Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    _lily_0
    30. Listopad 2018. 14:57

Ana drzi se bit ce sve dobro i javljaj nam situaciju saljemo puse i zagrljaje 😘😍

_lily_0
    30. Listopad 2018. 14:59

I da oprostite cestitke svima na super vijestima s pregleda 
    Enna nemoj se stresirat oko toga kao sto su ti cure rekle to je stvarno cesta pojava tako da glavu gore bit ce sve uredu 🤗🤗🤗

mmama2
    30. Listopad 2018. 15:30

Moj D je roden sa pupcanom oko vrata, dva puta, na samom porodu su mu otkucaji pali dosta, ph je bio koma ali evo ga, preziv i zdravkodren tako da ne brigaj ;) 

url=https://lilypie.com]

Ivylee
    30. Listopad 2018. 15:32

Mom Š je pupčana bila omotana oko vrata i ramena i sve ok, porod prirodan bez ikakvih problema. Nema stresiranja!

• Enna010
    30. Listopad 2018. 15:40

Cure hvala vam😘Evo sad kad sam sve procitala i cula i vas puno mi je lakse i nesto si mislim nije mi trebao ni reci.. ne mogu tu nista promijeniti a samo mi stres stvara koliko vidim dosta doktora i ne kaze iz tog razloga i zene se porode i to tek saznaju

Maggie85
    30. Listopad 2018. 15:59

Mamica2 i hana85, dobrodošle! Ako vam nije problem, napišite termin i spol, da vas mogu ubaciti u u našu internu tablicu trudnica i bebača.
    Slagala sam ormar ujutro, ali sam u 2h stigla 3 daske spojiti, spora sam da je to prestrašno, a onda sam išla na krematorij na jedan ispraćaj. Sad se vraćam doma pa ću nastaviti kasnije. A da ste vidle babce s ogromnim teglama cvijeća dok smo čekali bus. Ajme, guranje na najjače. I pita me jedna žena da što se guram, reko svi se guraju, drugačije ne ide, a trudna sam. Bez guranja ne bih ni ušla u bus od gužve, a stajala sam točno na mjestu gdje su se vrata otvorila.

Klikerica
    30. Listopad 2018. 16:22

MareiKate

To je naravno samo moj stav 😁
    Ja sam isto npr. rekla mužu da ja bebu prati samo u vodi neću, što se može oprati samo u vodi? 😅 Jednom tjedno u nekom provjerenom gelu za kupanje, neće joj ništa biti, ionako ih mažemo kremama, kreme su ok, ali gel za kupanje ne… Ma dajte, ja bum svoju bebu blago nasapunala i oprala bar jednom tjedno 😂

Moj je savjet da nista unaprijed ne odlucujes dok ne upoznas svoju bebu... ne bi bila prva cije je dijete dobilo svrbez osip.i ranice na kozi od sredstva za kupanje. Susjedinoj maloj su se krvave ranice na glavi napravile od normalne pjenice na bazi kamilice... cim su krenuli samo s vodom sve se povuklo. Taj dio nije na nama sta cemo, nego na bebi sta joj odgovara.

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

Ana89
    30. Listopad 2018. 16:43

99 posto šanse je da sutra dolazimo na svijet, plodne vode ima još u kednom džepu. Sutra će obaviti sekciju, beba će malo u inkubator da se privikne na ovdašnje uvjete zraka, ako bude trebalo. Moći ću i tako biti sa bebom. I onda u sobici sa mamom dok ne počne fino papati, već sa 2200 ide doma...ako se rodi manji, iako njihove procjene su cca i ne vjerujem im previše( 1900, moš mislit) Bitno da je on dobro. 18 pokretića na zadnjem CTG- u .
    Wish me luck😀

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

• Enna010
    30. Listopad 2018. 16:46

Ana sretno drzim fige❤️ Ti si divna i poziitivna i sigurna sam da cete i ti i beban super proci i kada ti bude u zagrljaju da ce sve ovo oko bolnice pasti u zaborav!

• Strudlica
    30. Listopad 2018. 16:49

Ana ništa ne brini i veseli se sutrašnjem trenutku,sve će biti odlično 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.