Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    luks
    29. Listopad 2018. 07:39

jutro cure, klikerice sretno na pregledu, i ostale cure ako još ko ide. Ana ti ćeš valjda danas sa svojim doktorima prokomentirat sve skupa,, ali samo se ti nekako umiri 😉😉
    A vrime ... Ajme ove južine, natečene noge, natečene ruke - užas! ! I ja radim još nekih 10-15 dana, i gotovo. Jučer sam preslagivala robicu, i sve popisala šta imam, a većinu imam, tj trebam samo par stvari još za bebu a za sebe sve... 
    Mi nismo ništa planirali u našoj sobi uređivat, al sad kad i vi pišete, i klikericin blog čitala, i već sam sad i ja u smišljanima kako bi mogli ipak nešto na taj zid, da bude u živim bojicama, možda isto s nekim naljepnicama i obojat i police od onog Tenas workshop su mi odlične....jer nama je soba sva u bijelom! Čekam prikladan trenutak da sve predstavim mužeku 😅😅 prvo ću ja sve osmislit 😬

Lovre

mmama2
    29. Listopad 2018. 08:03

Jutro cure, ja decke u vrtic pa na dr kraj grada po doznake, narucila me 5.11 ginica, a sada posto idem k njoj budem pitala da me pregleda odmah, tih 4-5 dana joj nis ne znaci, a ja dok skombiniram decke i prijevoz i ostalo fijuuuuu ne da mi se opet za tri dana isto😂

url=https://lilypie.com]

Blaza26
    29. Listopad 2018. 08:12

Jutro cure,svasta sam vidim propustila. Muz bio slobodan za vikend,i bas smo se odjavili sa drustvenih mreza totalno,i u potpunosti uzivali skupa,osim sto sam ja u subotu bila uzasno nervozna,al proslo me je do navecer
    Bas nam je bilo fino,jutros nisam Gargamel,dozu Gargamela odradila sam u subotu,i stvarno je bilo previse. Jutros sam sva nekako mazna,a on otisao radit
    Ana stvarno nisam ni ja pohvatala da si u bolnici,idem sad na fejs procitat sve. Iako nezz sta je bilo,nemoj se sekirat,u sigurnim si rukama,a najbitnije ti je da je Mikael dobro.
    Barbie prekrasna si,bas ti je trbuh narastao,vidi se da Neo puno raste. Samo nek on raste,sretno ti zadnji tjedan na poslu,i onda odmor. Zasluzen definitivno.
    Vidjela sam mnogo lijepih trudnica,a najvise mi je ostala u sjecanju ona s novom frizurom,zaboravila sam nick. Bas si slatka.
    Sretno vam na pregledima,i ugodan ovaj ruzni kisni dan

Salatica9192
    29. Listopad 2018. 08:14

Cure, 
    srecno na pregledima, ima vas dosta danas 😊😘
    Ana, 
    javi sta se desava, kada stignes. Sad ce tvoji doktori sve sa tobom fino da vide 😘
    Ja opet zaspala, bas nesto preko dana opet spavam... I gladna sam opet. Izgleda da Lena vuce masovno sebi, bas osjecam glad cesto. 
    Cekam da muz ustane oko 12, pa cemo sastavljati komodu i isprobavati sporet i novu tavu sa gulasom i tjesteninom 😊 (i sad me mrzi da pravim za nas 5 u kuci, nisam sa finansijama nesto, sutra dobijam novu isplatu... valjda nisam bezobrazna ako napravim samo za nas dvoje 🤣 ili ipak jesam 🙄)

• zvrkica
    29. Listopad 2018. 08:22

Salatica9192

Cure,
    Ana,
    javi sta se desava, kada stignes. Sad ce tvoji doktori sve sa tobom fino da vide 😘
    Ja opet zaspala, bas nesto preko dana opet spavam… I gladna sam opet. Izgleda da Lena vuce masovno sebi, bas osjecam glad cesto.
    Cekam da muz ustane oko 12, pa cemo sastavljati komodu i isprobavati sporet i novu tavu sa gulasom i tjesteninom 😊 (i sad me mrzi da pravim za nas 5 u kuci, nisam sa finansijama nesto, sutra dobijam novu isplatu… valjda nisam bezobrazna ako napravim samo za nas dvoje 🤣 ili ipak jesam 🙄)

