Dobro jutro! Odspavali smo prvu turu... nadam se da cu uspjeti još makar malo...
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
jutrooo 😘
meni danas počinje zadnji radni tjedan. radim do petka i u petak na pregledu ću tražiti doktoricu da mi otvori porodiljni. hepi sam jer sam fakat radila do samog samcatog kraja. i nekako mi je vrijeme tako brže prošlo. a sad je vrijeme da se malo odmorim i pripremim ostatak stvari za bebu 😊
Jutroo 😊
Ja sam se naspavala, nmg vise 🤣
Bruna,
sta ti je sa nogama? Treskaju se same od sebe?
Ja ustajem, gladna sam, zeludac zavija 😑Odo kukati mami, ustali i oni. Tata radi vec, mama sjedi i pusi, pali jednu za drugom, cujem je hahahahha 😶
Hocu da jedem gulas sa tjesteninom danas... 😍
Jutro svima, mi rano zaspali pa sad nema sanse dalje spavat.. Moj je isto stucao jucer par puta, najeo se tortilja 🤣
Barbie sretno zadnji tjedan 😁🤗
Jutro 😀
Kakvo spavanje, užas..
Malac od susjeda imao festival dernjave preko noći, ni samo spavali. Možda uspijem nešto tijekom dana, ali možda.
Ovo vrijeme mi je užas, želim jesen, pravu jesen.
Ah ja ko mrgud iz strumfova danas 😂😂😂😂
Sretno ako koja ima pregled danas.
Zvrkice,
ja sam Gargamel 🤣🤣🤣🤣 Bas sam nervozna😬😷👾
😂😂😂😂
Ma i ja isto. Em ponedjeljak, em to užasno teško vrijeme, nismo spavali, em sam nekako nervozna općenito jutros i grizem.
I sinoć sam išla piskiti pa sam jela opet 😂😂
A kad prolazim pored frizidera 😂😂😂😂
Ja se pripremam za pregled i smisljam kako da do tada svoj niski tlak dotjeram u neke normalne visine da opet ne moram ko zadnji put lezati u ambulanti ssat vremena s nogama na povišenom😏
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Dobro jutro svima. Evo i mene među budnima, fino sam spavala, baš me neki umor sastavio sinoć. Odmah bolje spavam 😊
Sretno svima na pregledima danas ,dođite sa dobrim vijestima sve. 😊😊
Jutro svima ☺
Ana, ni ja nisam skužila kad si i kako završila u bolnici. Znam da ti je koma tu i stresno, pogotovo jer nemaš informacije, al u super si tjednima i da nešto krene neplanirano bolje da si tu pod nadzorom. Odbrojavamo s tobom još koji tjedan i stiže mali Mikael. Drži se!
Sretno svima na pregledima danas, znam da nas ima nekoliko. Moj je tek popodne pa se javim s novostima kasnije.
Sortiraj odgovore
Najstariji