala. To mi ona sve pokazala kako koji dio tijela da brisem, tj “perem”.
Nakon kaj je pupak otpao bih u kadicu stavila naravno opet vodu i par kapljica ulja i stavila malog unutra, okupala i obrisala i to je bilo to 😁
Nikakve sampone, gelove, baby ulja i slicne proizvode nismo koristili, kremu za guzu samo po potrebi bas kad bi se malo zacrvenilo. Od ulja je voda bila masna malo i to je sluzilo kao neko ulje za hidratizaciju koze bebe.
Meni se ta neka metoda svidjela, tek sam nakon otprilike mjesec i pol, dva znala staviti ono doslovno kap baby sampona za kosicu jer je bas imao dugacku nekako i dosta gustu za novorodence, al to tipa jednom tjedno. I sad mu dodse perem kosu jednom u tjednu, nekad i jednom u 10 dana, ne vidim potrebu da to bude cesce i da mu nepotrebno iritiram vlasiste... U pocetku smo se kupali svaki dan posto je bio ljetna beba, mislim da mu je pasalo to kao neka rutina i bas je ono uzivao u vodi, s kozom nije bilo nikakvih problema tak da smo mogli se namakat a sad se zimi kupamo svaki drugi, ljeti isto svaki dan naravno jer je po vani ko mali prasac 🐷🙈
Evo to ti je moje iskustvo 🤓
A sad ne znam za kamilicu, u kojem obliku bi to islo u vodu?
Mislis kao da ga kupas u caju, ili? 🤣
Nisam iskreno nikad cula, mozda ce cure bit pametnije kak bi to izgledalo s kamilicom, mozda neka vec i ima to iskustvo pa ce nas prosvijetlit 😁
Ja se probudih od suhog kašlja, i morala na wc. Još sam uvijek na onoj tekućini infuzijskoj. I muka mi je. I uzbuđena sam yeeey
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Majana,
ahaa, a gdje kupis to ulje? Obicno neko?
A za kamilicu, skuva se, ohladi i umaces komprese (gaze) u to i brises bebu, ne ubacujes je u to. To je kao super za lice, desni, nosic, okice, da bebi operes. Znaci pranje bebe i robice - teska kategorija hahah 🤣
Anaa,
tu sad malo i adrenalin radiii. Joj ja se sva ono ushitim kad skontam da se danas ceka prva beba i da dolazi Mikael 😍 Mislim da ce klokanica biti najvise puta refresovana do sad haha 😋
🤗🤗🤗🤗
ima li budnih?obavila prvi odlazak na wc i sad ne mogu zaspati jer razmisljam o kutnoj koju smo jucer isli vidjeti koji kut da uzmemo. U ovom stanu je cudan dnevni boravak taman nam smeta cosak od lođe da mozemo ravno gledati tv..mah...i gladna sam i ne spava mi se više...sretno svima na pregledima
Sortiraj odgovore
Najstariji