Samo ti napravi za vas dvoje
    Pa trudna si, da ne bi nakuhavala za cijelu kuću, briga te

Salatica9192
    29. Listopad 2018. 08:40

zvrkica

Salatica9192

Cure,
    Ana,
    Ja opet zaspala, bas nesto preko dana opet spavam… I gladna sam opet. Izgleda da Lena vuce masovno sebi, bas osjecam glad cesto.
    Cekam da muz ustane oko 12, pa cemo sastavljati komodu i isprobavati sporet i novu tavu sa gulasom i tjesteninom 😊 (i sad me mrzi da pravim za nas 5 u kuci, nisam sa finansijama nesto, sutra dobijam novu isplatu… valjda nisam bezobrazna ako napravim samo za nas dvoje 🤣 ili ipak jesam 🙄)

Samo ti napravi za vas dvoje
    Pa trudna si, da ne bi nakuhavala za cijelu kuću, briga te

Ma vise mi je sto moram uzeti troduplo vise mesa, salate i svega ostalog hahhahaha, a treba prezivjeti do sutra/prekosutra (kad mi padnu gluposti na pamet da imam para) 🤣🤣🤣🤣 i ono da ja i on rucamo sami na nasem spratu 😍😍 Vidjecu 😋 

barbiemama
    29. Listopad 2018. 08:47

sretno svima na pregledima danas :*

Maggie85
    29. Listopad 2018. 08:48

Mmama2, nadam se da će te dr. htjeti pregledati pa da to sve obaviš.
    Ja sam budna iz jednog razloga - u subotu nas je na ulaznim vratima zgrade dočekala poruka Hrvatske pošte o prispijeću pošiljke i da trebamo nazvati radi naknadne dostave. Reko super, vjerojatno je prematalica i baš lijepo od njih što će oni raditi naknadnu dostavu da ne moramo mi u auto trpati taj veliki paket. (Bila sam doma kad su bili 1. put, ali smo kasnije skužili da portafon ne radi 😠). Uglavnom, sad sam zvala i kao novi rok je 2 dana. Nadam se nadam da će biti prije Svih Svetih... baš sam uzbuđena jer sad je na kraju došla tjedan dana prije najavljenog roka 😊
    I ja sam otečena i podbuhla, ali ne od vremena, nego od silnog slatkog koje sam pojela za vikend 🙈, a ovom se tjednu baš veselim. U srijedu napokon pregled i pretpostavljam, UZV, nakon više od 2 mjeseca, ujak mi je javio da je sašio posteljinu za bebača pa ću je isto pokupiti kad idem na pregled, idemo kod moje mame za vikend, druženje s cijelom obitelji uz pečene kestene (vjerojatno zadnje dok sam 2u1) i tako... od idućeg ponedjeljka ću psihički biti spremna za bebu! 😻 Dotad još nek miruje!
    Želim svima lijep ponedjeljak! 😘

• zvrkica
    29. Listopad 2018. 08:55

Maggie evo me trnci od uzbuđenja prošli zbog tebe 😍😍

Nekako mi sad u glavi od studenog kreće polako da je sve to pred vratima.

Ja do termina imam točno 10 tjedana kaže mi aplikacija 😀

Salatica9192
    29. Listopad 2018. 08:56

Joj, Maggie, kad pogledam tvoje nedelje 😍😍😍😍 I kako mi je doktor rekao da se sad slobodno dosta krecem, da grlic omeksava, da to vec i "zavrsavamo" od 37 nedelje 🤗 A vidi tebe, samo sto nisi punih 37. Znaci samo cekam kad ces javiti ti, Matea ili Ivylee, mislim da ste vas tri najduze 😍 🤗🤗🤗🤗👶 Uzivaj jos malo u 2 u 1 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.