Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana89
    29. Listopad 2018. 12:14

Čestitam svim curama na punim tjednima, prematalicama, pregledima i čemu sam god propustila.
    Evo, cure, ja danas nisam ništa pametnija nego jučer.
    A bilo mi je zlo više nego jučer opet.
    Vadili su mi još 24-satni urin, bakteriološki urin,  uzorak stolice- to još čekam.
    Kks i totalna biokemija, kao, ok su.  Ne znam ni koliko ni šta, ali su navodno ok- njima najbitnije iz toga jetrene probe. 
    Počeli su mi davati flexan, da se krv ne zgrušava. Imam dojam da se pripremaju, za što ništa ne pričaju.
    Moram im pisati koliko i šta unesen od tekućine i piškim.
    Tlak smatraju da je pod kontrolom. Iako ne pada ispod 140/90 od svog naprezanja... Čak i 140 i nešto toleriraju, toliko da ga ne snižavaju.A ja bi rado da ga unormale na moje nisko jer ovo visoko je za mene skyhigh, netko je sugestirao sa mi je možda i od toga muka. I da dobijem barem neki antiemetik. Ali ni to im nije žurba.ni neki diuretik da mi pomognu oko napuhivanja kad me uhvati.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

truskawka
    29. Listopad 2018. 12:38

Mina93

Truskawka ja se divim vama koje ste u radovima i selidbama tijekom trudnoce, svaka cast, ja bi bila luda vec pogotovo na tvom mjestu..
    Pepe podloga je preslatka 😍😍
    Mi smo se jucer rano digli i rano isli spavat, ja sam ok, al je muz prebijen od ove juzine..

A sta cu. Moram bit strpljiva, nemamo gdje bit. Ovo se mora dovrsiti prije nek dodu bebe pa eto. Strpljen spasen 😅

❤N i V💙

• zvrkica
    29. Listopad 2018. 12:41

Ana89

Čestitam svim curama na punim tjednima, prematalicama, pregledima i čemu sam god propustila.
    Vadili su mi još 24-satni urin, bakteriološki urin, uzorak stolice- to još čekam.
    Kks i totalna biokemija, kao, ok su. Ne znam ni koliko ni šta, ali su navodno ok- njima najbitnije iz toga jetrene probe.
    Počeli su mi davati flexan, da se krv ne zgrušava. Imam dojam da se pripremaju, za što ništa ne pričaju.
    Tlak smatraju da je pod kontrolom. Iako ne pada ispod 140/90 od svog naprezanja… Čak i 140 i nešto toleriraju, toliko da ga ne snižavaju.A ja bi rado da ga unormale na moje nisko jer ovo visoko je za mene skyhigh, netko je sugestirao sa mi je možda i od toga muka. I da dobijem barem neki antiemetik. Ali ni to im nije žurba.ni neki diuretik da mi pomognu oko napuhivanja kad me uhvati.

Draga, držim fige da izdržite još par dana 2u1 i da skontaju napokon što se događa.

Allie, super za pregled, a pasica je divna 😍

pepe1907
    29. Listopad 2018. 12:42

Ana89

Vadili su mi još 24-satni urin, bakteriološki urin, uzorak stolice- to još čekam.
    Kks i totalna biokemija, kao, ok su. Ne znam ni koliko ni šta, ali su navodno ok- njima najbitnije iz toga jetrene probe.
    Tlak smatraju da je pod kontrolom. Iako ne pada ispod 140/90 od svog naprezanja… Čak i 140 i nešto toleriraju, toliko da ga ne snižavaju.A ja bi rado da ga unormale na moje nisko jer ovo visoko je za mene skyhigh, netko je sugestirao sa mi je možda i od toga muka. I da dobijem barem neki antiemetik. Ali ni to im nije žurba.ni neki diuretik da mi pomognu oko napuhivanja kad me uhvati.

meni nekak ima logike da ako inace imas nizak tlak da ti je muka jer imas visoki...jesu ti mozda rekli da sumnjaju na preeklamsiju? bas je frustrirajuce jer ne zele nista reci..al dobro valjda te ne zele ni bezveze opterecivati dok nece imati sve nalaze..jesi trazila da t8 daju nesto da ne povracas toliko? pa to te cijelu izmori

