Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Miranda
    29. Listopad 2018. 08:58

Jutro!
    Cak sam se naspavala. 
    I ja sam u zadnje vrijeme bas nervozna i idem i sama sebi na zivce. Fizicki mi je dosta trudnoce, rodila bi sutra  da mogu. Jos par tjedana 🌈  Torbu sam jucer spremila, nek ceka. 
    Sretno svima na pregledima danas! 😘
    Ana javi sto se dogada 
    Kako je truskawka

Mina93
    29. Listopad 2018. 09:07

Jutro svima po drugi put 😅😁 
    Maggie super za prematalicu, jedva cekamo slike 😍😁
    Ja se taman narucila za pregled u petak, imam i uzv i papu i ctg, svasta nesto xD to mi je zadnji pregled kod mog gin pa se selim u TA 😱

Mina93
    29. Listopad 2018. 09:09

Miranda

Jutro!
    Cak sam se naspavala.
    I ja sam u zadnje vrijeme bas nervozna i idem i sama sebi na zivce. Fizicki mi je dosta trudnoce, rodila bi sutra da mogu. Jos par tjedana 🌈 Torbu sam jucer spremila, nek ceka.
    Sretno svima na pregledima danas! 😘
    Ana javi sto se dogada
    Kako je truskawka?

Truskawka nam se javi na fejsu, valjda joj je lakse jer dolaze obavijesti pa uspije popratiti s obzirom na radove koje ima doma

barbiemama
    29. Listopad 2018. 09:11

Mina93

to mi je zadnji pregled kod mog gin pa se selim u TA 😱

i meni je zadnji pregled kod ove moje ginekologice u petak i nakon toga TA.

znam da je prerano da sada rodim, ali potpisala bih da danas rodim kad bih mogla. u smislu, kad bi beba bila ful razvijena i sve to. nekako mi dosta tog "drugog" stanja. jedva čekam da prođe tih zadnjih par tjedana i stvarno se nadam da neću prenijet ni dana :D

AllieH
    29. Listopad 2018. 09:19

Jutro cure! Eto me s pregleda, cerviks i dalje mrvicu omeksan, u nekoliko mjerenja ispadne od 35 do 40mm, ovisno o tome kako malisa glavicu pomice, jer je sad glavom dolje. Ne rastvara se nista, sve ok, kontrola za 2 tjedna. 🔝E da, dobila sam Heferol jer je zeljezo blizu donje granice. Imate kakve posebne upute kako to piti? Receno mi je skupa s vitaminom C.
    Dosla sam kod mame na dorucak i kavu, Nala vam salje pozdrave. Sjela je i strazari dok ja doruckujem 😂

Luka ❤

Emily1801
    29. Listopad 2018. 09:24

Jutro cure. 😊😊😊
    Meni je trenutno super sto se trudnoce tice jer jos uvijek mogu sve, malo me smeta trbuh kad se obuvam ali nista to nije strašno.
    Bas sam pricala sinoc s prijateljicom koja ima dvoje djece da ce mi faliti ovi bebini udarci kad rodim. Rekla je da je i njoj tako i kad je nesto podsjeti na te udarce bas se rastuzi jer ne misli imati vise djece pa zna da to vise nece osjetiti.
    Tako da bas uzivam u kicksima i trudim se pricati s bebom jer sam procitala da sada vec prepoznaju mamin glas pa hodam po stanu ko ludjakinja i pricam si s trbuhom. Da me netko vidi mislio bi ova je skroz pukla. 😂

Emily1801
    29. Listopad 2018. 09:27

Allie nisam sigurna, ali koliko se sjecam postoji i Heferol C koji vec ima vitamin C u sastavu.
    Nala je predivna. 😍😍😍

Miranda
    29. Listopad 2018. 09:31

Mina znam da je cesce na fejsu. Svaka cast na radovima, cini mi se da se ona super drzi 😊
    Barbie tocno to. Ja se nadam da iza 37 tt ne idem. 
    Allie super vijesti s pregleda! Heferol s vit C i nataste ujutro, ako ti zeludac moze podnijeti. I ne bi trebala nista mlijecno nakon toga barem sat vremena. Nala je prekrasna, koji pogled ima 😍😍
    Emily i ja im cesto pricam, sad je i B. postala zainteresirana pa pjeva trbuhu 🤣😍❤️ 
    Mislim da me pocela hvatati ona pred porod euforija i nevjerica u jednom. Nekad se ulovim da gledam sve baby stvarcice po doma i u toj sekundi mi je nestvarno da stizu njih dvoje. S B. sam bila sva luda i nostalgicna (u stilu vise nikad nece biti samo nas dvoje) prije nego se rodila jer je valjda ipak bila veca promjena s njom prvom ali vidim da me i sad uhvati nekad. 

Ivylee
    29. Listopad 2018. 09:37

Joj cure, i ja potpisujem sve vezano uz što skoriji porod. Baš mi je dosta svega, sve me sad već boli, teže se krećem i baš jedva čekam da privedemo to kraju. Naravno, nek uđemo službeno u termin i onda čim prije 😉

Emily1801
    29. Listopad 2018. 09:41

Krivo. Sad sam procitala na Halmedu da ne postoji Heferol C, to sam ja nesto pomijesala. Oprosti na krivoj informaciji.
    Miranda mene cesto uhvati strah u smislu kako cu ja to, prva je beba, do sad smo uvijek bili samo nas dvoje i vise nikad nece biti isto.
    Bas me zanima kako ce mi zivot izgledati za nekih 2 mjeseca.
    B koja pjeva trbuhu. Preslatko. 😍😍😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.