Bruna92
    29. Listopad 2018. 12:51

Blaza26

Bruna92

Salatice, ne znam sta mi je s nogama… Samo odjednom navecer imam potrebu pomicati ih… Kao da mi neki mravi setaju po nogama i to me strasno zivcira. Bas me uhvati neka nervoza… I onda se dodatno izivciram jer se zbog toga ne mogu umiriti pa budem budna do 1, 2 u noci.
    To mi se ne dogada stalno ali u zadnjih dva tjedna mozda 5, 6 puta
    Zao mi je da vam smeta ovakvo vrijeme, meni bas odgovara. Volim ovakve dane, volim jesen, zimu, kisu, sve samo da nije ljeto 😊

To se i meni nekad dogodi,nije cesto,al kako ja kazem "prorade mi crvi u guzici". Jednostavno nemam mira. Ne lezi mi se,ustanem,ne stoji mi se,ne sjedi mi se,ugl stalno potreba da ih micem. Jos takav nekakav svrbez me uhvati.
    To je valjda sindrom nemirnih nogu… poludila bi da je svaku vecer. Sreca rijetko

E tocno to, crvi u guzici! Lezim a ne lezi mi se, pa se uspravim al mi to ne pase... Pa ustanem, popijem vode, odem na wc, vratim se i tako u krug... Bas me izludi kad tako krene.
    Ali tocno to sta kazes, sreca pa nije svaku vecer!

Klikerica
    29. Listopad 2018. 12:56

Evo vijesti s pregleda...
    Kliker je dobio 600 g od zadnjeg pregleda i sada ima 1100g, po svi mjerama je 28+3 i 28+4,a mi smo danas 27+4. Cijelo vrijeme je napredan taj moj mali. Ja sam 3 kg dobila,i to je isto ok. Cerviks super,kontrola za 4 tjedna. Ovo gdje najvise udara su mu guza i nogice,to sam si i mislila! Pitala sam ju Merkur vs. Petrova - rekla mi je bez razmisljanja Merkur.   Pitala sam i za Dianatal,rekla je... savršena stvar,blago onome tko si može priuštiti.

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

zadranka86
    29. Listopad 2018. 12:59

Ja san slominjala kontrakcije kroz noc..picu me u dan al nisu do sad po noci..sad me probudu..ima par veceri me probudi tvrd drob ko kamen...nemam pojma jedva cekam kont.da vidim stanje..cak mi ce cini da mi se beba okrenula zadak..kako cesto stuca uvik stucanje iznad vadejna kosti sinoc oko pupka..reko krasnoooo nisi valjda..al eto bumo videli na uzv za 10dana

zadranka86
    29. Listopad 2018. 13:04

Ana drzi se....bit ce ok....samo se sjeti da si ti u sigurnoj zoni...i nema straha....jos malo i Mikael ce bit u tvom narucju i sve ces automstski zaboravit sve brige koje su do tad bile...Drzi se ti bar uvik bila veliki optimista i budi to i sad ne brini nista sve ce bit ok..na sigurnom si...

Mina93
    29. Listopad 2018. 13:05

Bruna92

Salatice, ne znam sta mi je s nogama… Samo odjednom navecer imam potrebu pomicati ih… Kao da mi neki mravi setaju po nogama i to me strasno zivcira. Bas me uhvati neka nervoza… I onda se dodatno izivciram jer se zbog toga ne mogu umiriti pa budem budna do 1, 2 u noci.
    Zao mi je da vam smeta ovakvo vrijeme, meni bas odgovara. Volim ovakve dane, volim jesen, zimu, kisu, sve samo da nije ljeto 😊

Ja inace volim jesen, i sve boje jeseni, al me trenutno zivcira jer sam pod utjecajem hormona i jer nemam nista za obuc i jer mi se ves ne susi 😂😅😱

Bruna92
    29. Listopad 2018. 13:13

Mina93

Bruna92

Ja inace volim jesen, i sve boje jeseni, al me trenutno zivcira jer sam pod utjecajem hormona i jer nemam nista za obuc i jer mi se ves ne susi 😂😅😱

Ma zato i je najbolje jer ne mozes bas izaci iz kuce zbog kise pa nije ni bitno jel imas sta obuci 😁 pidama je zakon 😂
    Moji hormoni su trenutno pod kontrolom al ocekujem aktivaciju uskoro, nisu vec neko vrijeme 😂
    Samo sam primjetila da sam u zadnje vrijeme nekako nezainteresirana za mnoge stvari 🤔 zapravo, djelujem jako hladno prema nekim ljudima i situacijama al ne radim to namjerno, tako mi dode 🤔
    Klikerice, bravoooo za velikog naprednog klikera ❤️❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.